Fletcher Hotels

Hotel 16 jun 2022 31 okt 2022 0 reacties
Fletcher Hotels

Fletcher telt momenteel 12 hotels, verspreid door bijna heel Nederland. Maar liefst 25 Fletcher Hotels liggen in de provincie Gelderland. In de omgeving van de Veluwe is dit ook een uitermate geschikte locatie om te overnachten in eigen land. Om het overzicht te behouden hebben wij alle Fletcher Hotels op een rijtje gezet.

Groningen

Er is momenteel 1 Fletcher Hotel in Groningen.


Fletcher Familiehotel Paterswolde

Fletcher Familiehotel Paterswolde is een 4-sterren hotel, gelegen aan Groningerweg 19 te Paterswolde. Het hotel beschikt over 65 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, fitness, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je AquaZoo Leeuwarden, Zeehondencentrum Pieterburen en Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe.

Friesland

Er zijn momenteel 3 Fletcher Hotels in Friesland.


Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oosthiemweg 1 te Hollum. Het hotel beschikt over 40 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, tennis, squash, sauna, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Vuurtoren Ameland, Koren & Mosterdmolen De Verwachting en Natuurcentrum Ameland.

Fletcher Hotel Heidehof

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof is een 4-sterren hotel, gelegen aan Golflaan 1 te Heerenveen. Het hotel beschikt over 42 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, beautysalon, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Drents- Friese Wold, Vlinderparadijs Papiliorama en AquaZoo Leeuwarden.

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof is een 4-sterren hotel, gelegen aan Hofplein 29 te Leeuwarden. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, restaurant, terras en meer. In de omgeving van het hotel vind je Prinsentuin, Fries Museum en Aquazoo Leeuwarden.

Drenthe

Er zijn momenteel 5 Fletcher Hotels in Drenthe.


Fletcher Landhotel De Borken

Fletcher Landhotel De Borken is een 4-sterren hotel, gelegen aan Lhee 76 te Dwingeloo. Het hotel beschikt over 42 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, Plopsa Indoor Coevorden en Attractiepark Slagharen.

Fletcher Hotel ByZoo Emmen

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Willinkplein 42 te Emmen. Het hotel beschikt over 88 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, speeltuin en meer. In de omgeving van het hotel vind je WILDLANDS Adventure Zoo, ATLAS Theater en Plopsa Indoor Coevorden.

Fletcher Familiehotel De Hunzebergen

Fletcher Familiehotel De Hunzebergen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Valtherweg 36 te Exloo. Het hotel beschikt over 51 hotelkamers en feestzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, tennis en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, Plopsa Indoor Coevorden en TT-Circuit Assen.

Fletcher Hotel Langewold

Fletcher Hotel-Restaurant Langewold is een 4-sterren hotel, gelegen aan Ceintuurbaan Noord 1 te Roden. Het hotel beschikt over 40 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness, kegelbaan en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Zeehondencentrum Pieterburen, AquaZoo Leeuwarden en Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe.

Fletcher Hotel De Zeegser Duinen

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Schipborgerweg 8 te Zeegse. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Kabouterland, Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe en TT-Circuit Assen.

Overijssel

Er zijn momenteel 7 Fletcher Hotels in Overijssel.


Fletcher Hotel De Broeierd-Enschede

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede is een 4-sterren hotel, gelegen aan Hengelosestraat 725 te Enschede. Het hotel beschikt over 61 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, brasserie, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Attractiepark de Waarbeek, Avonturenpark Hellendoorn Attractiepark Slagharen.

Fletcher Hotel Dinkeloord

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord is een 3-sterren hotel, gelegen aan Denekamperstraat 48 te Beuningen. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je De Tankenberg, Natuurgebied Het Lutterzand en Landgoed Singraven.

