Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

3.2 reviewscore • 9 reviews
D

Vreselijk stinkhok!!!!

Echt een verschrikkelijk stinkende trekkershut, het leek wel een kroeg, we hebben alles moeten wassen, alles stonk naar die smerige rook!!! Maar het ergste mijn dochter heeft hierdoor geen oog dicht gedaan en dan ook nog 71€!!! Voor dit aftandse trekkershutje vragen en die doos bij de receptie nog gewoon zeggen: oh, ik vroeg nog wel aan de schoonmaakster of ie schoon was!! Echt, hier stop je je hond nog niet in!!!!

De Boer 25 okt 2023
Reageer
L

Geweldige ervaring in het strandhuis

Mijn tijd in het strandhuis was werkelijk fantastisch. De locatie, pal aan het strand, was absoluut adembenemend. Het huisje zelf was goed verzorgd en vlekkeloos schoon. Het enige minpuntje was dat sommige mensen met boten en honden aanmeerden en hun viervoeters hun behoeften op de camping lieten doen, wat enigszins afdeed aan de algehele ervaring. Ook hadden we moeite met het reserveren van een tafel in het restaurant, ondanks dat er later duidelijk wel plek was. Op het surfkamp was veel te huur, maar helaas stond hier niets over in de informatie in het huisje. Ondanks enkele kleine ongemakken, heb ik een heerlijke vakantie aan het water gehad.

Linda 10 aug 2022
Reageer
M

Gemengde gevoelens over strandhuisjes

Mijn ervaring met de strandhuisjes was nogal wisselvallig. Bij mooi weer was het een geweldige belevenis, maar bij slecht weer viel er weinig te genieten. Het restaurant was gesloten en de beloofde animaties waren nergens te bekennen. De aankomst verliep chaotisch en het leek erop dat het personeel niet goed voorbereid was. Het gebrek aan beschikbare faciliteiten was teleurstellend en dit zou me kunnen weerhouden van een toekomstig bezoek.

Mark 27 aug 2021
Reageer
A

Teleurstellende eetervaring en onhygienisch

Mijn bezoek aan het restaurant was ronduit teleurstellend toen mijn maaltijd niet aan mijn verwachtingen voldeed. In plaats van proberen het probleem op te lossen, werden mijn klachten genegeerd en leek het personeel me te vermijden. Het sanitair liet ook te wensen over wat betreft hygiëne. We waren met een boot gekomen, maar al met al was mijn ervaring verre van positief.

Anouk 6 aug 2021
Reageer
T

Geen klantenservice tijdens noodgeval

Tijdens een noodgeval waarbij onze boot water maakte, was de respons van de klantenservice niet helemaal zoals verwacht. Ze namen de tijd om onze oproep te beantwoorden en leken meer bezorgd om eventuele schade aan de boot dan om onze veiligheid. Gelukkig waren er behulpzame medereizigers die ons ter plaatse assisteerden. Dit hielp ons de boot leeg te scheppen en veilig terug te keren naar de haven. Het was een ervaring die me deed realiseren dat effectieve klantenservice een noodzaak is, vooral tijdens noodsituaties.

Tijmen 1 aug 2021
Reageer
L

Middelmatig

Hoewel de camping op een mooie locatie lag, viel de staat van de verouderde toiletgebouwen tegen. Deze faciliteiten waren in slechte staat en er werd duidelijk te weinig schoongemaakt. Hoewel er een moderner toiletgebouw was, was deze helemaal aan de andere kant van het park gelegen. Ook waren de eetgelegenheden, inclusief het restaurant en de snackbar, van lage kwaliteit en het personeel was weinig vriendelijk.

Liza 23 jun 2020
Reageer
J

Fantastische watersportvakantie

Mijn verblijf op de camping, direct aan het water, was werkelijk fantastisch. De kinderen hadden genoeg activiteiten om zich mee bezig te houden. Het strand was goed onderhouden en schoon, en bood de perfecte plek om af te koelen tijdens de warme dagen. Ook het sanitair was netjes en werd goed onderhouden. Het nabijgelegen restaurant bood betaalbare maaltijden aan. Al met al was het een zeer geslaagd verblijf, hoewel een gebrek aan schaduwplekken een klein minpuntje was, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door het verfrissende water van het Veluwemeer.

Jasper 11 dec 2019
Reageer
S

Verbeteringen en prachtige ligging

De camping was schitterend gelegen en bood een scala aan faciliteiten, zoals een restaurant, café, cafetaria, supermarkt, animatie, speeltuin en een springkussen. Ondanks dat de houten toiletgebouwen verouderd waren, waren ze keurig schoon. Gelukkig werden er nieuwe gebouwen gebouwd om deze te vervangen. Bovendien waren er in de winter verbeteringen aangebracht en was alles keurig opgeknapt. Wat ons vooral bijbleef was de fantastische service van het personeel, dat altijd klaarstond om te helpen. Ook het fietspontje naar Nunspeet was een aanrader en we zagen duidelijke verbeteringen na deze positieve veranderingen

Saskia 22 mei 2019
Reageer
M

Aangenaam verblijf in een trekkershut

We hadden het geluk om twee nachten in een trekkershut te winnen en het verblijf overtrof zeker onze verwachtingen. De ligging aan het Veluwemeer was prachtig en bood gemakkelijke toegang tot de Veluwe via het veerpontje. Wat ons vooral opviel was het vriendelijke en behulpzame personeel, dat ons verblijf nog aangenamer maakte.

Martijn 21 sep 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Biddinghuizen.

Over Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is gelegen te Bremerbergdijk 35 in Biddinghuizen. Op het vakantiepark vind je diverse accommodaties, zoals l;odges, trekkershutten, strandhuisjes en meer. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en bieden alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf met je eigen tent, caravan of camper. Een paar van de hoogtepunten van Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is het prachtige zandstrand, bootverhuur, de jachthaven en het speeleiland. Hier kunnen gasten volop genieten van waterpret en ontspanning. Daarnaast zijn er op het park ook meerdere restaurants. De ligging aan het Veluwemeer biedt tal van mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Je kunt hier zeilen, surfen, vissen en zwemmen. Ook zijn er in de omgeving diverse fiets- en wandelroutes waar je kunt genieten van de prachtige natuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Biddinghuizen, Flevoland
  • https://www.aquacentrum.nl
  • info@aquacentrum.nl