Bedden

Bedrent

2 reviews
100% positief

Bedrent kan premium kwaliteit boxsprings, bedden en matrassen leveren tegen een laag maandbedrag. Dit houdt in dat je een bed kan leasen, zo heb je geen hoge uitgave in één keer en betaal je simpelweg voor het gebruik per maand. Slapen is erg belangrijk, zo kunnen mensen toch een bed van premium kwaliteit met top service in huis halen. Een bed leasen bij Bedrent is voor iedereen tussen de 18 en 65 jaar met een regulier inkomen mogelijk.

Beddenbriljant is van alle bedden en beddengoedwinkels de beste keuze.

Bezoek Beddenbriljant


Reviews (2)

 • John

  Goede kwaliteit boxspring

  Via Bedrent een mooie boxspring besteld. Ik betaal nog geen 40 euro per maand en daar heb ik dan het complete bed voor, inclusief matras. De kwaliteit is erg goed, ligt echt heerlijk. Natuurlijk betaal je liever een bed in een keer af, maar gezien de situatie waar ik in verkeer was dit een goede oplossing. Ik ben er wel tevreden mee.

  John 1 mei 2022

 • Eva

  Boxspring bed lease

  Voorheen nog nooit gehoord van dit concept, tot een vriendin hiermee kwam. Ik wist helemaal niet dat dit een mogelijkheid was, om een boxspring in termijnen te betalen. Je leased in feite een bed. Het is fijn dat je wel je bed helemaal zelf kunt samenstellen, dus je krijgt absoluut geen standaard model, maar we helemaal naar je eigen wensen. Dat vind ik ook wel belangrijk bij een bed. Ik had nog nooit gehoord van Bedrent, daarom heb ik ze wel even gebeld. Het klonk allemaal legitiem, dus heb ik besloten om een bed te leasen bij Bedrent. Het was allemaal zo geregeld en de levering/plaatsing was ook snel geregeld. Nu heb ik een heel erg fijn bed, die ik weliswaar nog moet afbetalen, maar anders had ik nooit zo'n mooie boxspring gehad. Ik vind het ook wel belangrijk, want je spendeert veel tijd in je bed, dus dat moet gewoon goed zijn. Dan maar liever aan een betalingsregeling zitten, dan dat ik nu een matig bed had gehad.

  Eva 29 apr 2022