Fletcher Hotel De Eese-Giethoorn

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn is een 4-sterren hotel, gelegen aan Duivenslaagte 2 te De Bult. Het hotel beschikt over 56 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, sauna, tennis en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Landgoed De Eese, Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe en Vlinderparadijs Papiliorama.

Fletcher Hotel Gilde

Fletcher Hotel Gilde is een 3-sterren hotel, gelegen aan Nieuwstraat 41 te Deventer. Het hotel beschikt over 37 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, terras, wellness in de buurt en meer. In de omgeving van het hotel vind je Kinderpretpark Julianatoren, Avonturenpark Hellendoorn en Apenheul.

Fletcher Hotel Hellendoorn

Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn is een 3-sterren hotel, gelegen aan Johanna van Burenstraat 9 te Hellendoorn. Het hotel beschikt over 28 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, Publiekssterrenwacht Hellendoorn en Avonturenpark Hellendoorn.

Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug is een 4-sterren hotel, gelegen aan Burgemeester Knottenbeltlaan 77 te Rijssen. Het hotel beschikt over 54 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, beautysalon, binnenzwembad, sauna, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark de Waarbeek en Speelboerderij de Flierefluiter.

Fletcher Hotel Steenwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk is een 3-sterren hotel, gelegen aan Woldmeentherand 15 te Steenwijk. Het hotel beschikt over 36 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, restaurant, terras, brasserie, fitness, jeu de boules en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Drents- Friese Wold, Landgoed De Eese en Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe.

Gelderland

Er zijn momenteel 25 Fletcher Hotels in Gelderland.


Fletcher Hotel Apeldoorn

Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn is een 4-sterren hotel, gelegen aan Soerenseweg 73 te Apeldoorn. Het hotel beschikt over 63 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, restaurant, terras, fitness, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Kinderpretpark Julianatoren, Apenheul en Burgers' Zoo.

Fletcher Hotel Beekbergen-Apeldoorn

Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn is een 3-sterren hotel, gelegen aan Schalterdalweg 18 te Beekbergen. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, tennis en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, Burgers' Zoo en Kinderpretpark Julianatoren.

Fletcher Hotel De Buunderkamp

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp is een 4-sterren hotel, gelegen aan Buunderkamp 8 te Wolfheze. Het hotel beschikt over 101 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, kidscorner en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Hoge Veluwe, Burgers' Zoo en Ouwehands Dierenpark.

Fletcher Hotel De Wipselberg-Veluwe

Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe is een 4-sterren hotel, gelegen aan Wipselbergweg 30 te Beekbergen. Het hotel beschikt over 90 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, tennis, activiteitenterrein, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, Burgers' Zoo en Kinderpretpark Julianatoren.

Fletcher Hotel Epe-Zwolle

Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle is een 4-sterren hotel, gelegen aan Dellenweg 115 te Epe. Het hotel beschikt over 138 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, tennis, bowling, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Apenheul en Kinderpretpark Julianatoren.

Fletcher Hotel Erica

Fletcher Hotel-Restaurant Erica is een 4-sterren hotel, gelegen aan Molenbosweg 17 te Berg en Dal. Het hotel beschikt over 60 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Museum het Valkhof, Afrika Museum en Burgers' Zoo.

Fletcher Hotel Doorwerth-Arnhem

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem is een 4-sterren hotel, gelegen aan de Kabeljauwallee 35 te Doorwerth. Het hotel beschikt over 117 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: zonnebank, e-bike verhuur, e-chopper verhuur, café/bar, restaurant, terras, buiten- en binnenzwembad, sportvelden en meer. In de omgeving van het hotel vind je Kasteel Doorwerth, Nationale Park De Hoge Veluwe en Burgers' Zoo.

Fletcher Hotel Frerikshof

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof is een 4-sterren hotel, gelegen aan Frerikshof 2 te Winterswijk. Het hotel beschikt over 69 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, voetbalveld, bowling, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Landschap Winterswijk, Het Land van Jan Klaassen en Wunderland Kalkar.

