Internet Tv

Youfone Alles-in-1

11 reviews
73% positief
9% neutraal
18% negatief

YoufoneTV is het Internet en TV onderdeel van youfone, voorheen enkel een mobiele telefoon provider. YoufoneTV maakt gebruik van het KPN netwerk en is hierdoor goedkoper wat goedkoper dan de grotere Internet en TV aanbieders.

Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.

Reviews (11)

 • Marielle
  Youfone Internet en TV 0 reacties

  Ik heb Youfone Internet en TV afgesloten omdat ze heel goedkoop zijn. Bij Youfone krijg ik 50Mbit/s internetsnelheid. Voor mij is dit meer dan voldoende. Daarnaast heb ik TV Premium gekozen want ik kijk best vaak tv. Hiermee krijg je beschikking over 86 zenders, waarvan 35 in HD. Je kunt ook pauzeren, terugkijken en opnemen. Eigenlijk alles wat ik van TV wil. Ik heb er geen telefoon abonnement bij. Ik gebruik tegenwoordig toch alleen mijn mobiel. Misschien is het nog interessant om naar Youfone Sim Only over te stappen. Ik weet niet of je hier nog korting voor krijgt.

  Marielle 7 oktober 2021

 • Hilda
  Bespaar maandelijks geld met Youfone 0 reacties

  Ik heb sinds kort Youfone TV & Internet afgesloten. Hierbij krijg ik 52 tv-zenders en betrouwbaar KPN-internet. Met de overstapservice heb ik niet zonder tv en internet gezeten, waar ik wel een beetje bang voor was. Dit verliep gelukkig allemaal soepel en zonder problemen. Ik heb een paar keer contact gehad met de klantenservice. Ze waren vriendelijk en hebben mijn vragen allemaal beantwoord. Het was de eerste keer voor mij dat ik ben overgestapt dus ik vond het wel spannend. Ze stelden mij gerust en achteraf gezien heb ik mij druk gemaakt om niets. Het enige wat je als minpunt kunt zien is de internetsnelheid, want die is minder dan bij mijn vorige provider, maar ik betaal ook minder. Ik merk niks van dat de internetsnelheid iets lager ligt dus voor mij maakt het niks uit. Kortom, ik ben tevreden met Youfone en ik ben blij dat ik ben overgestapt. Het bespaard me toch wat geld in de maand en ik merk eigenlijk helemaal geen verschil met mijn duurdere vorige provider.

  Hilda 25 juni 2021

 • Willy
  Youfone perfecte instalatie 1 reactie

  Toen ik met mijn internet en televisie ben overgestapt naar Youfone, kwam er die dag speciaal een aardige jongeman bij mij thuis om alles voor mij aan te sluiten en te installeren.
  Dit is maar goed ook, want zelf zou ik niet weten hoe dit moet en zo hoefde ik er andere mensen ook niet mee lastig te vallen dat zij dit voor mij zouden moeten doen.
  En sinds ik dit eenmaal heb werkt vooral mij computer ineens een stuk beter, ik heb nooit meer dat ik hem opnieuw moet opstarten of dat het internet het niet doet.
  Ik hoef de televisie en de computer slechts aan te zetten en ze doen het precies zo zoals het hoort. Wat mooi.

  Willy 28 november 2020

 • Patrick
  Youfone eerste zes maanden flinke korting 0 reacties

  Als je nu voor internet, tv en bellen overstapt naar Youfone dan betaal je de eerste zes maanden maar 25 euro per maand in plaats van 45 euro. Dat scheelt je bijna de helft, dat is nogal een flinke korting als je het mij vraagt. Na die zes maanden ga je natuurlijk wel weer over op het 'normale' bedrag van 45 euro, maar zelfs dat vind ik niet heel erg hoog voor een alles in één prijs van drie dingen. Er zijn weinig andere maatschappijen waar je dezelfde diensten voor deze prijs of minder kunt krijgen. Wij zijn logischerwijs dus overgestapt naar Youfone en tot nu toe zijn we nog niet teleurgesteld.

  Patrick 8 november 2020

 • ian
  sinds vrijdag geen geluid meer 3 reacties

  Beste youfone,
  Ik heb als sinds vrijdag geen geluid meer via jullie tv ontvanger. Ik heb alles al geprobeerd, zelfs de HDMI kabel vervangen. Een andere HDMI poort geprobeerd. Stekker eruit gehaald en weer opnieuw laten starten. En de modem ook opnieuw laten starten niets werkt.
  Heb nog een chromecast en daarmee ontvang ik wel geluid. Kunnen jullie mij een nieuwe ontvanger sturen. Heb klantenservice om 14:55 gebeld en het meisje zou me doorverbinden met de technische afdeling. Vervolgens hangt ze op in me oor, niet heel klantvriendelijk. Heeft me wel teruggebeld maar vervolgens niet doorverbonden. Ik wil graag zo snel mogelijk geholpen worden.
  Met vriendelijke groet ,
  Ian

