Creditcard

Wirex

8 reviews
63% positief
Positief
13% neutraal
Neutraal
25% negatief
Negatief
Ontevreden over Wirex?

Probeer eens de beste keuze Viabuy.


Reviews ( 8 )

  • Leonie
    Creditcard onhandig 0 reacties

    Ik hoorde altijd zoveel goede berichten over creditcards en dat je echt niet zonder kunt, dat ik er ook maar eentje heb aangrschaft.
    Dit had ik beter niet kunnen doen want ten eerste kost het hebben van een creditcard geld, ten tweede kun je hem lang niet overal gebruiken en dus heb ik hem niet standaard bij me, en ten derde vergeet ik hem om deze reden heel vaak mee te nemen dus als ik hem dan een keer wel kan gebruiken kom ik er vaak achter dat hij nog thuis ligt.

    Leonie 1 maart 2020

  • Pieter
    Goede bank 0 reacties

    Ik vind dit een prima tot gegoede bank die hun klanten goed begeleidt in de geldzaken.
    Dat is iets wat voor mij belangrijk is, omdat ik weet dat ik hier zelf niet heel erg goed in ben. Dus dat zij hierin begeleiden is voor mij perfect.

    Pieter 17 februari 2020

  • Marcel
    Creditcard beoordeling 0 reacties

    Ik ben het in principe wel deels eens met de reactie van Jill hier beneden, maar desondanks ben ik niet geheel tegen het gebruik van creditcards.
    Zelf ben ik budget coach dus ik kom dagelijks in aanraking met de financiële situaties van mensen en ook mensen met schulden en dergelijke door onder andere het gebruik van creditcards.

    Ik denk dat je dit niet perse kunt voorkomen, maar dat je dit soort situaties wel kunt minderen door mensen instructies te geven over het gebruik en de gevaren die er schuilen achter het gebruik van een creditcard. Zo worden de mensen zich hier bewust van en dan verwacht ik echt dat er minder negatieve ervaringen mee zullen zijn.

    Daarnaast heb je natuurlijk ook een hele grote groep mensen die er goed mee om gaat en voor deze mensen is een creditcard helemaal top.

    Marcel 9 februari 2020

  • Jill
    Anti creditcard 0 reacties

    Ik ben tegen creditcards in welke variant dan ook.
    Ik heb van dichtbij kunnen meemaken hoe kapot iemand hierdoor is geraakt, van kleine schulden naar gigantische schulden door middel van de creditcard.
    Inmiddels is hij herstellende van zijn gokverslaving en de depressie die hij hier aan over heeft gehouden.
    Ik wil niet zeggen dat de creditcard hier de schuld van is, absoluut niet, maar het heeft ook zeker niet geholpen.

    Jill 22 januari 2020

  • Berend
    Wirex app 0 reacties

    Je kunt Wirex heel gemakkelijk aanvragen via de website van het bedrijf en zo een gratis account openen. Nadat dit allemaal is goedgekeurd en je eenmaal hier zit, kun je alles bijhouden via de app voor je telefoon of tablet. Deze kun je gewoon makkelijk downloaden, zowel op Android als op Iphone, want mijn vrouw heeft de ene en ik de andere en we hebben deze app allebei op onze telefoon. Dit geeft je goed en snel inzicht op je financiële situatie en zo kun je alles goed in de gaten houden. Heel fijn vind ik dat.

    Berend 21 januari 2020

  • Ruud
    Creditcard van Wirex 0 reacties

    Ik ben altijd van mening geweest dat een mens geen creditcard nodig heeft en dat zal waarschijnlijk ook altijd wel mijn mening blijven.
    Maar........ en nu komt het, als je dan toch een creditcard wilt hebben om wat voor reden dan ook, dan is Wirex wel aan te bevelen door mij.
    Ze doen niet moeilijk met het aanvragen, leggen alles goed uit en maken zich er zeker van dat je op de hoogte bent van alle risico's die het hebben van een creditcard met zich mee brengt.
    En dat laatste vind ik heel belangrijk, want veel mensen zijn zich er niet van bewust dat een creditcard en een schuld bij een bank heel nauw met elkaar verbonden zijn.
    Veel zien een creditcard als de oplossing van hun geldproblemen, maar ik zie het juist als het begin hiervan.

    Ruud 18 januari 2020

  • Paulien
    Creditcard ervaring 0 reacties

    Iedere vrouw heeft een creditcard in haar leven nodig, want iedere vrouw gaat zich wel wenste buiten in haar shop drang.
    Dan is het perfect om een creditcard in je bezit te hebben, want dat zorgt er dan voor dat je de rest van die maand niet op water en brood hoeft te leven.
    Ook wel een fijne gedachte dat.

    Paulien 16 januari 2020

  • Bill
    Makkelijk aanvragen 1 reactie

    Volgens mij maakt het, als het om een creditcard gaat, helemaal niet zo veel uit waar je deze aanvraagt en zijn de regels die hier bij horen allemaal een beetje gelijk.
    Waarom ik mijn creditcard hier heb aangevraagd is dat dit hier het eenvoudigst was en met de minste rompslomp er omheen, hier hou ik nooit van en dit was mooi makkelijk.
    Het lijkt me voor iedereen belangrijk en handig om een creditcard te hebben want je weet nooit wat voor onverwachte kosten je ineens gaat krijgen.
    Zelf heb ik dit ook wel eens gehad toen ik nog geen creditcard had en dan is het toch even slikken en puzzelen hoe je dat allemaal dan rond gaat krijgen die maand.
    Met creditcard heb je meer speling en net even wat meer ademruimte om de maand uit te zingen als je wat rare kosten hebt waar je niet op had gerekend.

    Bill 24 juli 2019


Gerelateerde blogs

Prepaid Creditcards
Prepaid Creditcards

Prepaid Creditcards zijn tegenwoordig niet meer uit ons bestaan te denken. Wil je een aankoop doen op internet of ga je vaak ... Lees verder

Creditcard 15 juni 2019