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor is een 4-sterren hotel, gelegen aan Zutphensestraatweg 2 te Ellecom. Het hotel beschikt over 73 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, tennis, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Veluwezoom, Park Sonsbeek en Burgers' Zoo.

Fletcher Hotel De Gelderse Poort

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kon. Julianalaan 32 te Ooij. Het hotel beschikt over 43 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Museum het Valkhof, Amusementspark Tivoli en Burgers' Zoo.

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is een 4-sterren hotel, gelegen aan Zevenheuvelenweg 48A te Berg en Dal. Het hotel beschikt over 57 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Amusementspark Tivoli, Afrika Museum en Vrijheidsmuseum.

Fletcher Hotel Huis Te Eerbeek

Fletcher Hotel-Restaurant Huis Te Eerbeek is een 4-sterren hotel, gelegen aan Professor Weberlaan 1 te Eerbeek. Het hotel beschikt over 49 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, jeu de boules en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Apenheul en Burgers' Zoo.

Fletcher Hotel Klein Zwitserland

Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland is een 4-sterren hotel, gelegen aan Klein Zwitserlandlaan 5 te Heelsum. Het hotel beschikt over 71 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, meerdere wellnessfaciliteiten, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo en Ouwehands Dierenpark.

Fletcher Hotel De Klepperman

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oosterdorpsstraat 11 te Hoevelaken. Het hotel beschikt over 79 hotelkamers en feestzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Kunsthal KAdE, Museum Flehite en DierenPark Amersfoort.

Fletcher Hotel De Mallejan

Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan is een 4-sterren hotel, gelegen aan de Nunspeterweg 70 te Vierhouten. Het hotel beschikt over 35 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, paardenstallen en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Apenheul en Kinderpretpark Julianatoren.

Fletcher Hotel Mooi Veluwe

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe is een 4-sterren hotel, gelegen aan Garderemseweg 154 te Putten. Het hotel beschikt over 86 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Dolfinarium, DierenPark Amersfoort en Apenheul.

Fletcher Hotel Paasberg

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg is een 3-sterren hotel, gelegen aan de Paasberg 2 te Lochem. Het hotel beschikt over 36 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: café/bar, restaurant, terras, e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, biljart/pooltafel en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Kasteel Ruurlo, Lochemse Berg en Museum MORE.

Fletcher Hotel De Scheperskamp

Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp is een 4-sterren hotel, gelegen aan Paasberg 3 te Lochem. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, BBQ mogelijkheden, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, darts en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Natuurgebied de Paasberg, Kasteel Ruurlo en Klimbos Achterhoek.

Fletcher Parkhotel Val Monte

Fletcher Parkhotel Val Monte is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oude Holleweg 5 te Berg en Dal. Het hotel beschikt over 126 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, verschillende wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Afrika Museum, Burgers' Zoo en Amusementspark Tivoli.

Fletcher Hotel Veldenbos

Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos is een 3-sterren hotel, gelegen aan Spoorlaan 42 te Nunspeet. Het hotel beschikt over 34 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, Engelse pub, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, Kinderpretpark Julianatoren en Dolfinarium Harderwijk.

Fletcher Hotel Het Veluwse Bos

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos is een 3-sterren hotel, gelegen aan Arnhemseweg 520-524 te Beekbergen. Het hotel beschikt over 48 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, kinderpretpark Julianatoren en Burgers' Zoo.

Fletcher Hotel Victoria-Hoenderloo

Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo is een 4-sterren hotel, gelegen aan Woeste Hoefweg 80 te Hoenderloo. Het hotel beschikt over 110 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, tuin, meerdere zwembaden, fitness, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, Burgers' Zoo en Nationaal Park Veluwezoom.

