Energie

Zonnemarkt

8 reviews
75% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
25% negatief
Negatief
Ontevreden over Zonnemarkt?

Probeer eens de beste keuze Budget Energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 8 )

 • Chris
  Lelijk 0 reacties

  Ben ik de enige die echt geen zonne panelen op mijn dak wil hebben simpelweg omdat ik ze gewoon hartstikke lelijk vind?
  Of ben ik de enige die dit wil toegeven dat kan ook nog.
  Het is heel goed voor het milieu dat snap ik zeker wel, maar het ziet er echt niet uit vind ik.
  En zo lang er geen betere/mooiere oplossing te verkrijgen is, zul je ze bij mij thuis niet vinden.

  Chris 29 juli 2020

 • Ronald
  Betere keuze 0 reacties

  Energie verkrijgen is natuurlijk nooit heel erg goed, maar als je dan energie nodig hebt en dat heb je gewoon nodig voor sommige dingen. Kies dan net als wij voor zonne Energie, dat is even eenmalig een behoorlijke investering en daarna pluk je er alleen maar de vruchten van. Ik ben nog steeds heel erg blij dat wij drie jaar geleden toch de keus hebben gemaakt voor zonne energie in plaats van gewone energie.

  Ronald 14 juli 2020

 • Marcus
  zonne-energie met dakpanelen 0 reacties

  Zelf zonne-energie gebruiken met behulp van dakpanelen is helemaal iets van deze tijd. Steeds meer mensen om me heen zag ik zonnepanelen nemen. Zelf durfde ik het eerst nog niet zo goed aan, omdat het best prijzig is. Maar inmiddels zijn ze al zo ver in de ontwikkeling hiervan dat ik het ook aan heb gedurfd. En eenmaal geïnvesteerd, ben je daarna natuurlijk wel veel minder geld kwijt aan je energie rekeningen. Het duurt even voor dit uit kan, maar uiteindelijk is dit natuurlijk wel het geval. Mooi vind ik ze nog steeds niet, maar dat is niet anders.

  Marcus 29 april 2020

 • Wimpie
  Goede voornemens 2 reacties

  De dure maand qua verlichting is weer geweest, denk aan kerstlampjes, gourmetstellen ercetera. Dus nu is het voor mij weer tijd om op de kleintjes te letten en aan het klimaat te denken.
  Daarom heb ik er voor gekozen om over te stappen naar deze energie maatschappij en hier zo mijn steentje mee bij te dragen.
  Het is natuurlijk maar een klein gebaar, maar als iedereen zo denkt, dan maken we samen een groot gebaar en heeft het wel degelijk effect.
  Een van mijn goede voornemens is dan ook ik meer bezig te zijn met het klimaat en om mijn kinderen hier ook in te betrekken zodat zij weten wat er speelt en wat we hier als mensheid aan kunnen doen.

  Wimpie 7 januari 2020

 • Paulien
  Zonne energie voor het milieu 0 reacties

  Het milieu en dan vooral wat we er als bevolking aan kunnen doen om hier goed mee om te gaan is weer helemaal hot en happening de laatste tijd.
  En dat moet ook, want er moeten echt drastische maatregelen genomen worden om het milieu te verbeteren, kijk maar naar de bosbranden in Australië.
  Ik vind dat we er als mensen alles aan moeten doen wat we kunnen om meer van dit soort natuurrampen te voorkomen.
  En als we dan een kleine stap kunnen nemen door zuinigere energie te gaan gebruiken dan is dit voor mij een hele gemakkelijke keuze.

  Paulien 6 januari 2020

 • Ivo
  Bewust met het milieu bezig zijn 1 reactie

  Eindelijk een keer een energie leverancier die bewust met het milieu bezig is.
  De andere leveranciers zeggen wel dat ze het beste met de wereld voor hebben, maar dat zijn alleen maar praatjes.
  Zonnemarkt is de enige leverancier die ook daadwerkelijk stappen onderneemt om het te verbeteren en minder milieu onvriendelijk te maken.
  Het zal nooit helemaal schade vrij worden, maar alle beetjes helpen in dit geval toch en ik vind dat wij als bevolking dit toch zo goed mogelijk moeten stimuleren en hier ook naar leven.

  Ivo 31 december 2019

 • Lynn
  Zonnepanelen lelijk 0 reacties

  Ik ben best een voorstander van de zonne-energie en ik zie hier ook echt toekomst en hele goede dingen in.
  Maar ik kan me er niet overheen zetten hoe lelijk het is, wij hebben een huis met een rood dak, dan ga ik er toch geen grote zwarte zonnepanelen op zetten.
  Als we nou een zwart dak gehad zouden hebben, vind ik het nog weer minder erg, maar zelfs dan vind ik het lelijke dingen.
  Dan wacht ik liever nog een aantal jaartjes tot ze weer wat nieuwe dingen hebben ontdekt op dit gebied, want ik denk dat dat tegenwoordig wel heel hard gaat op die markt en dan kunnen wij er alsnog wel aan beginnen.
  Misschien is het stom dat ik het belangrijk vind hoe het eruit ziet, maar een huis kost hartstikke veel geld en dan heb ik geen zin om iedere keer wanneer ik thuis kom te denken 'hè bah, wat een lelijk dak'.

  Lynn 30 juli 2019

 • Ben
  Zonne energie in opkomst 1 reactie

  Je ziet steeds meer mensen die gebruik gaan maken van zonne energie door middel van zonne panelen op het dak.
  De meeste huishoudens kunnen hier nog niet volledig op teren maar in ieder geval een deel helpt natuurlijk al heel erg om de wereld schoner te maken.
  Ik ken ook aardig wat mensen die hier nog niet voor kiezen omdat ze van die zonne panelen op het dak er erg lelijk uit vinden zien.
  En ik moet bekennen dat ik het zelf ook geen schoonheidsprijs waard vind en al helemaal niet bij bepaalde huizen.
  Bij sommige huizen staat het beter dan bij andere, maar daardoor hebben wij ons niet laten weerhouden om hier alsnog voor te kiezen.
  Niet alles hoeft altijd maar mooi te zijn vind ik, je moet ook aan je medemens en het grotere geheel denken.
  En dat is ook wat deze maatschappij doet en dat vind ik erg goed.

  Ben 8 juni 2019