Fletcher Hotels aan zee

Hotel 25 jun 2022 31 okt 2022 4 reacties
Fletcher Hotels aan zee

Fletcher biedt voldoende mogelijkheden voor mensen die zoeken naar een strandvakantie. Fletcher heeft meerdere hotels aan de kust in zowel Friesland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Hieronder vind je een overzicht per provincie met alle hotels van Fletcher die dichtbij de zee liggen. Om je een beter beeld te geven, vind je per hotel de afstand (hemelsbreed) naar de zee.

Friesland

Er is momenteel 1 Fletcher Hotel aan zee in Friesland.


Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap ±2 km

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oosthiemweg 1 te Hollum. Het hotel beschikt over 40 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, tennis, squash, sauna, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Vuurtoren Ameland, Koren & Mosterdmolen De Verwachting en Natuurcentrum Ameland.

Noord-Holland

Er zijn momenteel 9 Fletcher Hotels aan zee in Noord-Holland.


Fletcher Hotel Koogerend ±4 km

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend is een 3-sterren hotel, gelegen aan Kogerstraat 94 te Den Burg. Het hotel beschikt over 26 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Duinen van Texel, Texelse bierbrouwerij en EcoMare.

Fletcher Badhotel Callantsoog ±1 km

Fletcher Badhotel Callantsoog is een 3-sterren hotel, gelegen aan Abbestederweg 26 te Callantsoog. Het hotel beschikt over 62 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, sauna, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Zee Aquarium Bergen Aan Zee en Beeldentuin De Booghaard.

Fletcher Hotel De Cooghen ±1 km

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen is een 3-sterren hotel, gelegen aan Dorpsstraat 10 te De Koog. Het hotel beschikt over 62 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je EcoMare, Nationaal Park Duinen van Texel en Natuurgebied De Slufter.

Fletcher Hotel Jan van Scorel ±4 km

Fletcher Hotel-Restaurant Jan Van Scorel is een 4-sterren hotel, gelegen aan Heereweg 89 te Schoorl. Het hotel beschikt over 86 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, voetbalveld, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Buitencentrum Schoorlse Duinen, Vuurtoren J.C.J. van Speijk en Zee Aquarium.

Fletcher Hotel Marijke ±5 km

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke is een 4-sterren hotel, gelegen aan Dorpsstraat 23 te Bergen. Het hotel beschikt over 85 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, zonnebanken meer. Honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je De Zaanse Schans, Hollands Kaasmuseum en Zee Aquarium.

Fletcher Hotel Spaarnwoude ±8 km

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oostbroekerweg 17 te Velsen-Zuid. Het hotel beschikt over 35 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Teylers Museum, Dierentuin ARTIS en Linnaeushof.

Fletcher Hotel Heiloo ±6 km

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kennemerstraatweg 425 te Heiloo. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, kidscorner en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Stedelijk museum Alkmaar, Keukenhof en Zee Aquarium.

Fletcher Hotel Zeeduin ±0 km

Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin is een 4-sterren hotel, gelegen aan Relweg 59 te Wijk aan Zee. Het hotel beschikt over 52 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, sauna, wellnessfaciliteiten en meer. In de omgeving van het hotel vind je Linnaeushof, Keukenhof en Circuit Zandvoort.

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee ±0 km

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee is een 3-sterren hotel, gelegen aan Parallelweg 2 te Egmond aan Zee. Het hotel beschikt over 22 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: fiets- en wandelroutes, restaurant en meer. Honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Hollands Kaasmuseum, Stedelijk Museum Alkmaar en Zee Aquarium.

Zuid-Holland

Er zijn momenteel 10 Fletcher Hotels aan zee in Zuid-Holland.


Fletcher Hotel De Zalm ±8 km

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm is een 4-sterren hotel, gelegen aan Voorstraat 6-8 te Brielle. Het hotel beschikt over 48 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Euromast, Deltapark Neeltje Jans en Diergaarde Blijdorp.

