Bankgiro Loterij

Bankgiro Loterij

2.75/5.00 • 9 reviews
J

waarom veel loterij Gewin met postcode A

Speel al lang (1982) mee met de B/G loterij evenals P/C loterij alleen met een onderbreking van een paar jaar, win niks op een paar Rembrant koffielepeltjes na die ik alleen nooit ontvangen heb. Nu valt mij op dat veel prijzen met postcode A beginnend in de grote prijzen vallen. Op mij komt dit raar over, ga dan ook opzeggen want ik steun naar mijn idee een groot verdienmodel net zoals het onderhouden van BN ers die hier een uitstekend salaris mee verdienen.

Jansen 25 nov 2020
Reageer
L

Loterijen zijn oplichters

Alle loterijen die er zijn, welke dan ook dus niet alleen maar deze, het zijn allemaal oplichters als je het mij vraagt.
Ze geven zogenaamd een groot deel van de opbrengst aan het goede doel maar dit gaat er bij mij niet in.
Ze zullen best een deel aan het goede doel geven, maar echt geen groot deel, van dat grote deel betalen ze de bekende Nederlanders voor de reclames en dergelijke.
Ik heb er weinig goede woorden voor over.

Leon 2 aug 2020
Reageer
J

Bank giro loterij steunt goede doelen

Ik probeer me altijd een beetje mijn schuldgevoel kwijt te praten door te zeggen dat de bank giro loterij ook veel goede doelen steunt, dus dat ik ergens ver weg hier mijn steentje aan bij draag.

Mijn vrouw vind het altijd onzin dat ik hier weer geld in steek en kan dit ook nooit zo waarderen. Van vrienden hoor ik vaak dat het andersom is, dat de vrouwen geld uitgeven en dat de man op de rem moet trappen, maar hier is dat over het algemeen andersom. Ik zie een loterij niet zo zeer als alleen maar negatief, zoals er vaak over gesproken wordt, ik zie het als iets leuks kleins en onbenulligs wat je er voor de lol bij doet.

Jelmer 7 jul 2020
Reageer
V

Verspilde moeite

Iedereen die hier aan mee wil spelen zou ik dit afraden want het is verspilde moeite. Je wint hier nooit wat en het kost je heel veel geld. Spaar dit geld dan gewoon op en geef het uit een jaarlijks leuk uitje, dan heb je er ook daadwerkelijk iets aan en lijkt het niet net of je je geld bij het grof vuil gooit.

Valerie 1 jan 2020
Reageer
R

Veel verschillende prijzen

Het leuke aan deze loterij vind ik dat er zo veel verschillende prijzen te winnen zijn. Je kunt iedere dag 10.000 winnen, iedere week een ton en iedere maand een miljoen.
Natuurlijk wil iedereen het allerliefste die miljoen winnen, maar met 10.000 euro zou ik ook al super blij zijn dat is ook al hartstikke veel geld!

Rico 18 nov 2019
Reageer
K

Bank giro loterij leuk

Je kunt om verschillende redenen mee doen aan de bank giro loterij. En de meest voornam reden is natuurlijk het winnen van die jackpot.
Nu zou ik liegen als ik zeg dat dat niet een van de redenen voor mij is, want natuurlijk zou ik dit ook helemaal geweldig vinden.
Maar ik ben een realist en besef mij heel goed dat de kans dat dit gebeurt praktisch nihil is.
En toch blijf ik iedere keer mee doen. De reden? Die is heel gemakkelijk, ik vind het gewoon hartstikke leuk.
De een geeft een bepaald eerst per maand uit aan een vereniging of aan het lezen van boeken, ik geef dit liever uit aan mijn hobby de loterij.

Karin 17 nov 2019
Reageer
T

Bankgiro loterij beoordeling

Ik ben van huis uit gewend om mee te soennah een loterij of meerdere loterijen, terwijl ik ook heel goed weet dat ik toch niets win.

Het is ook niet zo dat ik het iedere keer heel leuk en spannend vind, maar meer een gewoonte. Ik zou het kunnen opzeggen, maar dat voelt ook niet goed omdat ik dit al zolang ik me kan herinneren doe.

Tycho 30 okt 2019
Reageer
H

Grootste onzin

Mijn vrouw heeft hier tijdenlang aan mee gedaan en ik vind dit echt de grootste onzin die er bestaat.
Ik heb haar inmiddels eindelijk zo ver gekregen dat ze deze hobby heeft opgegeven, maar in de tijd dat ze hier aan mee heeft gedaan heeft het ons bakken vol geld gekost en we hebben er nooit wat mee gewonnen.
Zonde van het geld dus en waarvoor precies, helemaal niets, alleen maar de droom dat je ooit een enorm bedrag wint wat je toch nooit in het echt zult winnen.
Veel mensen trappen hier in en leven allemaal in die droom maar ik niet, ik vind het allemaal dikke oplichterij.

Herman 28 jul 2019
Reageer
E

Dromen

Bank giro koterij geeft mensen weer een droom na een tegenslag.
Ook wanneer mensen het financieel niet zo breed hebben, kunnen ze zich hier wel verheugen op de trekking van de bank giro loterij, de kans dat ze winnen is zo klein dat het bijna onmogelijk is.
Maar geloof me, voor heel veel mensen is iets als dit echt een lichtpuntje in hun leven, dus ik ben zeker van mening dat er bij de bank giro loterij goed werk wordt verricht.

Eva 19 jul 2019
Reageer
E

Sorry hoor, maar dit vind ik nu weer zo’n onnozel bericht!
Jij zegt dat mensen doe het financieel niet breed hebben, dat zij zich verheugen op de trekking van deze loterij?
Als je het financieel niet breed hebt, dan ga je toch geen geld besteden aan iets onnozels als een loterij, met 0,0 kans dat je hier een groot bedrag wint.
Nou ja, geen 0,0 kans maar wel een hele kleine kans, maar waar het op neerkomt is dat ik het grote onzin vind dat je meedoen aan een loterij als je het geld hier niet voor hebt.

Erwin 19 jul 2019
Over Bankgiro Loterij
  • Nog niet geverifieerd