Coronavirus zorgt voor problemen daguitjes

Daguitje

Iedereen heeft het erover: het Coronavirus. Moet ik boodschappen inslaan? Veel mensen blijven thuis of gaan thuis aan het werk.

Veel daguitjes alszijnde attractieparken, dierentuinen, zwembaden, museums en theaters zijn een bepaalde periode gesloten of hanteren andere regels omtrent het aantal mensen dat naar binnen mag. We raden iedereen aan vooraf op de betreffende website van het daguitje te kijken alvorens je in de auto stapt voor een gezellig dagje weg.

Reviews.nl heeft zelf met enkele directies van attractieparken en dergelijke gesproken. De meesten stellen dat ze t/m 31 maart gesloten zijn maar dit verschilt per geval. Tevens zullen festivals, voetbalwedstrijden en andere bezigheden waar veel mensen op af komen hoogstwaarschijnlijk worden afgelast.

Reacties ( 2 )

  • Rene

    Ben benieuwd hoe het gaat met het aankomende paasweekend. Mensen weer overal in parken te vinden? Ze zeggen dat het rond 28 april weer soepeler gaat worden en dat er weer bepaalde bedrijven open mogen gaan. Tijd zal het leren.

    Rene 12 apr 2020

  • Lisanne Voortsema

    Het is nu Mei 2021 en de dierenparken zijn nog steeds niet open. Hopelijk blijven de bedrijven bestaan want het duurt wel erg lang allemaal! Ps. leuke website met leuke blogs en ervaringen over diverse bedrijven. Een genot om lekker te lezen en je mening te geven hierop!

    Lisanne Voortsema 5 mei 2021