Wellness

Zwaluwhoeve

Hierden, Gelderland

4 reviews
50% positief
50% negatief
Ontevreden over Zwaluwhoeve?

Wellness en Spa prijzen vergelijken.


Reviews (4)

 • Alix
  Slechte klantenservice en systeem en leugens 0 reacties

  Ze communiceren niet, wanneer je hun klantenservice benadert dan komen ze niet met antwoorden maar met leugens (zoals dat m'n in 2020 gekochte ticket al gebruikt was in 2019 en daardoor niet meer bruikbaar is?), ben al 2 maanden bezig om 3 problemen die door hun zijn veroorzaakt op te lossen, iets wat letterlijk in één dag gedaan kon worden.

  Spa is bedoeld om te ontspannen van de dagelijkse stress, maar zij presteren erin om mijn stress te vertienvoudigen met hun bar slechte klantenservice, die tegenwoordig niet meer telefonisch te bereiken is.

  Alix 12 juni 2021

 • Janita
  Zwaluwhoeve welness 0 reacties

  De Zwaluwhoeve staat bekend als een super de luxe Spa en Welness, dus toen mijn vriendin en ik hier naartoe gingen hadden we ook hele hoge verwachtingen hier van.
  Werden wij even teleurgesteld toen we er kwamen, het was allemaal lang niet zo mooi en luxe als wat ons verteld was en wat we hadden gehoopt.
  Het kost een klein vermogen om hier naartoe te gaan, maar dat is het geld niet waard, geloof mij maar.
  Dan kun je er beter voor kiezen om naar een wat kleinere en goedkopere Spa en welness te gaan, die is waarschijnlijk net zo goed en kost je lang niet zo veel.

  Janita 11 januari 2020

 • Judith
  Zwaluwhoeve beoordeling 0 reacties

  Als ik naar een wellness center ga dan kies ik altijd voor de volledige ervaring en laat ik me ook meteen masseren en al die dingen.
  Op dit moment ben ik in verwachting van mijn eerste kindje en is het niet goed om in een hete sauna te gaan zitten.
  Daarentegen mogen de andere behandelingen die hier te vinden zijn wel gewoon.
  Ik heb aangegeven dat ik zwanger ben bij de masseuse en ze heeft hier zo goed rekening mee gehouden, ik heb de meest heerlijke massage ooit gehad toen.
  Zo lief, ze wist ook precies van welke plekken ik allemaal last had en zorgde er voor dat alles weer soepel was en ik er weer even tegen aan kon.
  Dis ook voor zwangere vrouwen, denk nou niet dat je negen maanden niet naar een wellnes kunt gaan maar ga juist wel! Alleen niet in een sauna, maar dan blijven er nog genoeg mogelijkheden over.

  Judith 20 augustus 2019

 • Jessica
  Zwaluwhoeve luxe 1 reactie

  Ik ben iemand die er echt heel erg van kan genieten om heerlijk naar een sauna/welness center te gaan en dan is de Zwaluwhoeve toch altijd mijn favoriet.
  Je betaalt hier flink wat geld voor, maar ik vind het het geld wel waard iedere keer dat ik hier vandaan kom.
  Je kunt hier voor verschillende heerlijke behandelingen kiezen, stuk voor stuk erg goed voor je afhankelijk waar je last van had.
  Ik voel me altijd herboren, om het een beetje zweverig te zeggen, maar ik knap hier echt enorm van op!
  Het is niet zo dat ik alleen naar de Zwaluwhoeve toe ga, want ik ga ook regelmatig met een vriendin een keer iets anders proberen om te kijken wat er nog meer is, maar wanneer je dan erop terugkijkt dan kom ik toch vaak tot de conclusie dat de Zwaluwhoeve voor mij de beste is.
  Ik vind het punt met sauna's en welness centers wel altijd dat dit echt je ding moet zijn of niet, want er zijn ook heel veel mensen die dit vreselijk vinden om naartoe te gaan.
  Zelf ben ik dus niet zo iemand, ik vind het juist heerlijk!

  Jessica 3 augustus 2019