  ian 7 oktober 2020

 • Vincent
  Youfone ontevreden 1 reactie

  Direct de eerste maand dat ik bij Youfone zit, krijg ik een factuur die bijna 10 keer zo veel is als wat de afgesproken prijs was. Nou bleek dat ik mijn datalimiet had overschreden, hier hadden ze echter geen melding van gemaakt en ogenschijnlijk moet je dat dan zelf in de gaten houden. Ik ben van andere aanbieders gewend dat je dan een waarschuwing krijgt. Daarbij komt ook nog eens dat ik in andere landen amper bereik heb en de helft van de tijd dus mijn oproepen mis. Klantenservice is haast niet te bereiken voor vragen, dan sta je soms een uur in de wacht.

  Ook over de tv en internet ben ik niet tevreden. Ik ben al geruime tijd geleden overgestapt en ik heb nog steeds niet alles van de tv op orde zoals het zou moeten zijn. Het keuzemenu is waardeloos, in principe heb je zelfs niet eens een keuze. En tot slot valt de tv soms ineens uit bij gebrek aan internet o.i.d. Wat een feest dus.....

  Vincent 10 september 2020

 • Raymond
  Youfone goedkoop 0 reacties

  Het belangrijkste aan Youfone en waar zij vooral op inzetten is volgens mij dat ze goedkoop zijn en misschien zelfs wel de goedkoopste in hun branche maar dat weet ik niet.
  Voor mij was de prijs iets wat het erg aantrekkelijk maakte en ik moet zeggen dat ik hier zeer zeker niet teleurgesteld in ben nu ik hier zit.
  Het werkt allemaal zoals het hoort en ik betaal niet meer dan wat ik zou willen, dus voor mij alleen maar voordelen.
  Het is misschien niet zo luxe als het zou kunnen zijn, maar dat hoeft voor mij ook allemaal niet.
  Ik ben hier heel erg blij mee en zou het andere mensen ook aan kunnen raden.

  Raymond 6 september 2020

 • Kenneth
  Youfone en KPN 2 reacties

  Youfone maakt gebruik van de kabel van KPN dus dit scheelt je als klant van Youfone heel veel kosten en wie wil dat nou niet.
  Ik ben zelf iemand die weinig tv kijkt, dus die extra zenders die veel dure aanbieders hebben, dat is wat mij betreft ook echt niet nodig.
  Het is voor innige mensen mooi dat dit mogelijk is, maar voor mij is het ook mooi dat er een mogelijkheid is die goedkoper is en dus beter bij mij past.

  Kenneth 22 februari 2020

 • Silvan
  Youfone storing 1 reactie

  Wij hebben internet en televisie van Youfone, maar ik kan niet zeggen dat we hier erg tevreden over zijn. Er is naar mijn mening te vaak een storing bij Youfone van de televisie. En dat is nog niet alles, want het is ook al meerdere keren voor gekomen dat het internet het niet deed en wij dus een groot probleem hadden als we op de computer iets moesten/wilden doen.

  En met drie puberende kinderen en internet dat het niet doet, dan is het geen pretje bij ons in huis. Jongeren kunnen tegenwoordig niets meer zonder hun telefoon en het internet, dus wanneer dat het dan niet doet dan heb je de poppen aan het dansen. Niet bepaald gezellig!

  Silvan 14 januari 2020

 • Cornelis
  Youfone goede oplossing 0 reacties

  Wanneer je op zoek bent naar iets voor internet en tv, maar niet al te veel wilt betalen omdat je hier net als ik niet heel veel gebruik van maakt dan is Youfone een hele goede oplossing.
  Ik heb dit nu twee jaar en het heeft mij al ontzettend veel geld bespaard terwijl ik er op kwaliteit niet eens op achteruit ben gegaan.
  Het kan dus best goed zijn dat ook wanneer je wel veel gebruik maakt van internet en tv, dat ook dan Youfone een goede keuze zal zijn, maar hier kan ik niet met zekerheid over oordelen.
  Gezien de prijs zou ik het zeker het proberen waard vinden, want het scheelt je nogal wat centen en het lijkt me dat er niemand is die dat vervelend vindt.

  Cornelis 15 juli 2019

 • Denise
  Youfone goedkoper 1 reactie

  Youfone is stukken goedkoper dan heel wat andere telecom aanbieders en zoiets maakt voor mij zeker verschil bij het kiezen hiervan.
  Ik ben niet iemand die altijd op de centen let, maar bij dit soort rekeningen scheelt het zo veel dat het wel de moeite waard is om dit een beetje met elkaar te vergelijken voor je je ergens aanmeldt.
  Ik ben zelf oom iemand die veel gebruik maakt van de telefoon, dus ik heb wel een aanbieder nodig die dan een goede deal biedt en waar alles ook gewoon naar behoren werkt.
  Bij youfone kan ik niet anders zeggen dan dat dit allemaal prima in orde is.

  Denise 8 juni 2019