TopParken

Vakantiepark 31 okt 2022 0 reacties
TopParken

TopParken telt momenteel 12 vakantieparken, verspreid door bijna heel Nederland. Maar liefst 8 vakantieparken van TopParken liggen in de provincie Gelderland. In de omgeving van de Veluwe is dit ook een uitermate geschikte locatie om op vakantie te gaan in eigen land. Om het overzicht te behouden hebben wij alle TopParken op een rijtje gezet.

Gelderland

Er zijn momenteel 8 vakantieparken van TopParken in Gelderland.


Landgoed de Scheleberg

TopParken Landgoed de Scheleberg, gelegen aan Immenweg 15 te Lunteren, is een vakantiepark gelegen op de Veluwe en wordt gezien als een van de mooiste vakantieparken van Nederland. Honden zijn hier toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant, bar, terras, snackbar, broodjesservice, BBQ service, afhaalservice, buitenzwembad, kinderbad, binnenzwembad in de omgeving, ligweide en parasols, tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld, airtrampoline, tafeltennistafels en voor kinderen zijn er verschillende speeltuinen, kidsclub, Toppe Bob, een activiteitenprogramma en een animatieteam aanwezig.

Resort Veluwe

TopParken Resort Veluwe, gelegen aan Putterweg 68-70 te Garderen, is een vakantiepark gelegen op de Veluwe met luxe vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant met terras, snackbar, pizza afhaalmogelijkheden, buiten- en binnenzwembad, ligweide en ligstoelen, voetbal- en basketbalveld, beachvolleybalveld, indoor speelzolder, tafeltennis, funbowling banen, aangelegen klimbos en voor kinderen is er een activiteitenprogramma, kidsclub, gameroom, Toppe Bob en animatieteam aanwezig.

Recreatiepark het Esmeer

TopParken Recreatiepark het Esmeer, gelegen aan Zaaiwaard 3 te Aalst, is een vakantiepark gelegen tussen het Esmeer en de Maas nabij Nationaal Park De Biesbosch waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant, bar, cafetaria, BBQ service, sup board verhuur, recreatieplas naast het park, ligweide naast het park, binnenzwembad in de omgeving, sportveld, vismogelijkheden, gaming room en voor kinderen is er een activiteitenprogramma aanwezig.

Residence Lichtenvoorde

TopParken Residence Lichtenvoorde, gelegen aan Boschlaan 26 te Lichtenvoorde, is een vakantiepark gelegen in de Achterhoek waarbij luxe vakantiehuizen en villa's met prive zwembad gehuurd kunnen worden en waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant, bar met terras, broodjesservice, binnen- en buitenzwembad, veel sportactiviteiten en speciaal voor de kinderen is er een activiteitenprogramma en speeltuin aanwezig.

Recreatiepark 't Gelloo

TopParken Recreatiepark 't Gelloo, gelegen aan Barteweg 15 te Ede, is een vakantiepark gelegen op de Veluwe in een bosrijke omgeving met speeltuinen en zwembaden waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant, bar met terras, snackbar, BBQ service, binnen- en buitenzwembad, kinderbad, ligbedden, multifunctioneel sportveld, in & outdoor speeltuinen, tafeltennistafel, Jeu de boulesbaan, pooltafel en een beachvolleybalveld.

Recreatiepark Beekbergen

TopParken Recreatiepark Beekbergen, gelegen aan Kuiltjesweg 44 te Beekbergen, is een vakantiepark gelegen op de Veluwe met luxe vakantiehuizen vlakbij Apeldoorn en Arnhem waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, hondenspeeltuin met hondendouche, activiteitenprogramma, restaurant met terras, snackbar, BBQ service, buitenzwembad, kinderbad, ligstoelen en parasols, speeltuin en mountainbike routes.

Bospark Ede

TopParken Bospark Ede, gelegen aan Zonneoordlaan 47 te Ede, is een vakantiepark gelegen op de Veluwe midden in de Gelderse bossen waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, activiteitenprogramma, Grand Cafe met terras, cafetaria, broodjesservice, BBQ service, verwarmd buitenzwembad, binnenzwembad in de omgeving, multifunctioneel sportveld en een speeltuin.

Recreatiepark de Wielerbaan

TopParken Recreatiepark de Wielerbaan, gelegen aan Zoomweg 7-9 te Wageningen, is een vakantiepark gelegen op de Veluwe met een unieke natuurrijke ligging waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, eetcafe, terras, bar, buiten- en binnenzwembad, vlakbij de Rijn, speeltuin, tafeltennis en er is een sportveld aanwezig.

Noord-Holland

Er is momenteel 1 vakantiepark van TopParken in Noord-Holland.


Park Westerkogge

TopParken Park Westerkogge, gelegen aan Lijsbeth Tijsweg 7 te Berkhout, is een vakantiepark gelegen nabij Hoorn met vakantiehuizen direct aan het water op korte afstand van Amsterdam waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, gratis parkeren, restaurant, terras aan het water, snackbar, broodjesservice, sup board verhuur, buitenzwembad, kinderbad, ligweide, sportveld, speeltuin, luchtkussen en voor kinderen is er een activiteitenprogramma aanwezig.

Zuid-Holland

Er is momenteel 1 vakantiepark van TopParken in Zuid-Holland.


Parc de IJsselhoeve

TopParken Parc de IJsselhoeve, gelegen aan Klein Hitland 10 te Nieuwerkerk aan den IJssel, is een vakantiepark gelegen nabij Rotterdam en Goude met vakantiehuizen direct aan het water, grenzend aan de IJssel en Park Hitland. Honden zijn hier toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant met terras, BBQ service, buitenzwembad, kinderbad, ligbedden en parasols, sportveld, speeltuin, manege in de omgeving en voor kinderen is er een activiteitenprogramma en Toppe Bob aanwezig.

Noord-Brabant

Er is momenteel 1 vakantiepark van TopParken in Noord-Brabant.


Residence de Leuvert

TopParken Residence de Leuvert, gelegen aan Loverensestraat 11 te Cromvoirt, is een vakantiepark met comfortabele en luxe vakantiehuizen, op loopafstand van een recreatieplas en gelegen vlakbij Den Bosch, De Ijzeren Man en De Loonse en Drunsense Duinen. Honden zijn hier toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant, BBQ service, snackbar, buitenzwembad, kinderbad, ligstoelen, sportveld, speeltuin, biljarttafel, tennisbaan, tafeltennistafel en voor kinderen is er een activiteitenprogramma, kidsclub, Toppe Bob en een animatieteam aanwezig.

Limburg

Er is momenteel 1 vakantiepark van TopParken in Limburg.


Residence Valkenburg

TopParken Residence Valkenburg, gelegen aan Valkenburgerweg 128 te Schin op Geul, is een vakantiepark gelegen nabij Valkenburg en Maastricht met populaire fiets- en wandelroutes waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, 24 uur shop, restaurant met terras, bar, snackbar, buitenzwembad, kinderbad, ligweide, binnenzwembad in de omgeving, enkele sportfaciliteiten en speciaal voor de kinderen is er een gaming room, Toppe Bob en een kidsclub aanwezig.

Er zijn nog geen reacties geschreven over deze blog, ben jij de eerste?

Schrijf een reactie
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023.

Nieuwste blogs