Restaurant

Bakker Bart

Meerdere locaties

12 reviews
50% positief
25% neutraal
25% negatief

Kwalitaria is van alle restaurants en eetgelegenheden de beste keuze.

Bezoek Kwalitaria


Reviews (12)

 • Ferry

  Bakker Bart broodjes thuisbezorgd

  Wij bestellen vaak in de middag even wat broodjes bij de Bakker Bart. Vaak binnen het uur geleverd dus ideaal. Uitgebreide broodjes gezond, heerlijk! Eigenlijk nog nooit gehad dat het niet naar wens was. Daarom 5 sterren van ons. Is trouwens ook de enige qua broodjes die hier in de omgeving thuis bezorgd. De subway bijvoorbeeld niet, terwijl de afstand hetzelfde is. Goed bezig Bakker Bart!

  Ferry 12 jan 2022

 • Frans

  Top bezorging Bakker Bart Arnhem

  Vandaag besteld bij Bakker Bart Arnhem Presikhaaf. Heerlijk gegeten en zeer enthousiaste bezorgdame. Zo hoort het!! Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. Heerlijk vers en omelet nog heerlijk warm. Ga hier zeker vaker bestellen.
  Uitgebreid aanbod wat zeker niet gaat vervelen.

  Frans 15 jun 2021

 • Daniellaprevaes

  noten allergie fout

  Ik heb een noten allergie . Heb ook nog speciaal gebeld naar bakker Bart in Maastricht . Of ik iets anders kon krijgen . Bij mijn ontbijt pakket in plaats van zalm kaas . En de pasta . Wat flikken ze me gisteren geven ze 2 muesli broodjes mee . Waar noten in zitten . Waar door ik naar het ziekenhuis kon . Allergie reactie krijg . 2 spuiten kregen tegen de allergie .

  Daniellaprevaes 15 feb 2021

 • Pieter Kooijman

  papendrecht wat een onbehoorlijk personeel

  papendrecht: wat een onbehoorlijk personeel!

  wat een onbehoorlijk personeel! zeer grof tegen de klanten. 3 "vrouw" personeel achter de balie en 1 die de mensen helpt. de rest staat je waterig aan te kijken. een cursus klantvriendelijkheid zou hier zeker geen kwaad kunnen.
  zeker in deze moeilijke tijd voor veel ondernemers, vind ik de behandeling hier echt teleurstellend. wees blij dat je nog open mag!

  Pieter Kooijman 12 feb 2021

 • Samantha

  Bakker Bart broodjes

  Ik koop regelmatig broodjes bij de Bakker Bart, niet omdat ze zo gezond zijn als je soms zou moeten geloven maar gewoon omdat ik ze hartstikke lekker vind.
  Ik ben er alleen niet van gediend dat ze onwaarheden vertellen als dingen dat deze broodjes over het algemeen vaak erg gezond zijn en dat is zeker niet waar.
  Een vers geperste sinaasappelsap? Ja dat is gezond, maar de broodjes hier niet perse.
  Wel lekker, dat wel. Je kunt dat niet ontkennen. Dus goede punten en wat minder goede.

  Samantha 3 aug 2020

 • Jessica

  Lijkt gezond is het niet

  Ik vind het zo jammer dat broodjeszaken als de Bakker Bart doen voorkomen dat hun broodjes gezond zijn, terwijl dit helemaal niet zo is. Een broodje gezond bijvoorbeeld, die lijkt heel erg gezond met al die groente er op, maar is dit juist helemaal niet. En dat is niet erg natuurlijk voor een keertje, maar wees hier dan gewoon eerlijk over en geef aan dat dit geen hele gezonde keus is.

  Maar ik moet hier wel bij vermelden dat de broodjes van de Bakker Bart wel ontzettend lekker zijn en dat ik hier graag één keer per week een broodje ga eten met mijn kinderen. Lekker met een vers sapje er bij of een cappuccino en ik ben tevreden. Kinderen blij en ik blij.

  Jessica 15 jul 2020

 • Denise

  Positief verrast

  Ik moet toegeven dat het voor mij al jaaaaaren geleden is dat ik iets gegeten had wat bij de bakkerij Bart vandaan kwam.
  En de reden dat ik hier zo langs mee heb gewacht is dat ik het eten van de bakkerij Bart altijd zo’n vreselijke vette hap vond waar weinig gezonds aan was.

  Maar inmiddels heeft mijn dochter de leeftijd van 8 jaar oud bereikt en zij wil hier al een tijdje heel graag een keer eten.
  Dus ik kon het niet langer uitstellen en laatste hebben we hier tijdens het shoppen lekker gegeten en toen ben ik dus heel positief verrast.
  Want het zijn nu niet meer alleen maar hele vette dingen, er zitten ook gewoon hele lekkere en voedzame dingen tussen.

  De kans is dus erg groot dat we hier best nog wel een keertje vaker zullen gaan eten en mijn dochter vond het helemaal geweldig.

