Fentisani 15% korting!

Deze actie is actief.
Winkel

Fentisani, gevestigd te Hengelo, beschikt over een showroom van 1.500 vierkante meter. Hier kan je terecht voor een goed en eerlijk advies over een nieuwe badkamer of wc op maat! Uiteraard is het ook mogelijk om via de webshop producten aan te schaffen, bij ieder product staat uitgebreide omschrijving met afmetingen, materialen e.d.

Fentisani levert als groothandel en importeur rechtstreeks aan de consument, waardoor de gehele sanitairvakhandel weg valt. Hierdoor is Fentisani een zeer goedkope optie om badkamermeubels, douches, wandclosetten, kranen, baden, inbouwreservours en meer te kopen.

Door de goede samenwerking, krijgen Reviews.nl bezoekers 15% korting op het gehele assortiment van Fentisani! Vul hiervoor de kortingscode reviews15 in wanneer je de winkelmand hebt gevuld.

Waarom Fentisani.nl?

  • Producten zijn direct uit voorraad leverbaar.
  • Fentisani hanteert de laagste prijs garantie.
  • Showroom van 1.500 m2
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

Bezoek Fentisani

Reacties ( 1 )

  • Henk

    Zag deze actie zojuist voorbij komen op Facebook, prima korting! Maar mijn vraag is: doet Fentisani ook aan de installatie van de producten die je koopt tegenover een vergoeding? Dat zal wel heel fijn zijn namelijk want ik heb er zelf weinig verstand van.

    Henk 8 september 2020