AnotherLove

AnotherLove

2.3 reviewscore • 3 reviews
P

Slechte beoordeling

Als je op internet zoekt naar de website anotherlove, dan kon je een heleboel positieve en goede beoordelingen tegen.
Welke mensen deze beoordelingen geschreven hebben dat vraag ik mij af en ook of ze op dat moment wel helemaal honderd procent bij zinnen waren.
Ik heb namelijk weinig goeds te zeggen over deze site en ik ben echt geen pessimist, maar deze website is toch echt wel zo’n ding dat werkelijk alles slaat.
Dus als je een keer een leuk afspraakje of zo zoekt, zoek dit alsjeblieft niet hier want dat ga je toch niet vinden.

Patrick 31 jul 2019
Reageer
M

Alleen maar vreemdgangers

Was ik toch even volkomen verkeerd ingelicht over deze website!
Ik had nooit begrepen dat dit een website was speciaal voor alle gore vreemdgangers die er in Nederland te vinden zijn en die dit niet eens onder stoelen of banken steken maar er gewoon voor uitkomen op deze site.
Zelf vind ik dit verachtelijk en snap ik ook echt niet hoe mensen dit kunnen doen!
Waarschijnlijk hebben zij nooit aan de andere kant gestaan, want als jouw partner is vreemd gegaan en jij degene bent die enorm gekwetst achter blijft, dan denk je nog wel even een extra keer na voordat je een ander zoiets aan doet!
En dat hier een website is die hier speciaal voor gemaakt is dat is natuurlijk al helemaal te zot voor woorden! Belachelijk gewoon!

Michaela 15 jul 2019
Reageer
P

Als je goed naar de naam van de site kijkt, dan is dit op zich best wel logisch dat die vreemdgangers hier de beest uithangen aangezien de site volgens mij onder andere daarvoor gemaakt is.
Dat er mensen zijn die dit bewust doen en vooral dat er mensen zijn die hier speciaal een site voor maken, dat is eigenlijk te geklopt woorden dat ben ik wel helemaal met je eens.
En ik denk ook dat hoer veel te makkelijk over gedacht wordt, want als je partner vreemd gaat, dan ben je je vertrouwen in de liefde echt wel een tijdlang kwijt daarna.

Patrick 31 jul 2019
A

Another Love beoordeling

Ik ben Albert, een vrijgezelle man van 50 jaar oud, die nu al ruim 10 jaar gescheiden is van zijn ex-vrouw. Nu de kinderen allemaal oud genoeg zijn om hier weinig tot geen moeite mee te hebben, vond ik het wel weer eens een keer tijd worden dat ik op zoek zou gaan naar een leuke relatie of in ieder geval weer in het datingcircuit zou stappen.
Dit heb ik gedaan door me aan te melden op Another Love en sinds ik dat heb gedaan heb ik allerlei prachtige vrouwen leren kennen die stuk voor stuk heel mooi en aardig zijn.
Ik heb zelfs met een aantal contact waarvan ik een kans inschat dat dit wel eens iets moois zou kunnen worden, ik hoop het in ieder geval van harte. Dat zou helemaal geweldig zijn.

Albert 12 jul 2019
Reageer
M

Ik denk dat jij ook niet helemaal op de hoogte bent van de gebruiken van deze website Albert, want als ik dit zo lees dan ben jij net als ik keurig single en wil je daarom op zoek naar een relatie.
Realiseer je alsjeblieft goed dat bijna niemand op deze website single is, maar iedereen hier zo’n beetje naar op zoek is om een affaire aan te gaan naast hun relatie of huwelijk.
Mijn vorige partner is vreemdgegaan toen wij een relatie hadden en dat heb ik hem nooit kunnen vergeven!
Ik zal dit zelf dan ook nooit iemand aandoen, aangezien ik weet wat voor leed hier aan verbonden hangt.

Michaela 15 jul 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van maart 2023.

Over AnotherLove