Oxxio netwerkacties najaar 2020!

Deze actie is actief.
Internet Tv

Vanaf vandaag, dinsdag 13 Oktober, brengt Oxxio op verschillende internet en tv pakketten mooie kortingacties! De eerste 3 maanden ontvangt de klant een extra hoge korting:

 • Alleen internet: van € 33,95, nu voor € 18,95 per maand
 • Internet en tv of bellen: van € 45,95, nu voor € 25,95 per maand
 • Internet, tv en bellen: van € 46,95, nu voor € 26,95 per maand

Ben je nog geen klant van Oxxio alles-in-1, dan is dit wellicht voor jou het juiste moment om over te stappen. Geniet tevens van extra voordelen als je energieleverancier Oxxio is.

Bezoek Oxxio Alles-in-1

Reacties ( 2 )

 • Jan

  Leuke aanbiedingen al moet ik jullie eerlijk bekennen dat dit alleen een beetje uit kan als je ook energie van Oxxio geleverd krijgt. Anders krijg je de extra voordelen niet en zijn er goedkopere opties. Daarnaast ben ik van mening dat je eigenlijk elk jaar moet overstappen, of in ieder geval moet dreigen met overstappen bij je huidige provider (energie, telecom en internet/tv) om zo weer kortingen te verkrijgen. Als jij je vast pint op Oxxio voor internet, televisie en bellen en daarbij Oxxio energie neemt, zit je daar eigenlijk wel aan vast en kan je niet zo makkelijk met 1 van die 2 van provider/leverancier wijzigen omdat je dan dus die combikortingen niet meer krijgt.

  Jan 14 okt 2020

 • Dennis

  Al een tijdje op zoek naar een goede internet en tv provider voor een goede prijs. Ik ga het internet en bellen pakket bestellen voor 25,95 euro per maand (bellen doe ik wel op mijn mobiel, huistelefoon is achterhaalt). Ben erg benieuwd hoe het me gaat bevallen en of Oxxio alles-in-1 net zo professioneel overkomt als haar Energie afdeling.

  Dennis 14 okt 2020