Alpincentrum Bottrop

Daguitje

Alpincentrum Bottrop

Duitsland

2 reviews
50% positief
50% negatief

Reviews (2)

 • J

  Bottrop druk

  Ik ben echt onwijs fan van ski vakanties, zo blij als je de meeste mensen maakt met een vakantie naar de zo. Zo blij maak je mij met een skivakantie.
  Helaas zijn die heel prijzig en ik studeer nog hard dus ik kan ook niet altijd gaan en staan waar en wanneer ik wil, waardoor ik dus veel minder vaak op skivakantie kan dan dat ik graag zou willen.
  Daar komt Bottrop dus om de hoek kijken, maar hier is het altijd zo onwijs druk dat je ook niet echt je ding kunt doen zoals je dat graag zou willen.
  Dus het is leuk dat het er is hoor begrijp me niet verkeerd en ik ga er ook altijd met plezier naartoe, maar ik stoor me wel aan die drukte.

  Jesse 25 dec 2019

 • L

  Bottrop leuk uitje

  Al jaren gaan wij ieder jaar rond de kerst met onze vriendengroep naar Bottrop om lekker met zijn allen te skiën en te genieten van de sneeuw zonder dat we hier heel ver weg voor op vakantie hoeven te gaan.
  Het is iets waar ik zelf ieder jaar naar uitkijk en dan na tijd heerlijk aan de warme chocolademelk met slagroom en een lekkere stevige maaltijd en ik ben helemaal in de winter sfeer.
  Inmiddels hebben mijn man en ik twee kinderen en we hopen, als ze wat ouder zijn, hun ook mee te kunnen nemen om ze te leren skiën zodat we ooit een keer met het hele gezin lekker op wintersport kunnen gaan.
  Dat lijkt me heerlijk! Maar tot die tijd gaan wij nog lekker naar Bottrop, ook hartstikke leuk!

  Lisanne 10 dec 2019