Ziggo Mediabox Next

Ziggo Mediabox Next

Het is zo ver, Ziggo rolt de nieuwe en zeer verbeterde Mediabox uit, genaamd Next.

Iedereen die een tv bundel heeft van Ziggo en gebruik maakt van de gebruikelijke Horizonbox kent het probleem. De veroude Horizonbox XL was zeer traag, stotterde en werkte simpelweg niet naar behoren. Wanneer je contact op nam met de Ziggo klantenservice raadden ze je telkens aan om de Horizonbox opnieuw op te starten, dan kon je weer even op normale wijze tv kijken en terug kijken. Na enkele dagen werd hij echter weer traag en kwamen de problemen terug.

Al deze klachten zijn verleden tijd met de vernieuwde Mediabox Next. Reviews.nl heeft het nieuwe systeem nu 14 dagen getest en we zijn er zeer over te spreken. Hij is zeer snel, heeft vernieuwde snufjes en alles werkt eigenlijk gewoon zoals het moet horen. Voor een kleine meerprijs kan je de Next bestellen en dien je je huidige Mediabox terug te sturen naar Ziggo.

De hamvraag is, is het de kleine meerprijs waard? Ja, 100%. Al vinden we wel dat Ziggo eigenlijk van begin af aan een goedwerkende Mediabox had moeten leveren, die dus wel snel genoeg is.

Hoe kan ik de Mediabox Next aanvragen?

 1. Ga naar https://www.ziggo.nl
 2. Klik op Mijn ziggo en kies inloggen (bovenaan de pagina)
 3. Log in met jouw gegevens
 4. Ga naar Mijn producten en kies Televisie
 5. Kies: > Wijzig je abonnement
 6. Kies: Tv Complete Met Mediabox Next

Reacties ( 1 )

 • Leon

  Mediabox Next werkt inderdaad veel beter dan de Horizonbox XL van Ziggo. Sterker nog, dit had Ziggo meteen moeten doen want denk dat de Horizonbox ze veel klanten heeft gekost omdat deze steeds vast liep, heel traag was en ga zo maar door. Ben blij met de Next en zal dit ook aanraden aan mijn directe omgeving.

  Leon 29 sep 2019