Internet Tv

Xs4all

3 reviews
67% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief
Ontevreden over Xs4all?

Probeer eens de beste keuze DELTA Fiber.

Internet en tv providers prijzen vergelijken.


Reviews ( 3 )

 • Anouk
  Goedkoop abonnement voor internet als tv 0 reacties

  Als je een lekker goedkoop abonnement zoekt voor je internet en tv, dan zit je bij iets als XS4ALL zeker op de goede plek.
  Ik wist niet dat dit ook voor dit bedrag kon.
  Dat komt ook omdat ik gewend was aan Ziggo en hun prijzen.
  Aangezien Ziggo natuurlijk een van de grote en duurdere aanbieders van Nederland is, hebben ze hun prijzen hier ook maar op aangepast.
  Veel geld dus inderdaad en ik ben zo blij om te zien dat XS4ALL dit niet op die manier doet maar gewoon lage prijzen gebruikt.
  Dan verwacht je haast dat het internet traag of slecht is of dat de tv niet goed is, maar van al deze problemen heb ik nog nooit last gehad het doet het juist altijd goed.
  Dus in principe is het gewoon lekker goedkoop en ook nog eens goed.

  Anouk 30 november 2020

 • Leroy
  XS4all klacht 0 reacties

  Sinds wij zijn overgestapt naar XS4all hebben we alleen maar gezeur gehad met dit bedrijf. Ze beloven allemaal mooie dingen, maar wanneer het contract eenmaal ondertekent/afgesloten is, hebben wij de ervaring dat deze beloftes alleen maar mooie dromen zijn. Ons internet is belachelijk traag. als ons internet het uberhaupt al doet en ook onze televisie is erg slecht.

  Om deze redenen hebben wij al meerder malen iemand over de vloer gehad die dit voor ons in orde zou maken en dan zou alles het goed doen, dit is natuurlijk niet waar. Dus maar weer opnieuw contact opgenomen met de klantenservice, waarbij je eerst oneindig lang in de wacht moet staan voordat je iemand aan de lijn krijgt. Dan moet je ook nog het geluk hebben dat deze persoon verstand van zaken heeft, wat ook lang niet altijd zo is.

  En als je dan aangeeft dat je na de zoveelste teleurstelling van dit bedrijf het contract wil opzeggen, dan krijg je doodleuk te horen dat dat niet kan omdat je een bindend contract hebt getekend. Dus we zijn er mooi klaar mee, want we zitten hier nog wel een tijdje aan vast. Ik kan niet wachten tot deze tijd verstreken is en we ergens anders naar toe kunnen.

  Leroy 21 november 2020

 • Vincent
  Vier maanden lang korting bij XS4ALL 0 reacties

  Als je nu overstapt naar XS4ALL dan krijg je de eerste vier maanden gewoon 50% korting, dat is echt ontzettend veel! Daarnaast zag ik op hun website dat ze de beste modem hebben, wat ik echt heel erg belangrijk vind want als iets irritant is dan is het wanneer deze modem het niet goed doet en je hier continu mee bezig moet zijn. Ik heb daar ervaring mee en geloof me, dat wil je niet. En de klantenservice is hier top staat er en dat kan ik beamen, want ik had bij het oversluiten hulp nodig omdat ik er niet uit kwam en heb dus contact opgenomen met de klantenservice en toen hebben ze mij inderdaad uitstekend geholpen.

  Vincent 14 november 2020


Gerelateerde blogs

Oxxio netwerkacties najaar 2020!
Oxxio netwerkacties najaar 2020!

Vanaf vandaag, dinsdag 13 Oktober, brengt Oxxio op verschillende internet en tv pakketten mooie kortingacties! De eerste ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 14 oktober 2020

Online.nl - Dat kan voordeliger
Online.nl - Dat kan voordeliger

Online.nl heeft een sterke prijsverlaging doorgevoerd. Op Alles-in-1 pakketten (DSL & KPN Glasvezel) wordt nu maar liefst ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 2 september 2020

Budget Alles-in-1 + Google Nest
Budget Alles-in-1 + Google Nest

Budget Alles-in-1 heeft per 1 September een nieuwe actie! Klanten die zowel internet als tv bestellen, ontvangen een Google ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 1 september 2020

Ziggo Mediabox Next
Ziggo Mediabox Next

Het is zo ver, Ziggo rolt de nieuwe en zeer verbeterde Mediabox uit, genaamd Next. Iedereen die een tv bundel heeft van Ziggo ... Lees verder

Internet Tv 2 september 2019