Fletcher Hotel De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Generaal Foulkesweg 96 te Wageningen. Het hotel beschikt over 108 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Ouwehands Dierenpark, Burgers' Zoo en Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Fletcher Hotel Wolfheze

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze is een 4-sterren hotel, gelegen aan Wolfhezerweg 17 te Wolfheze. Het hotel beschikt over 70 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, tennis, binnenzwembad, kidscorner en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Kasteel Doorwerth en Burgers' Zoo.

Fletcher Resort-Hotel Zutphen

Fletcher Resort-Hotel Zutphen is een 4-sterren hotel, gelegen aan De Stoven 37 te Zutphen. Het hotel beschikt over 67 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, BBQ-restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, sauna, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, Kinderpretpark Julianatoren en Nationaal Park Veluwezoom.

Utrecht

Er zijn momenteel 3 Fletcher Hotels in Utrecht.


Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort is een 4-sterren hotel, gelegen aan Stichtse Rotonde 11 te Amersfoort. Het hotel beschikt over 94 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, lounge/bar, restaurant, terras, BBQ mogelijkheden, fitness, voetbalveld, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Paleis Soestdijk, DierenPark Amersfoort en Boerderij het Gagelgat.

Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht is een 4-sterren hotel, gelegen aan Buizerdlaan 10 te Nieuwegein. Het hotel beschikt over 82 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, fitness, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nijntje Museum, Spoorwegmuseum en DierenPark Amersfoort.

Fletcher Hotel Het Witte Huis

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis is een 4-sterren hotel, gelegen aan Birkstraat 138 te Soest. Het hotel beschikt over 42 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Paleis Soestdijk, DierenPark Amersfoort en Nationaal Militair Museum.

Noord-Holland

Er zijn momenteel 12 Fletcher Hotels in Noord-Holland.


Fletcher Hotel Amsterdam

Fletcher Hotel Amsterdam is een 4-sterren hotel, gelegen aan Schepenbergweg 50 te Amsterdam. Het hotel beschikt over 120 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, golfen in de regio en meer. In de omgeving van het hotel vind je Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Dierentuin ARTIS.

Fletcher Badhotel Callantsoog

Fletcher Badhotel Callantsoog is een 3-sterren hotel, gelegen aan Abbestederweg 26 te Callantsoog. Het hotel beschikt over 62 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, sauna, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Zee Aquarium Bergen Aan Zee en Beeldentuin De Booghaard.

Fletcher Hotel De Cooghen

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen is een 3-sterren hotel, gelegen aan Dorpsstraat 10 te De Koog. Het hotel beschikt over 62 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je EcoMare, Nationaal Park Duinen van Texel en Natuurgebied De Slufter.

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee is een 3-sterren hotel, gelegen aan Parallelweg 2 te Egmond aan Zee. Het hotel beschikt over 22 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: fiets- en wandelroutes, restaurant en meer. Honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Hollands Kaasmuseum, Stedelijk Museum Alkmaar en Zee Aquarium.

Fletcher Hotel Jan van Scorel

Fletcher Hotel-Restaurant Jan Van Scorel is een 4-sterren hotel, gelegen aan Heereweg 89 te Schoorl. Het hotel beschikt over 86 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, voetbalveld, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Buitencentrum Schoorlse Duinen, Vuurtoren J.C.J. van Speijk en Zee Aquarium.

Fletcher Hotel Heiloo

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kennemerstraatweg 425 te Heiloo. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, kidscorner en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Stedelijk museum Alkmaar, Keukenhof en Zee Aquarium.

Fletcher Hotel Koogerend

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend is een 3-sterren hotel, gelegen aan Kogerstraat 94 te Den Burg. Het hotel beschikt over 26 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Duinen van Texel, Texelse bierbrouwerij en EcoMare.

Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oud-Loosdrechtsedijk 253 te Loosdrecht. Het hotel beschikt over 67 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, e-sloep, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, eigen jachthaven en meer. In de omgeving van het hotel vind je Beeld & Geluid Museum, Oud Valkeveen en ARTIS.