Fletcher Hotel Carlton ±6 km

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton is een 4-sterren hotel, gelegen aan Tiendweg 20 te Naaldwijk. Het hotel beschikt over 80 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

Fletcher Stadshotel Den Haag ±3 km

Fletcher Stadshotel Den Haag is een 4-sterren hotel, gelegen aan Laan van Meerdervoort 108 te Den Haag. Het hotel beschikt over 47 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, bar en meer. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

Fletcher Hotel De Witte Raaf ±1 km

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf is een 4-sterren hotel, gelegen aan Duinweg 117 te Noordwijk. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Duinrell, Madurodam en Vogelpark Avifauna.

Fletcher Hotel Duinzicht ±1 km

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oude Nieuwlandseweg 13 te Ouddorp. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Natuurgebied De Kwade Hoek, Vuurtoren Westhoofd en Deltapark Neeltje Jans.

Fletcher Hotel Elzenduin ±0 km

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin is een 4-sterren hotel, gelegen aan Strandweg 18 te Ter Heijde. Het hotel beschikt over 27 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Natuurgebied Westduinpark, Westlands Museum en Museum Prinsenhof Delft.

Fletcher Wellness-Hotel Leiden ±7 km

Fletcher Wellness-Hotel Leiden is een 4-sterren hotel, gelegen aan Bargelaan 180 te Leiden. Het hotel beschikt over 117 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, heel veel wellnessfaciliteiten en meer. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag ±7 km

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is een 4-sterren hotel, gelegen aan Weigelia 22 te Leidschendam. Het hotel beschikt over 96 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Westfield Mall of the Netherlands, AFAS Circustheater en Duinrell.

Fletcher Hotel Scheveningen ±0 km

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Gevers Daynootweg 95 te Scheveningen (Den Haag). Het hotel beschikt over 116 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant en meer. In de omgeving van het hotel vind je SEA LIFE, AFAS Circustheater en Mauritshuis.

Fletcher Boutique Hotel Duinoord ±1 km

Fletcher Boutique Hotel Duinoord is een 4-sterren hotel, gelegen aan Wassenaarseslag 26 te Wassenaar. Het hotel beschikt over 23 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

Zeeland

Er zijn momenteel 12 Fletcher Hotels aan zee in Zeeland.


Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede ±2 km

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede is een 4-sterren hotel, gelegen aan Torenweg 1 te Burgh-Haamstede. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Deltapark Neeltje Jans, Watersnoodmuseum en Reptielenzoo Iguana.

Fletcher Hotel Middelburg ±7 km

Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Loskade 1 te Middelburg. Het hotel beschikt over 43 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. In de omgeving van het hotel vind je Mini Mundi, Reptielenzoo Iguana en Deltapark Neeltje Jans.

Fletcher Hotel De Dikke Van Dale ±6 km

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale is een 4-sterren hotel, gelegen aan Sint Annastraat 46 te Sluis. Het hotel beschikt over 64 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, sauna, stoombad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Boudewijn Seapark, Toversluis Family Fun Parc en natuurgebied Het Zwin.

Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen ±1 km

Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Patrijzenlaan 1 te Kamperland. Het hotel beschikt over 79 hotelkamers, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Deltapark Neeltje Jans, Sjakie's Chocolade Museum en De Zeeuwse Rozentuin.

Fletcher Strandhotel Renesse ±1 km

Fletcher Strandhotel Renesse is een 4-sterren hotel, gelegen aan Vroonweg 33 te Renesse. Het hotel beschikt over 48 hotelkamers, feestzalen, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is (beperkt) gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Deltapark Neeltje Jans, Reptielenzoo Iguana en Terra Maris.

Fletcher Hotel Arion-Vlissingen ±0 km

Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Boulevard Bankert 266 te Vlissingen. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers, feestzalen, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, fitness, sauna en meer. In de omgeving van het hotel vind je Reptielenzoo Iguana, Zeeuws maritiem muZEEum en Fort Rammekens.

