Prepaid Creditcards

Creditcard

Prepaid Creditcards zijn tegenwoordig niet meer uit ons bestaan te denken. Wil je een aankoop doen op internet of ga je vaak op reis naar het buitenland? Een prepaid creditcard kan hierbij goed van pas komen!

Een prepaid creditcard is een pas waar je tegoed op moet zetten alvorens je betalingen kan verrichten, hierdoor kan je niet in het rood staan om zo meer kosten te krijgen, ideaal! Het aanvragen van een prepaid creditcard gaat vrij snel en gemakkelijk omdat er geen BKR toetsing verricht hoeft te worden, er is immers weinig risico.

Enkele goede aanbieders zijn Viabuy, Money2Go en N26.

Het is zeker de moeite waard om eens te kijken of dit iets voor jou is. De kosten voor gebruik zijn minimaal en je krijgt er veel voordelen voor terug.

Reacties ( 4 )

 • Tim

  Alle 3 zijn het goede keuzes en verschillen amper iets, het zijn immers alle drie Prepaid MasterCards. Viabuy is de bekendste, N26 heeft een goede interface en app waar je alles in kan zien en Money2Go is de oudste en heeft hierdoor de meeste ervaring. Waar het op neer komt: zijn alle drie prima keuzes.

  Groetjes Tim

  Tim 25 juni 2019
 • Vinnie

  Goed artikel, er wordt maar weinig aandacht geschonken aan (prepaid) creditcards en welke goed zijn en welke je beter links kan laten liggen. Viabuy en Money2Go zijn de beteren van het stel al ken ik N26 niet. Het probleem met creditcards is vaak dat er addertjes onder het gras zitten, wat ik hiermee bedoel is dat er altijd kleine bijkomende kosten komen. Sommige creditcardaanbieders doen het zo dat de aanschaf wat duurder is maar dat je maar een paar cent betaald of soms zelfs niets bij een opwaardering, anderen doen het juist andersom of willen een fee als je de creditcard gebruikt etc. En dan heb je nog de rentekosten. Persoonlijk heb ik hierom ook liever een prepaid creditcard want het gezegde luidt: geld lenen kost geld, en dat doe je simpelweg met een normale creditcard bij roodstand.

  Vinnie 27 juni 2019
 • Brian

  Inderdaad handig om te hebben als je veel zaken via internet doet en .com sites bezoekt en daar aankopen wilt doen. Een prepaid creditcard is wat veiliger als het gaat om kosten dan een normale creditcard. Heb jarenlang een creditcard bij mijn ING betaalrekening gehad maar sinds kort gebruik ik een prepaid Mastercard van Viabuy, top service.

  Brian 19 juli 2019
 • Leon

  Rommel, gewoon bij je eigen bank gaan is veel fijner, overzicht samen met je betaalrekening en kan je gemakkelijk schuiven.

  Leon 15 augustus 2019