Fletcher Hotel Marijke

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke is een 4-sterren hotel, gelegen aan Dorpsstraat 23 te Bergen. Het hotel beschikt over 85 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, zonnebanken meer. Honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je De Zaanse Schans, Hollands Kaasmuseum en Zee Aquarium.

Fletcher Hotel Nautisch Kwartier

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier is een 4-sterren hotel, gelegen aan Mastspoor 1 te Huizen. Het hotel beschikt over 80 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, e-sloep, café/bar, restaurant, terras, wijnlounge, voetbalveld, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Kasteel Muiderslot, Dierentuin Artis en Speelpark Oud Valkeveen.

Fletcher Hotel Spaarnwoude

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oostbroekerweg 17 te Velsen-Zuid. Het hotel beschikt over 35 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Teylers Museum, Dierentuin ARTIS en Linnaeushof.

Fletcher Hotel Zeeduin

Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin is een 4-sterren hotel, gelegen aan Relweg 59 te Wijk aan Zee. Het hotel beschikt over 52 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, sauna, wellnessfaciliteiten en meer. In de omgeving van het hotel vind je Linnaeushof, Keukenhof en Circuit Zandvoort.

Zuid-Holland

Er zijn momenteel 13 Fletcher Hotels in Zuid-Holland.


Fletcher Hotel Carlton

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton is een 4-sterren hotel, gelegen aan Tiendweg 20 te Naaldwijk. Het hotel beschikt over 80 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

Fletcher Stadshotel Den Haag

Fletcher Stadshotel Den Haag is een 4-sterren hotel, gelegen aan Laan van Meerdervoort 108 te Den Haag. Het hotel beschikt over 47 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, bar en meer. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Fletcher Boutique Hotel Duinoord is een 4-sterren hotel, gelegen aan Wassenaarseslag 26 te Wassenaar. Het hotel beschikt over 23 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

Fletcher Hotel Duinzicht

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oude Nieuwlandseweg 13 te Ouddorp. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Natuurgebied De Kwade Hoek, Vuurtoren Westhoofd en Deltapark Neeltje Jans.

Fletcher Hotel Elzenduin

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin is een 4-sterren hotel, gelegen aan Strandweg 18 te Ter Heijde. Het hotel beschikt over 27 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Natuurgebied Westduinpark, Westlands Museum en Museum Prinsenhof Delft.

Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is een 4-sterren hotel, gelegen aan Weigelia 22 te Leidschendam. Het hotel beschikt over 96 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Westfield Mall of the Netherlands, AFAS Circustheater en Duinrell.

Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Fletcher Wellness-Hotel Leiden is een 4-sterren hotel, gelegen aan Bargelaan 180 te Leiden. Het hotel beschikt over 117 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, heel veel wellnessfaciliteiten en meer. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

Fletcher Hotel Rotterdam-Airport

Fletcher Hotel Rotterdam Airport is een 4-sterren hotel, gelegen aan Rotterdam Airportplein 68 te Rotterdam. Het hotel beschikt over 126 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur en fiets- en wandelroutes. In de omgeving van het hotel vind je Euromast Rotterdam, Markthal Rotterdam en Museum Rotterdam.

Fletcher Hotel Scheveningen

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Gevers Daynootweg 95 te Scheveningen (Den Haag). Het hotel beschikt over 116 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant en meer. In de omgeving van het hotel vind je SEA LIFE, AFAS Circustheater en Mauritshuis.

Fletcher Hotel Wings-Rotterdam

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam is een 4-sterren hotel, gelegen aan Rotterdam Airportplein 55 te Rotterdam. Het hotel beschikt over 137 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, fitness en meer. In de omgeving van het hotel vind je Euromast Rotterdam, Markthal Rotterdam en Diergaarde Blijdorp.

Fletcher Hotel De Witte Brug

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kerkweg 138 te Lekkerkerk. Het hotel beschikt over 49 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, buitenzwembad, sauna, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Wereldmuseum, Euromast en Diergaarde Blijdorp.

