Internet Tv

YoufoneTV

3 reviews
33% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief

YoufoneTV is het Internet en TV onderdeel van youfone, voorheen enkel een mobiele telefoon provider. YoufoneTV maakt gebruik van het KPN netwerk en is hierdoor goedkoper wat goedkoper dan de grotere Internet en TV aanbieders.

Ontevreden over YoufoneTV? Probeer dan eens Online.nl.
Deze pagina is 1.456 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Cornelis (66)
  Youfone goede oplossing 0 reacties

  Wanneer je op zoek bent naar iets voor internet en tv, maar niet al te veel wilt betalen omdat je hier net als ik niet heel veel gebruik van maakt dan is Youfone een hele goede oplossing.
  Ik heb dit nu twee jaar en het heeft mij al ontzettend veel geld bespaard terwijl ik er op kwaliteit niet eens op achteruit ben gegaan.
  Het kan dus best goed zijn dat ook wanneer je wel veel gebruik maakt van internet en tv, dat ook dan Youfone een goede keuze zal zijn, maar hier kan ik niet met zekerheid over oordelen.
  Gezien de prijs zou ik het zeker het proberen waard vinden, want het scheelt je nogal wat centen en het lijkt me dat er niemand is die dat vervelend vindt.

  Cornelis (66) 15 juli 2019
 • Denise (39)
  Youfone goedkoper 1 reactie

  Youfone is stukken goedkoper dan heel wat andere telecom aanbieders en zoiets maakt voor mij zeker verschil bij het kiezen hiervan.
  Ik ben niet iemand die altijd op de centen let, maar bij dit soort rekeningen scheelt het zo veel dat het wel de moeite waard is om dit een beetje met elkaar te vergelijken voor je je ergens aanmeldt.
  Ik ben zelf oom iemand die veel gebruik maakt van de telefoon, dus ik heb wel een aanbieder nodig die dan een goede deal biedt en waar alles ook gewoon naar behoren werkt.
  Bij youfone kan ik niet anders zeggen dan dat dit allemaal prima in orde is.

  Denise (39) 8 juni 2019
 • Rene (45)
  Geen fan van YoufoneTV 0 reacties

  Weinig soeps, weer een van de zovele alles in 1 aanbieders die op het KPN netwerk zitten. Ga dan gewoon bij KPN als je wat leuks wilt. Waarschijnlijk zal YoufoneTV wel een dochterbedrijf zijn van KPN net als Telfort dit was.

  Rene (45) 24 mei 2019

Plaats een review