Beach Resort Punt West

Beach Resort Punt West

4.0 reviewscore • 3 reviews
F

Stopt Beach Resort Punt West?

Is dit park nog open???

Lees op meerdere websites dat mensen hun geld terug krijgen omdat het park door 'onvoorziene omstandigheden niet aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen'? Ben wel benieuwd of dit park blijft bestaan of dat er een nieuwe eigenaar op komt. Een vriendin van ons had hier een luxe hotelstudie geboekt namelijk en kreeg een week na de boeking een mail dat het geannuleerd was met bovenstaande reden. Heb het park proberen te bereiken maar dat schijnt nogal lastig te zijn...

Weet iemand meer?

Frank 24 jan 2024
Reageer
F

Eten was heerlijk, personeel iets minder

We hebben gegeten bij Beach Resort Punt West met de gehele familie en het eten was wel lekker, we kozen het verrassingsmenu maar het personeel mag nog veel leren. De borden werden bij elke ronde heel snel weggehaald, terwijl er vaak nog iemand van ons zat te eten. Gelijk na het dessert vroegen ze om de rekening terwijl we eigenlijk nog wel een koffie of thee hadden gewild. Gaan er ook niet te moeilijk om doen, hebben het aangegeven bij het personeel bij de kassa. Hopelijk leren ze ervan en zal het in de toekomst verbeteren. We wonen zelf in Ouddorp dus laten we het hopen. :-)

Familie Jansen 24 okt 2023
Reageer
A

Hotelstudio klein, huisje perfect!

Moet eerlijk zeggen dat ik de hotelstudio die we hadden gehuurd niet kan aanbevelen, we vonden het wat klein en ook het terras was vrij klein. Jammer dat ik op deze website geen foto kan meesturen want dan hadden jullie het zelf kunnen zien. Ook in de keuken waar op de website stond dat het een luxe keuken zou zijn, zat er alleen een magnetron in. We hadden met de klantenservice het hierover gehad en we mochten uiteindelijk een ander huisje. Deze was een stuk groter met een groot terras en uitzicht. Dus al met al is het goed gekomen en de omgeving is prachtig. Zoals ook staat aangegeven ligt het gelijk aan een meer en kan je lopend naar de Noordzee. Geweldige locatie!

An 24 sep 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Ouddorp.

Over Beach Resort Punt West

Beach Resort Punt West is een vakantiepark gelegen naast het Grevelingenmeer aan De Eco Punt 1 te Ouddorp, watersportliefhebbers hebben hier de tijd van hun leven. Het is mogelijk om op dit park een hotelstudio of een strandvilla te huren die allen rust, ruimte en privacy met zich meebrengen op loopafstand van de Noordzee en midden in het natuurgebied De Punt. Door de unieke ligging aan het water hebben gasten altijd een prachtig uitzicht op of over het water, de duinen of het bos van het natuurgebied. Alle vakantiewoningen beschikken over een luxe en ruime keuken met een moderne badkamer. Het mooie aan Beach Resort Punt West is dat je hond ook welkom is, jouw viervoeter kan dus ook genieten van het water en de mooie omgeving. Watersporters kunnen gaan surfen, raften, waterskiën en zeilen. Daarnaast zijn er meerdere strandclubs te vinden rondom het park waar je kan genieten van een hapje en drankje.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ouddorp, Zuid-Holland
  • https://www.beachresortpuntwest.nl
  • beachresortpuntwest@ouddorpconnection.nl