Fletcher Hotel De Witte Raaf

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf is een 4-sterren hotel, gelegen aan Duinweg 117 te Noordwijk. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Duinrell, Madurodam en Vogelpark Avifauna.

Fletcher Hotel De Zalm

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm is een 4-sterren hotel, gelegen aan Voorstraat 6-8 te Brielle. Het hotel beschikt over 48 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Euromast, Deltapark Neeltje Jans en Diergaarde Blijdorp.

Zeeland

Er zijn momenteel 12 Fletcher Hotels in Zeeland.


Fletcher Hotel Arion-Vlissingen

Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Boulevard Bankert 266 te Vlissingen. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers, feestzalen, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, fitness, sauna en meer. In de omgeving van het hotel vind je Reptielenzoo Iguana, Zeeuws maritiem muZEEum en Fort Rammekens.

Fletcher Hotel Arneville-Middelburg

Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Buitenruststraat 22 te Middelburg. Het hotel beschikt over 47 hotelkamers, feestzalen, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Bevrijdingsmuseum Zeeland, Mini Mundi en Deltapark Neeltje Jans.

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede is een 4-sterren hotel, gelegen aan Torenweg 1 te Burgh-Haamstede. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Deltapark Neeltje Jans, Watersnoodmuseum en Reptielenzoo Iguana.

Fletcher Hotel De Dikke Van Dale

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale is een 4-sterren hotel, gelegen aan Sint Annastraat 46 te Sluis. Het hotel beschikt over 64 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, sauna, stoombad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Boudewijn Seapark, Toversluis Family Fun Parc en natuurgebied Het Zwin.

Fletcher Strandhotel Haamstede

Fletcher Strandhotel Haamstede is een 4-sterren hotel, gelegen aan Torenweg 10 te Burgh-Haamstede. Het hotel beschikt over 70 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Vuurtoren Westerlicht, Reptielenzoo Iguana en Deltapark Neeltje Jans.

Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen

Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Patrijzenlaan 1 te Kamperland. Het hotel beschikt over 79 hotelkamers, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Deltapark Neeltje Jans, Sjakie's Chocolade Museum en De Zeeuwse Rozentuin.

Fletcher Hotel Middelburg

Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Loskade 1 te Middelburg. Het hotel beschikt over 43 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. In de omgeving van het hotel vind je Mini Mundi, Reptielenzoo Iguana en Deltapark Neeltje Jans.

Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet-Bad is een 3-sterren hotel, gelegen aan Zouterik 2 te Nieuwvliet-Bad. Het hotel beschikt over 35 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, biljart en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Verdronken Zwarte Polder, Belfort van Sluis en Boudewijn Seapark.

Fletcher Landgoed Hotel Renesse

Fletcher Landgoed Hotel Renesse is een 4-sterren hotel, gelegen aan Stoofwekken 5 te Renesse. Het hotel beschikt over 44 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, jeu de boules en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Vuurtoren Westerlicht, Deltapark Neeltje Jans en Reptielenzoo Iguana.

Fletcher Strandhotel Renesse

Fletcher Strandhotel Renesse is een 4-sterren hotel, gelegen aan Vroonweg 33 te Renesse. Het hotel beschikt over 48 hotelkamers, feestzalen, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is (beperkt) gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Deltapark Neeltje Jans, Reptielenzoo Iguana en Terra Maris.

Fletcher Hotel Het Veerse Meer

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oranjeplaatweg 1 te Arnemuiden. Het hotel beschikt over 51 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, fitness, een eigen jachthaven en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Bevrijdingsmuseum Zeeland, Deltapark Neeltje Jans en Reptielenzoo Iguana.

Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Fletcher Zuiderduin Beachhotel is een 4-sterren hotel, gelegen aan De Bucksweg 2 te Westkapelle. Het hotel beschikt over 70 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, buitenzwembad, tennis, meerdere wellnessfaciliteiten meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Fort Rammekens, Watersnoodmuseum en Reptielenzoo Iguana.

Noord-Brabant

Er zijn momenteel 15 Fletcher Hotels in Noord-Brabant.


Fletcher Hotel Boschoord

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord is een 3-sterren hotel, gelegen aan Gemullehoekenweg 143 te Oisterwijk. Het hotel beschikt over 64 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, Nordic walking stokken verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Safaripark Beekse Bergen, Efteling en Zoo Veldhoven.

Fletcher Hotel De Reiskoffer

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer is een 4-sterren hotel, gelegen aan Pastoor van Breugelstraat 45 te Bosschenhoofd. Het hotel beschikt over 56 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Waterspeelpark Splesj, Golfpark de Turfvaert en SnowWorld.

Fletcher Hotel Teugel Uden-Veghel

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel is een 4-sterren hotel, gelegen aan Bedafseweg 22 te Uden. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, beautysalon, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Dierenpark Zie-ZOO, Museum Krona en Kasteel Heeswijk.

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill is een 4-sterren hotel, gelegen aan Hoogveldseweg 1 te Mill. Het hotel beschikt over 59 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, Engelse pub, meerdere wellnessfaciliteiten, escaperooms en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je ZooParc Overloon, Dierenpark Zie-ZOO en Nationaal park De Maasduinen.

Fletcher Wellness-Hotel Helmond

Fletcher Wellness-Hotel Helmond is een 4-sterren hotel, gelegen aan Scheepsboulevard 2 te Helmond. Het hotel beschikt over 81 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, lounge/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, bowling en meer. In de omgeving van het hotel vind je Kunsthal Helmond, Dierenrijk en BestZOO.

Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch is een 4-sterren hotel, gelegen aan Burgermeester Burgerslaan 50 te Rosmalen. Het hotel beschikt over 86 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, BBQ mogelijkheden, coffee corner en meer. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, Efteling en Safaripark Beekse Bergen.

Fletcher Hotel Jagershorst-Eindhoven

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven is een 4-sterren hotel, gelegen aan Valkenswaardseweg 44 te Leende. Het hotel beschikt over 89 hotelkamers, vergaderzalen en is een officiele trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Safaripark Beekse Bergen, Toverland en Zoo Veldhoven.

Fletcher Hotel De Kempen

Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen is een 3-sterren hotel, gelegen aan Turnhoutseweg 48 te Reusel. Het hotel beschikt over 34 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Bobbejaanland, Efteling en Safaripark Beekse Bergen.

Fletcher Hotel Oss

Fletcher Hotel-Restaurant Oss is een 4-sterren hotel, gelegen aan Nelson Mandelaboulevard 22 te Oss. Het hotel beschikt over 60 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Cultuurpodium Groene Engel, Efteling en Dierenpark Zie-Zoo.

Fletcher Hotel Prinsen

Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen is een 3-sterren hotel, gelegen aan Julianastraat 21 te Vlijmen. Het hotel beschikt over 29 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Biesbosch, Safaripark Beekse Bergen en Efteling.

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark is een 4-sterren hotel, gelegen aan Gertrudisboulevard 200 te Bergen op Zoom. Het hotel beschikt over 87 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Kaasboerderij de Zuidgeest, Markiezenhof en ZOO Antwerpen.

Fletcher Wellness-Hotel Trivium

Fletcher Wellness-Hotel Trivium is een 4-sterren hotel, gelegen aan Trivium 72 te Etten-Leur. Het hotel beschikt over 72 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, BBQ mogelijkheden, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Waterspeelpark Splesj, Indoor Skydive Roosendaal en SnowWorld Rucphen.

Fletcher Hotel Waalwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk is een 4-sterren hotel, gelegen aan Burgemeester van der Klokkenlaan 55 te Waalwijk. Het hotel beschikt over 62 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Biesbosch, Efteling en Safaripark Beekse Bergen.

