Telecom

Youfone Sim Only

7 reviews
71% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
29% negatief
Negatief

Youfone biedt altijd de scherpste Sim Only abonnementen via het betrouwbare KPN-netwerk en met downloadsnelheden tot 256 Mbit/s. Er is een brede keuzemogelijkheid voor verschillende bel/sms en databundels. Zo is er voor elke mobiele telefoongebruiker een passend Sim Only abonnement af te sluiten. De bundels zijn zowel in Nederland als in de EU geldig. Bellen/sms’en en internetbundels zijn beschikbaar als abonnementen van 1 jaar, 2 jaar of als maandabonnement.

Klanten houden via de persoonlijke MyYoufone omgeving altijd controle over de kosten met het bel- of dataplafond. Daarnaast biedt MyYoufone omgeving extra diensten & modules aan zoals een spaarprogramma, onderling bellen module, extra GB module en bestaande klanten kunnen in de Toestelshop refurbished telefoontoestellen kopen voor een scherpe prijs.

Daarom Youfone voor klanten:

 • Gratis klantenservice
 • Betrouwbaar KPN-netwerk
 • Bundels geldig binnen NL & EU
 • Gratis nummerbehoud
 • Controle over je kosten
 • Downloadsnelheid tot 256 Mbit/s
Ontevreden over Youfone Sim Only? Probeer dan eens Budget Mobiel.
Deze pagina is 1.483 keer bezocht.

Reviews ( 7 )

 • Joep (34)
  Youfone telefoon 0 reacties

  Ik heb youfone voor de telefoon gekozen, maar hier heb ik achteraf gezien spijt van. Het is dan wel een goedkope deal per maand, maar de telefoonconnectie is heel slecht. Dan betaal ik liever één of twee euro meer per maand en dat de ontvangst dan goed is, dan zoals nu dat ik de helft van de tijd niet bereikbaar ben want dat schiet ook niet bepaald op.

  Joep (34) 9 februari 2020
 • Youri (23)
  Youfone mobiel 0 reacties

  Als je youfone voor je mobiel hebt dan zit je goed! Iets goedkopers is er volgens mij niet en toch werkt het super Nice. Je hebt gewoon internet en dergelijke en dat doet het ook wel snel en niet de hoge kosten die hier normaal aan verbonden zitten. Dus youfone verdient echt alle lof die ze verdiend hebben, daar is niets van gelogen.

  Youri (23) 30 januari 2020
 • Youri (20)
  Youfone goedkoop 0 reacties

  Er is maar één reden waarom ik bij youfone zit en dat vind ik ook de belangrijkste reden die je maar kunt bedenken.
  Youfone is lekker goedkoop en dat was waar ik naar op zoek was, ik weet honderd procent zeker dat er heel veel mensen zijn net als ik die wat moeten bezuinigen op bepaalde dingen en dan is youfone een echte uitkomst.
  En de kwaliteit hiervan is niet eens slecht waardoor het helemaal niet erg is om hier bij te zitten.

  Youri (20) 25 januari 2020
 • Yara (32)
  Youfone mobiel 0 reacties

  Youfone is een lekkere goedkope provider voor je telefoon en zorgt er toch voor dat je alles kunt doen met je mobiel wat je nodig hebt en zou willen doen. Eerder zat ik altijd bij Vodafone en deze was veel duurder, ik dacht dat ik daar niet onder uit zou kunnen gezien mijn wensenlijst van wat ik in een abonnement wil, maar die dingen kan ik nu ook allemaal nog steeds en dat voor veel minder geld per maand.

  Yara (32) 22 januari 2020
 • John (40)
  Youfone beoordeling 0 reacties

  Ik heb een goede ervaring met Youfone, zij leveren via het KPN netwerk, wat door heel Nederland goede beoordelingen krijgt.
  Ook bij mij werkt altijd alles goed via Youfone en wat heel handig is, is dat je je kosten zelf heel goed in beeld kunt houden, zodat je precies weet hoeveel je kwijt bent en ook waar aan.
  Laatst had ik een keer een vraag over mijn abonnement en toen heb ik de klantenservice hiervoor gebeld, normaal gesproken moet je daar bij bedreven e.d. altijd een bepaald bedrag per minuut voor betalen.
  Hier was dat niet zo, de klantenservice van Youfone helpt je altijd gratis en dat vind ik erg netjes.

  John (40) 19 januari 2020
 • Piet (66)
  Zelf regelen 0 reacties

  Ik vind de service van Youfone niet heel erg goed, je moet alles hier zo’n beetje zelf regelen.
  Ik ben Vodafone gewend en als ik daar iets mee had dan ging ik gewoon naar een van hun winkels en dan maakten zij dat voor mij a la minute weer in orde, deze service zit er bij youfone niet bij en dat vind ik toch wel erg jammer.
  Nu moet ik hoe lang aan de telefoon hangen voor ik iemand aan de lijn heb en daarna word ik weer zes keer doorverbonden voor ik eindelijk iemand spreek die mij kan helpen.
  Dan heb ik toch liever een winkel waar je naartoe kunt gaan en dat het dan ook gelijk gemaakt wordt.

  Piet (66) 23 juli 2019
 • Marielle (33)
  Goede aanbiedingen 1 reactie

  Youfone is een leuke en goede aanbieder als je de aanbiedingen hiervan een beetje in de gaten houdt.
  Af en toe zitten hier echt goede dingen bij en als je dan een beetje slim hier mee om gaat dan kan dit je behoorlijk wat geld schelen per jaar qua abonnement.
  Ik ben in ieder geval erg blij dat ik ben over gestapt en ik vind het jammer dat ik dit niet eerder wist.
  Nu heb ik het geld wat ik anders aan telecom kwijt was nu over voor andere (leuke) dingen en dat is toch altijd heel erg fijn vind ik.

  Marielle (33) 17 juli 2019

Plaats een review