Bagels & Beans

Reviews (3)

 • Jorien

  Beter dan concurrent

  De meeste mensen zijn helemaal weg van de concurrent hiervan namelijk van Starbucks.
  Dat heb ik helemaal niet zo erg.
  Je maakt mij hier veel gelukkiger mee, ten eerste zijn de bagels hier echt super lekker!
  Wat al een pluspunt op zich is natuurlijk en daarbij vind ik de koffie hier ook nog eens een stuk lekkerder, dus als ik mag kiezen dan is de keus heel snel gemaakt.

  Jorien 20 jul 2020

 • Nikki

  Super lekkere bagels

  Als ik een keer een kater heb dan haal ik altijd wat bij bagels and beans En dat is voor mij echt het beste medicijn hier tegen.
  Het is wel wat aan de prijzige kant maar wat mij betreft is het het geld absoluut honderd procent waard.
  Het is echt mijn favoriete plek om iets lekkers te halen en het mooie is dat het niet eens slecht hoeft te zijn want er zijn ook gezonde varianten die net zo lekker zijn als de minder gezonde keuzes.

  Nikki 5 mei 2020

 • Lars

  Bagels And Beans lekker

  Een aantal jaren geleden heb ik bij Bagels and Beans gewerkt bij wijze van bijbaantje en sindsdien heb ik mijn hart verknocht aan de Bagels hier vandaan.
  Bagels is echt iets vanuit Amerika wat is overgekomen naar ons land en heel veel zie je dit nog steeds niet in andere koffietenten, maar Bagels and Beans staat hier echt om bekend.
  Ik probeer er niet al te vaak voor te zwichten, want het is nou niet bepaald de gezondste snack die er is ook afhankelijk van wat je er op smeert als beleg natuurlijk maar wanneer ze warm zijn, vind ik ze het aller lekkerste met wat voor beleg dan ook.
  Een goede kop koffie er bij en ik ben helemaal blij, ik kom hier dan ook iedere weet wel minimaal één keer.
  Jammer dat je maar zo weinig filialen van Bagels and Beans in Nederland hebt zitten, want ik weet zeker dat dit overal wel goed zou lopen.
  Eigenlijk moet je gewoon in elke grote stad in ieder geval zo'n filiaal plaatsen, het is nog goedkoper ook dan Starbucks bijvoorbeeld.

  Lars 14 aug 2019