Internet Tv

Youfone TV Alles-in-1

9 reviews
56% positief
Positief
11% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief

YoufoneTV is het Internet en TV onderdeel van youfone, voorheen enkel een mobiele telefoon provider. YoufoneTV maakt gebruik van het KPN netwerk en is hierdoor goedkoper wat goedkoper dan de grotere Internet en TV aanbieders.

Ontevreden over Youfone TV Alles-in-1?

Probeer eens de beste keuze Oxxio Alles-in-1.

Internet en tv providers prijzen vergelijken.


Reviews ( 9 )

 • Vincent
  Youfone ontevreden 0 reacties

  Direct de eerste maand dat ik bij Youfone zit, krijg ik een factuur die bijna 10 keer zo veel is als wat de afgesproken prijs was. Nou bleek dat ik mijn datalimiet had overschreden, hier hadden ze echter geen melding van gemaakt en ogenschijnlijk moet je dat dan zelf in de gaten houden. Ik ben van andere aanbieders gewend dat je dan een waarschuwing krijgt. Daarbij komt ook nog eens dat ik in andere landen amper bereik heb en de helft van de tijd dus mijn oproepen mis. Klantenservice is haast niet te bereiken voor vragen, dan sta je soms een uur in de wacht.

  Ook over de tv en internet ben ik niet tevreden. Ik ben al geruime tijd geleden overgestapt en ik heb nog steeds niet alles van de tv op orde zoals het zou moeten zijn. Het keuzemenu is waardeloos, in principe heb je zelfs niet eens een keuze. En tot slot valt de tv soms ineens uit bij gebrek aan internet o.i.d. Wat een feest dus.....

  Vincent 10 september 2020

 • Raymond
  Youfone goedkoop 0 reacties

  Het belangrijkste aan Youfone en waar zij vooral op inzetten is volgens mij dat ze goedkoop zijn en misschien zelfs wel de goedkoopste in hun branche maar dat weet ik niet.
  Voor mij was de prijs iets wat het erg aantrekkelijk maakte en ik moet zeggen dat ik hier zeer zeker niet teleurgesteld in ben nu ik hier zit.
  Het werkt allemaal zoals het hoort en ik betaal niet meer dan wat ik zou willen, dus voor mij alleen maar voordelen.
  Het is misschien niet zo luxe als het zou kunnen zijn, maar dat hoeft voor mij ook allemaal niet.
  Ik ben hier heel erg blij mee en zou het andere mensen ook aan kunnen raden.

  Raymond 6 september 2020

 • Kenneth
  Youfone en KPN 0 reacties

  Youfone maakt gebruik van de kabel van KPN dus dit scheelt je als klant van Youfone heel veel kosten en wie wil dat nou niet.
  Ik ben zelf iemand die weinig tv kijkt, dus die extra zenders die veel dure aanbieders hebben, dat is wat mij betreft ook echt niet nodig.
  Het is voor innige mensen mooi dat dit mogelijk is, maar voor mij is het ook mooi dat er een mogelijkheid is die goedkoper is en dus beter bij mij past.

  Kenneth 22 februari 2020

 • Youfone klant
  Youfone internet en Televizie 0 reacties

  Ik ben goed te spreken over de internet en televisie van Youfone, ze vragen hier een goede prijs voor het is niet te duur.
  En verder werkt het ook goed, geen storingen of andere redenen waarom het het niet doet, maar altijd gewoon zoals het hoort.

  Youfone klant 17 februari 2020

 • Silvan
  Youfone storing 0 reacties

  Wij hebben internet en televisie van Youfone, maar ik kan niet zeggen dat we hier erg tevreden over zijn. Er is naar mijn mening te vaak een storing bij Youfone van de televisie. En dat is nog niet alles, want het is ook al meerdere keren voor gekomen dat het internet het niet deed en wij dus een groot probleem hadden als we op de computer iets moesten/wilden doen.

  En met drie puberende kinderen en internet dat het niet doet, dan is het geen pretje bij ons in huis. Jongeren kunnen tegenwoordig niets meer zonder hun telefoon en het internet, dus wanneer dat het dan niet doet dan heb je de poppen aan het dansen. Niet bepaald gezellig!

  Silvan 14 januari 2020

 • Kees
  Goed maar magertjes 0 reacties

  Voor Youfone TV hoef je maar een klein maandelijks bedrag te betalen, het is veel goedkoper dan de grote tv en internetaanbieders maar dan moet je wel bedenken dat je dan ook geen extra zenders en dergelijke hebt. Dus dan moet je alweer een abonnement op Netflix of Videoland of iets dergelijks nemen en dan ben je alsnog weer extra geld kwijt. Tenzij je überhaupt geen televisie liefhebber bent, dan is dat niet nodig en dan ben je hier echt veel goedkoper uit dan bij de andere leveranciers.

  Kees 1 januari 2020

 • Cornelis
  Youfone goede oplossing 0 reacties

  Wanneer je op zoek bent naar iets voor internet en tv, maar niet al te veel wilt betalen omdat je hier net als ik niet heel veel gebruik van maakt dan is Youfone een hele goede oplossing.
  Ik heb dit nu twee jaar en het heeft mij al ontzettend veel geld bespaard terwijl ik er op kwaliteit niet eens op achteruit ben gegaan.
  Het kan dus best goed zijn dat ook wanneer je wel veel gebruik maakt van internet en tv, dat ook dan Youfone een goede keuze zal zijn, maar hier kan ik niet met zekerheid over oordelen.
  Gezien de prijs zou ik het zeker het proberen waard vinden, want het scheelt je nogal wat centen en het lijkt me dat er niemand is die dat vervelend vindt.

  Cornelis 15 juli 2019

 • Denise
  Youfone goedkoper 1 reactie

  Youfone is stukken goedkoper dan heel wat andere telecom aanbieders en zoiets maakt voor mij zeker verschil bij het kiezen hiervan.
  Ik ben niet iemand die altijd op de centen let, maar bij dit soort rekeningen scheelt het zo veel dat het wel de moeite waard is om dit een beetje met elkaar te vergelijken voor je je ergens aanmeldt.
  Ik ben zelf oom iemand die veel gebruik maakt van de telefoon, dus ik heb wel een aanbieder nodig die dan een goede deal biedt en waar alles ook gewoon naar behoren werkt.
  Bij youfone kan ik niet anders zeggen dan dat dit allemaal prima in orde is.

  Denise 8 juni 2019

 • Rene
  Geen fan van YoufoneTV 0 reacties

  Weinig soeps, weer een van de zovele alles in 1 aanbieders die op het KPN netwerk zitten. Ga dan gewoon bij KPN als je wat leuks wilt. Waarschijnlijk zal YoufoneTV wel een dochterbedrijf zijn van KPN net als Telfort dit was.

  Rene 24 mei 2019


Gerelateerde blogs

Online.nl - Dat kan voordeliger
Online.nl - Dat kan voordeliger

Online.nl heeft een sterke prijsverlaging doorgevoerd. Op Alles-in-1 pakketten (DSL & KPN Glasvezel) wordt nu maar liefst ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 2 september 2020

Budget Alles-in-1 + Google Nest
Budget Alles-in-1 + Google Nest

Budget Alles-in-1 heeft per 1 September een nieuwe actie! Klanten die zowel internet als tv bestellen, ontvangen een Google ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 1 september 2020

Ziggo Mediabox Next
Ziggo Mediabox Next

Het is zo ver, Ziggo rolt de nieuwe en zeer verbeterde Mediabox uit, genaamd Next. Iedereen die een tv bundel heeft van Ziggo ... Lees verder

Internet Tv 2 september 2019