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Fletcher Kloosterhotel Willibroardhaeghe is een 4-sterren hotel, gelegen aan Vlierdenseweg 109 te Deurne. Het hotel beschikt over 99 hotelkamers, feestzalen, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, bar, restaurant, terras, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Toverland, Attractiepark DippieDoe en Oorlogsmuseum Overloon.

Fletcher Hotel Zevenbergen-Moerdijk

Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk is een 4-sterren hotel, gelegen aan Schansdijk 3 te Zevenbergen. Het hotel beschikt over 73 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Efteling, Waterspeelpark Splesj en Nationaal Park De Biesbosch.

Limburg

Er zijn momenteel 11 Fletcher Hotels in Limburg.


Fletcher Hotel Bon Repos

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos is een 3-sterren hotel, gelegen aan Bovenstraat 17 te Noorbeek. Het hotel beschikt over 29 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, tafeltennis en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je GaiaZOO, Pretpark de Valkenier en Sprookjesbos.

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond is een 4-sterren hotel, gelegen aan Maalbroek 102 te Roermond. Het hotel beschikt over 53 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden/paarden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Meinweg, Natuurgebied Het Leudal en Toverland.

Fletcher Hotel De Burghoeve

Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve is een 3-sterren hotel, gelegen aan Broekhem 134 te Valkenburg. Het hotel beschikt over 27 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, wellness in de buurt en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Museum Valkenburg, Sprookjesbos en GaiaZOO.

Fletcher Hotel Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kerkradersteenweg 4 te Kerkrade. Het hotel beschikt over 45 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je GaiaZoo, Mondo Verde en Pretpark de Valkenier.

Fletcher Hotel De Geulvallei

Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei is een 3-sterren hotel, gelegen aan Onderstestraat 66 te Houthem. Het hotel beschikt over 46 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, wellness in de buurt en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Sprookjesbos, GaiaZoo en SnowWorld Landgraaf.

Fletcher Hotel Parkstad-Zuid Limburg

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Roda J.C. Ring 59 te Kerkrade. Het hotel beschikt over 80 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, brasserie, fitness, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Pretpark de Valkenier, GaiaZOO en Sprookjesbos.

Fletcher Hotel Rooland

Fletcher Hotel-Restaurant Rooland is een 4-sterren hotel, gelegen aan Roobeekweg 1 te Arcen. Het hotel beschikt over 54 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Maasduinen, Toverland en ZooParc Overloon.

Fletcher Wellness-Hotel Sittard

Fletcher Wellness-Hotel Sittard is een 4-sterren hotel, gelegen aan Milaanstraat 115 te Sittard. Het hotel beschikt over 74 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, heel veel wellnessfaciliteiten, bowling, fitness, voetbalveld, sporthal, klimhal en meer. In de omgeving van het hotel vind je Mondo Verde, Pretpark de Valkenier en Sprookjesbos.

Fletcher Hotel Valkenburg

Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Bosstraat 2 te Valkenburg. Het hotel beschikt over 37 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, wellness in de buurt en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je GaiaZOO, Sprookjesbos en Fluweelengrot.

Fletcher Hotel La Ville Blanche

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche is een 3-sterren hotel, gelegen aan Hoogstraat 2 te Thorn. Het hotel beschikt over 23 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Groote Peel, Kasteel Horn en Toverland.

Fletcher Hotel Weert

Fletcher Hotel-Restaurant Weert is een 4-sterren hotel, gelegen aan Driesveldlaan 99 te Weert. Het hotel beschikt over 69 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras en meer. In de omgeving van het hotel vind je Toverland, Dierenrijk en Zoo Veldhoven.

Er zijn nog geen reacties geschreven over deze blog, ben jij de eerste?

Schrijf een reactie
Nieuwste blogs