Amrath Hotel Alkmaar

Amrath Hotel Alkmaar

3.8 reviewscore • 11 reviews
V

Simpelweg fantastisch

Dit hotel was een ware ontdekking. Onze ervaring was simpelweg fantastisch. De sfeer was warm en gastvrij, en het personeel buitengewoon behulpzaam. Onze kamer was comfortabel en schoon, en het uitzicht adembenemend. We genoten van heerlijke maaltijden in het restaurant en ontspannende avonden in de gezellige lounge. Kortom, een geweldig en onvergetelijk verblijf. We kijken nu al uit naar ons volgende bezoek.

Vero 28 feb 2023
Reageer
J

Bijzonder vriendelijk ontvangen

Het personeel was bijzonder vriendelijk, de kamers waren keurig en het ontbijt was voortreffelijk (met een overvloed aan keuzemogelijkheden!). Helaas was er beperkte parkeergelegenheid bij het hotel, en deze kon niet worden gereserveerd. We moesten onze auto in een parkeergarage in het stadscentrum plaatsen.

Vanuit Alkmaar ben je snel in Egmond aan Zee! (Ik denk dat er geen zwembad is, vandaar de beoordeling van een 6.)

Jessy 8 aug 2022
Reageer
T

Welverdiende vakantie!

Iedereen kan op zijn eigen manier genieten van een welverdiende vakantie! Maar als je naar hier komt, dan zul je zelf zien dat genieten iedereen hier beeeft. Zelfs de schoonmaaksters maken alles met vreugde schoon. De medewerkers staan altijd voor je klaar als je wat wil vragen. Het mooiste is dat iedereen bereid is om te helpen.

Thuram 31 jul 2022
Reageer
K

Gemengde ervaring

Onze keuze voor een luxe kamer in dit hotel was een gemengde ervaring. Hoewel de kamer op papier luxueus was, voelde deze onverwacht kil en sfeerloos aan. Hoge ramen, zonder enig uitzicht vanuit de stoel of het bed, gaven ons een opgesloten gevoel.

Wat nog ontbrak waren enige vormen van schilderijen of wandversieringen om de ruimte wat persoonlijkheid te geven. Een gebrek aan een eigen restaurant betekende dat we elke maaltijd elders moesten zoeken, wat onhandig was. Dit hotel heeft zeker potentieel, maar er zijn duidelijk verbeteringen nodig om een warmere en gastvrije sfeer te creëren.

Kevin 18 jul 2022
Reageer
V

Echt teleurgesteld

Ik ben echt teleurgesteld in het feit dat ik hier een kamer hebt geboekt. Ik heb totaal niet kunnen genieten. De buren waren echt luid en het eten kon niets compenseren. Het enige wat ik kan zeggen dat goed was is een lekkere wandeling. Maar voor een lekkere wandeling ga je niet naar een hotel, tenminste dat is wat ik denk.

Vienna 2 jun 2022
Reageer
B

Enorm indruk

De grote kamer heeft enorm indruk op me gemaakt. Ik heb me echt als een royale persoon gevoeld tijdens mijn tijd hier. Wat ik zeker ook nooit zal missen is het feit dat ik ook kon genieten van de warme sfeer die de mensen daar uitstralen. Je merkt gewoon dat dit komt omdat ze tevreden zijn met wat ze krijgen.

Bebl 31 okt 2021
Reageer
K

Teleurstellend

In oktober hebben een vriendin en ik een weekendje geshopt. We verbleven één nacht in het hotel, maar vaker overnachten is echt niet nodig.
Het bed was oncomfortabel en resulteerde in rugpijn, de douche gaf ijskoud water en het ontbijt was teleurstellend. Toen we deze kwesties meldden, reageerde de hotelmedewerkster niet eens verrast en bood geen excuses aan. Dat vond ik echt heel slecht.

Het enige positieve aspect is dat het zeer nabij het stadscentrum gelegen is.

Karla 8 okt 2021
Reageer
Y

Prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend

Dit hotel was een aangename verrassing. De prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend, en de locatie op loopafstand van het stadscentrum was erg handig. Het personeel was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam, wat ons verblijf extra speciaal maakte. Hoewel de kamer wat aan de warme kant was, compenseerde het ruime balkon dit volledig. Parkeren was zowel eenvoudig als betaalbaar, wat ons reisgemak vergrootte. Een geweldige keuze voor een zorgeloos en plezierig verblijf.

Yori 9 aug 2021
Reageer
G

Zeer slecht hotel te Alkmaar

De recensies doorlezend denk ik, zijn denkenden blind of durven ze hun mening niet te geven. Badkamers dringend aan renovatie toe. (Gescheurde tegels, vreemde vlekken op de muur, in bad staan te douchen). Bedden moeten nieuwe matrassen hebben ( je voelt de veren in je rug prikken). Vloerbedekking van de kamers versleten en onder de vlekken. De minimum temperatuur van de airco is 18 graden. Ik zoek de volgende keer wel een ander hotel.

Goedhart 14 jun 2021
Reageer
V

Geweldig!

Ons verblijf in dit hotel was werkelijk voortreffelijk. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en stond altijd klaar om te helpen, wat ons meteen thuis liet voelen.
De kamers waren brandschoon en zeer comfortabel, en de locatie was simpelweg perfect. Met alle bezienswaardigheden op slechts een steenworp afstand, konden we gemakkelijk genieten van alles wat de stad te bieden had.
Dit hotel heeft onze verwachtingen overtroffen, en we kijken ernaar uit om hier in de toekomst weer te verblijven. Een echte aanrader!

Viola 29 aug 2020
Reageer
K

Uitstekend

Het hotel was netjes en de bedden waren comfortabel, maar we waren teleurgesteld door het karige ontbijt. Bovendien werkte de jacuzzi slechts voor de helft, waren er veel storingen op de tv-zenders en was het gebrek aan parkeergelegenheid een tegenvaller, vooral omdat we in de duurste kamer van het hotel verbleven gedurende meerdere dagen. We moesten onze auto honderden meters verderop gratis parkeren, terwijl anderen gewoon onder het hotel konden parkeren.

Kirk 6 aug 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Alkmaar.

Over Amrath Hotel Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar is gelegen te Geestersingel 15 in Alkmaar. Het hotel biedt comfortabele accommodaties, uitstekende voorzieningen en een warme gastvrijheid. De kamers in Amrâth Hotel Alkmaar zijn stijlvol ingericht en voorzien van moderne gemakken. Elke kamer is uitgerust met een comfortabel bed, een eigen badkamer, een flatscreen-tv, gratis wifi en koffie- en theefaciliteiten. Het hotel beschikt over een gezellig restaurant waar gasten kunnen genieten van een smakelijk ontbijt, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Het menu biedt een gevarieerde selectie van culinaire gerechten, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Daarnaast is er een bar waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. Voor zakelijke reizigers biedt Amrâth Hotel Alkmaar ook moderne vergaderfaciliteiten. De goed uitgeruste vergaderzalen zijn ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en evenementen. De locatie van Amrâth Hotel Alkmaar is ideaal voor het verkennen van de stad. Het hotel bevindt zich op loopafstand van de beroemde kaasmarkt, musea, winkels en restaurants. Bovendien zijn de prachtige stranden van de Noordzeekust gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Alkmaar, Noord-Holland
  • https://www.amrathhotelalkmaar.nl
  • info@amrathalkmaar.nl