AD

AD

3.5 reviewscore • 4 reviews
V

AD onderschat

Ik vind dat het AD altijd erg onderschat wordt, iedereen denkt dat hier alleen maar serieuze en ingewikkelde dingen in vermeld staan.
En deels is dat ook wel waar natuurlijk, maar wat hier in vermeld staat hoeft niet veel ingewikkelder te zijn dan wat er in andere kranten staat.
Daarbij kan het AD heel erg nuttig zijn voor veel mensen in welke sector in de zakenwereld dan ook.

Valerie 14 jun 2020
Reageer
M

AD saai blad

Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van al het belangrijke nieuws wat er op dit moment speelt in de wereld.
Maar dat is ook de enige reden waarom ik het AD lees, want verder vind ik het maar een saai blad.
Voor mijn plezier lees ik veel liever de LINDA of een ander leuk blad met leuke verhalen of dingen als de mode of iets anders leuks om te lezen.

Margreet 5 mei 2020
Reageer
T

AD serieus nieuws

Als je een dagblad zoekt die het belangrijke en het serieuze nieuws vermeld en niet vooral wat de laatste roddels in de showbizz zijn, dan is het AD een goed dagblad voor jou.
Steeds meer dagbladen neigen naar de roddels en de voetbaluitslagen en laten de belangrijke dingen steeds meer achterwege.
Wereldnieuws als de bosbranden in Australië vind ik toch wel een stuk belangrijker dan voor hoeveel miljoen een of andere voetballer is verkocht aan een nieuwe club.
Gebruik dat geld liever om die arme dieren te helpen die verwond zijn door de bosbranden, als ze al het geluk hebben gehad dat ze het hebben overleefd.

Teun 10 jan 2020
Reageer
B

Beoordeling Algemeen Dagblad AD

Ik ben sinds mijn studententijd al lid van het algemeen dagblad, of het AD.
Zelf vind ik dit een heel fijn dagblad omdat al het belangrijke nieuws, dus niet de roddels maar het nieuws wat er echt toe doet, in vermeld staat.
He ziet steeds meer kranten en tijdschriften die helemaal opgaan in de roddels van dit moment en daar heb ik helemaal geen behoefte aan om dit allemaal te weten.
Laten we ons gewoon allemaal met ons eigen leven bemoeien en met andere belangrijke zaken.
Ik hoop ook echt dat het algemeen dagblad nooit in deze valkuil zal stappen, tot die tijd blijf ik zeker lid en ben ik er erg blij mee!

Bart 31 aug 2019
Reageer
Beste magazines en kranten

Dit zijn de beste magazines en kranten van april 2023.

Over AD