Center Parcs

Vakantiepark 31 okt 2022 1 nov 2022 0 reacties
Center Parcs

Center Parcs telt momenteel 9 vakantieparken in Nederland en 5 vakantieparken in België. Tevens heeft Center Parcs vakantieparken in Duitsland en Frankrijk. Wij hebben alle Center Parcs vakantieparken in Nederland en België in een overzichtelijke lijst gezet.

Drenthe

Er zijn momenteel 2 vakantieparken van Center Parcs in Drenthe.


De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte, gelegen aan Reindersdijk 55 te Dalen is een vakantiepark met kinderspeelparadijs in een rustgevende en bosrijke omgeving. Het park kenmerkt zich door het grote Aqua Mundo met meerdere glijbanen, wildwaterbaan, groot kinderbad en Water Playhouse. Tevens is er een Indoor speelhal Action Factory en leuke buitenactiviteiten als het Mysterieuze outdoor avontureneiland. In de omgeving van het vakantiepark vind je Plopsa Indoor Coevorden, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Nationaal Park Dwingelderveld.

Parc Sandur

Center Parcs Parc Sandur, gelegen aan Sandurdreef 5 te Emmen is een vakantiepark waar je een ongekend gevoel van vrijheid beleefd, liggend aan de Grote Rietplas. Het park kenmerkt zich met ruime vrijstaande cottages op schiereilanden waar je heerlijk kan fietsen, vissen en golfen. Ideaal voor koppels en families met jonge kinderen. In de omgeving van het vakantiepark vind je Wildlands Adventure Zoo Emmen, Plopsa Indoor Coevorden en Nationaal Park Dwingelderveld.

Flevoland

Er is momenteel 1 vakantiepark van Center Parcs in Flevoland.


De Eemhof

Center Parcs De Eemhof, gelegen aan Slingerweg 1 te Zeewolde is een vakantiepark met mediterraanse sferen aan het Eemmeer, een paradijs voor watersporters. Het park kenmerkt zich door het grote Aqua Mundo met veel glijbanen, waaronder de Duo Racer, wildwaterbaan en een surfsimulator. Er is een Indoor speelhal Action Factory aanwezig en qua buitenactiviteiten is er veel te beleven op het water als wakeboarden, windsurfen en stand up paddling. In de omgeving van het vakantiepark vind je Dolfinarium en Walibi Holland.

Noord-Holland

Er is momenteel 1 vakantiepark van Center Parcs in Noord-Holland.


Park Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort, gelegen aan Vondellaan 60 te Zandvoort is een vakantiepark waar je heerlijk kan uitwaaien aan het strand. Het park kenmerkt zich door de goede ligging tussen de steden en toch dichtbij het strand. Tevens is er een Aqua Mundo met meerdere glijbanen en watercinema, indoor trampolinepark Jump Town, Baluba indoor speelwereld en Action Factory. In de omgeving van het vakantiepark vind je Circuit Zandvoort.

Zuid-Holland

Er is momenteel 1 vakantiepark van Center Parcs in Zuid-Holland.


Port Zelande

Center Parcs Port Zelande, gelegen aan Port Zelande 2 te Ouddorp is een vakantiepark waar je snel een frisse duik kunt nemen met veel water- en strandsporten. Het park kenmerkt zich door de geweldige ligging aan het Gevelingenmeer en het Noordzeestrand. Er is een Aqua Mundo aanwezig met 2 glijbanen, wildwaterbaan en waterspeeltuin. Tevens is er een indoor speelhal Adventure Factory, klimparcours in blacklight en je kan er kitesurfen. In de omgeving van het vakantiepark vind je Watersnoodmuseum en Deltapark Neeltje Jans.

Noord-Brabant

Er is momenteel 1 vakantiepark van Center Parcs in Noord-Brabant.


De Kempervennen

Center Parcs De Kempervennen, gelegen aan Kempervennendreef 8 te Westerhoven is een vakantiepark met met veel indoor en outdoor activiteiten met de natuur als speeldomein. Het park kenmerkt zich door het grote Aqua Mundo met meerdere glijbanen, wildwaterbaan, Aqua Racer, Aqua Loop en snorkelbad. Tevens is er een extra lange Zip wire, klimparadijs en indoor skipiste. In de omgeving van het vakantiepark vind je Montana Snow Center en Safaripark Beekse Bergen.

Limburg

Er zijn momenteel 3 vakantieparken van Center Parcs in Limburg.