Fletcher Hotel Arneville-Middelburg ±6 km

Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Buitenruststraat 22 te Middelburg. Het hotel beschikt over 47 hotelkamers, feestzalen, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Bevrijdingsmuseum Zeeland, Mini Mundi en Deltapark Neeltje Jans.

Fletcher Strandhotel Haamstede ±1 km

Fletcher Strandhotel Haamstede is een 4-sterren hotel, gelegen aan Torenweg 10 te Burgh-Haamstede. Het hotel beschikt over 70 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Vuurtoren Westerlicht, Reptielenzoo Iguana en Deltapark Neeltje Jans.

Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad ±0 km

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet-Bad is een 3-sterren hotel, gelegen aan Zouterik 2 te Nieuwvliet-Bad. Het hotel beschikt over 35 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, biljart en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Verdronken Zwarte Polder, Belfort van Sluis en Boudewijn Seapark.

Fletcher Landgoed Hotel Renesse ±1 km

Fletcher Landgoed Hotel Renesse is een 4-sterren hotel, gelegen aan Stoofwekken 5 te Renesse. Het hotel beschikt over 44 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, jeu de boules en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Vuurtoren Westerlicht, Deltapark Neeltje Jans en Reptielenzoo Iguana.

Fletcher Hotel Het Veerse Meer ±8 km

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oranjeplaatweg 1 te Arnemuiden. Het hotel beschikt over 51 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, fitness, een eigen jachthaven en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Bevrijdingsmuseum Zeeland, Deltapark Neeltje Jans en Reptielenzoo Iguana.

Fletcher Zuiderduin Beachhotel ±0 km

Fletcher Zuiderduin Beachhotel is een 4-sterren hotel, gelegen aan De Bucksweg 2 te Westkapelle. Het hotel beschikt over 70 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, buitenzwembad, tennis, meerdere wellnessfaciliteiten meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Fort Rammekens, Watersnoodmuseum en Reptielenzoo Iguana.

C

Een paar van de hotels in deze lijst zijn echt een aanrader! Ik ben al bij verschillende Fletcher's geweest die dicht aan het strand liggen. Nog geen slechte ervaringen gehad eigenlijk. Fletcher Strandhotel Renesse, Fletcher Hotel Scheveningen en Fletcher Badhotel Egmond aan Zee ben ik geweest. Ik vind het leuk om wat af te wisselen en niet altijd naar dezelfde plek te gaan. Gelukkig heeft Fletcher genoeg hotels aan de kust. Ik boek ook altijd maximaal een week van te voren, omdat het weer heel belangrijk is voor een strandvakantie. In Nederland weet je het maar nooit. Vaak is er nog wel plek. Helemaal als je doordeweeks gaat en buiten de vakantie om. Een paar vrije dagen opnemen en heerlijk naar het strand. Ik zal zeker nog wat hotels in deze lijst bezoeken!

Cynthia 30 jun 2022
C

Wij bezoeken ook vaak een Fletcher hotel in plaats van een wat minder aangeschreven hotel. Je weet gewoon wat je krijgt en dat is nou net wat je moet hebben als je een hotel boekt. Alle Fletcher hotels hebben ook 3 of 4 sterren dus je krijgt er klasse voor terug. Daarnaast heb ik nog nooit een slechte review gelezen over het personeel van Fletcher, deze zijn altijd vriendelijk en goed.

Charles 2 jul 2022
J

Bedankt voor deze lijst. Wij hebben zo'n mooie zomer dat ik met mijn vriendin wel een weekendje naar het strand willen. Deze lijst maakt het een stuk eenvoudiger om een Fletcher hotel aan het strand te vinden. Dit gaat ons zeker helpen!

Jasmine 3 sep 2022
M

Ik ben een keer in Renesse bij een Fletcher hotel geweest. Deze lag ook dicht aan zee. Ik weet niet meer hoe dit hotel precies heette maar het was wel een Fletcher hotel.. Was een leuke ervaring. Ik wist niet dat er zoveel Fletcher hotels aan zee waren. Weer wat geleerd..

Marissa 7 sep 2022
Nieuwste blogs