  Denise 11 jul 2020

 • Karin

  Lunch laten bezorgen

  Elke vrijdag laten wij op ons werk de lunch bezorgen door bakkerij Bart.
  We bestellen vooraf en iedere vrijdag rond half één komen ze de broodjes dan bezorgen, heerlijk!
  Mijn favoriet is een vitaal broodje gezond, deze vult ook enorm goed en is super lekker!
  Echt een groot voordeel ook dat ze bezorgen, heel handig en zelfs de warme broodjes zijn nog niet afgekoeld als je deze had besteld.
  Bakker Bart broodjes zijn echt mijn zwakte, hier mag je me zelfs in de nacht wel wakker voor maken.

  Karin 26 apr 2020

 • Max

  Bakker Bart duur

  De broodjes van de Bakker Bart zijn voor mij, net als die van de Subway, echt een geschenk uit de hemel. Ik vind ze zo lekker dat ik haast kan zeggen dat ik er aan verslaafd ben. Als ze niet zo duur zouden zijn, zou ik dat waarschijnlijk ook zijn en zou ik ze veel vaker halen dan goed voor me is. Nu geef ik al veel te veel geld uit aan die broodjes, maar iedere keer als ik er langs kom kan ik me amper inhouden en neem ik weer een lekker en soms ook gezond broodje met een sapje of anders een keer als ik zo’n heb in een vette hap zo’n super saucijzenbroodje die zijn ook heel Nice. En het gekke is dat die vette broodjes veel goedkoper zijn dan de gezonde dus ook daarom neig ik vaker naar de wat slechtere keuzes. Maar super lekker dus, alleen wel heel erg duur. Te duur vind ik eigenlijk maar desondanks blijf ik er toch kopen.

  Max 11 jan 2020

 • Julia

  Bakkerij Bart tegen voedselverspilling

  Ik heb zelf altijd bij een bakkerij gewerkt als bijbaantje dus ik weet dat je soms best wat producten over hebt die je de volgende dag niet meer kunt gebruiken om te verkopen en wat dus soms met de werknemers mee jaarbasis gaat of anders bij het vuilnis beland. Ik ben heel erg tegen voedselverspilling en maak ook geen gebruik van de app TooGoodToGo en hier heeft bakkerij Bart zich ook voor aangemeld wat ik echt heel erg tot vind. Je weet dan niet wat je krijgt, maar de producten zijn altijd vers en van die dag en zo wordt er geen voedsel verspild waar niets mis mee is. Steeds meer winkels doen hier aan mee en ook in mijn omgeving zie ik steeds meer mensen deze app downloaden, ik ben daar heel blij om en hoop steeds meer mensen hier enthousiast voor te maken.

  Julia 22 dec 2019

 • Helga

  Bakker Bart altijd vers

  Wat toevallig, ik zit in ongeveer dezelfde situatie als degene van onderstaande reactie!

  Ik heb een bakker Bart vlakbij mijn werk zitten, een paar gebouwen verder op.
  Dit heeft als gevolg dat ik heel vaak geen lunch mee neem naar mijn werk en in de pauze samen met een paar collega’s daar naartoe ga om daar een vers belegd broodje te halen heerlijk.
  Het allerliefst met een verse jus of een smoothie en een kop koffie erbij.

  Het is natuurlijk minder goed voor de lijn dan een gewone boterham van thuis en mijn portemonnee lijdt er ook flink onder, maar het is zoveel lekkerder dan mijn simpele boterham met kaas die ik anders bij me heb, dat ik de verleiding simpelweg niet kan weerstaan.
  Ik vind de broodjes van bakker Bart altijd heerlijk en vers en je kunt ze precies zo samenstellen op de manier waar jij op dat moment trek in hebt.

  Helga 19 nov 2019

 • Thijs

  Bakker Bart review

  De Bakker Bart zit in de zelfde straat als mijn kantoor waar ik werk en dat is een voordeel en een nadeel tegelijk.
  Een voordeel omdat ik zo iedere dag bij wijze van spreken een lekkere lunch kan halen en een nadeel omdat ik dit toch ook wel een paar keer per week doe en mij dit hartstikke veel geld kost.
  De broodjes van de Bakker Bart zijn behoorlijk aan de prijzige kant en qua gezondheidsnormen laten ze behoorlijk te wensen over.
  Je hebt wel opties waar je voor een gezonder brood gaat, maar dan nog is de hoeveelheid ervan veel te veel voor de gezondheidsnormen en het beleg is vaak ook niet op en top gezond.
  Daarbij moet je er ook lekker drinken bij bestellen vind ik altijd en het liefst ook nog een lekker snackbroodje als bijvoorbeeld een sauzijsenbroodje.
  Tel dit alles bij elkaar op en de calorieën van dei dag tikken ook weer flink aan.
  Dus goed voor de lijn is het niet en voor mijn portemonnee al zeer zeker niet, maar ik heb nooit een plak droog brood als lunch tenzij ik hier zelf voor kies.

  Thijs 14 aug 2019