Het Heijderbos

Center Parcs Het Heijderbos, gelegen aan Hommersumseweg 42 te Heijnen is een vakantiepark met een echte jungle waar je op spannende ontdekkingstochten kan gaan door de bossen. Het park kenmerkt zich door het mooie klimparcours tussen de boomtoppen en het grote Aqua Mundo met de snelste wildwaterbaan van Center Parcs. Tevens is er een indoor speelwereld Jungle Dome. In de omgeving van het vakantiepark vind je Nationaal Park De Maasduinen en Oorlogsmuseum Overloon.

Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel, gelegen aan Peelheideweg 25 te America is een vakantiepark waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen in het mooie Limburg. Het park kenmerkt zich door de rustige ligging en de grote bijliggende golfbaan. Tevens is er een Aqua Mundo met interactieve glijbaan en kinderbad. In de omgeving van het vakantiepark vind je Toverland en Nationaal Park de Groote Peel.

Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal, gelegen aan Laagheideweg 11 te America is een vakantiepark in de bossen waar kinderen zich koning voelen. Het park kenmerkt zich door de bosrijke omgeving en Aqua Mundo met wildwaterbaan en meerdere glijbanen waarvan een 103m lang is. Tevens is er een indoor speelwereld Baluba en Pony Holiday. In de omgeving van het vakantiepark vind je Toverland en Nationaal Park de Groote Peel.

België

Er zijn momenteel 5 vakantieparken van Center Parcs in België.


Les Ardennes

Center Parcs Les Ardennes, gelegen aan Rue de la Grotte 12 te Vielsalm, is een vakantiepark met een perfecte mix van heerlijke rust en stoere actie Het park kenmerkt zich door de mooie omgeving met uitgestrekte naaldbossen waar je op verkenning uit kan gaan Tevens is er een indoor speelhal Action Factory, speelwereld Baluba en AquaMundo met 2 glijbanen, inclusief een dubbele glijbaan. In de omgeving van het vakantiepark vind je skipiste Baraque de Fraiture en Plopsa Coo.

Erperheide

Center Parcs Erperheide, gelegen aan Erperheidestraat 2 te Peer, is een vakantiepark waar je naar hartenlust kan spelen en ravotten midden in de bossen met de kinderen. Het park kenmerkt zich door de Pony cottages waar je pony buiten klaar staat voor je pony vakantie. Tevens is er een indoor speelwereld, grote kinderboerderij, Aqua Mundo met 3 glijbanen, wildwaterbaan, snorkelbad en Water Playhouse. In de omgeving van het vakantiepark vind vind je Bosland en skipiste Snow Valley.

Terhills Resort

Center Parcs Terhills Resort, gelegen aan Nationaal Parklaan 1 te Dilsen-Stokkem, is een vakantiepark waar je samen met al je zintuigen van de natuur kan genieten. Het park kenmerkt zich door de mooie natuuromgeving in combinatie met elegante cottages aan het water. Tevens is er een zwembad, workouts, natuuractiviteiten en een indoor speeltuin. In de omgeving van het vakantiepark vind je Nationaal Park Hoge Kempen en Maasmechelen.

De Vossemeren

Center Parcs De Vossemeren, gelegen aan Elzen 145 te Lommel, is een vakantiepark met twee indrukwekkende meren waar watersporters en rustzoekers elkaar treffen. Het park kenmerkt zich door de de vele buitenactiviteiten aan de rand van de Lommelse Sahara. Tevens is er een indoor speelwereld Discovery Bay, indoor speelhal Action Factory, Waterskiën, flyboarden, wakeboarden en een Aqua Mundo met 4 glijbanen, inclusief trechterglijbaan, wildwaterbaan en snorkelbad. In de omgeving van het vakantiepark vind je de Lommelse Sahara en Bokrijk openluchtmuseum.

Park De Haan

Center Parcs De Haan, gelegen aan Wenduinesteenweg 150 te De Haan, is een vakantiepark waar je waterplezier kan ontdekken in de mooiste badplaats van België. Het park kenmerkt zich door het mooie indoor speelwereld en het langste strand van België op 1 km afstand te hebben. Tevens is er een Aqua Mundo aanwezig met 2 glijbanen, interactieve glijbaan en wildwaterbaan. In de omgeving van het vakantiepark vind je Unesco werelderfgoedstad Brugge.

Er zijn nog geen reacties geschreven over deze blog, ben jij de eerste?

Schrijf een reactie
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023.

Nieuwste blogs