Daguitje

WILDLANDS Adventure Zoo

Emmen, Drenthe

39 reviews
72% positief
Positief
23% neutraal
Neutraal
5% negatief
Negatief

Wildlands Adventure Zoo Emmen is een belevenispark. Hiermee wordt bedoeld dat het een dierentuin en klein attractiepark in 1 is. Met Jungola, Serenga en Nortica heb je grote gebieden waar je doorheen kan wandelen om de sfeer te proeven. De achtbaan en boottochtjes, samen met alle leuke dieren, maken een dagje Wildlands een hele belevenis!

Ontevreden over WILDLANDS Adventure Zoo?

Probeer eens de beste keuze Safaripark Beekse Bergen.


Reviews (39)

  • Gerda van Driel
    Geweldig genoten 2 reacties

    Wij hebben genoten van het park. Prachtig opgezet, veel dieren (begrijp de zeurpieten echt niet). Heel leuk met al die speeltoestellen voor de kinderen. De dieren hebben heerlijk de ruimte. Alle mensen die klagen moeten eens in Artis gaan kijken. Wat een stel azijnpissers. Het was een fantastische dag. Wij komen zeker met onze kleinkinderen terug. Voor wat betreft het onbehouwen corona gedrag; spreek mensen erop aan dat ze afstand houden🤪

    Gerda van Driel 31 augustus 2021

  • Ina
    Leuke park helaas brutale bezoekers 3 reacties

    Hey is een leuke park helaas worden vaak de Corona maatregelen door de bezoekers niet nageleefd. Brutaal gezin bestaand uit dochter jaar of 17/18, moeder en vader willen geen ruimte geven en niet op hun buurt wachten onder de mom van we hebben onze vaccinatie gehad. Dit geeft mij geen veilig gevoel om binnenkort nog eens dit park te bezoeken. Ik heb een foto van het gezin gemaakt en bij de medewerkers gelegd. Helaas kreeg ik niet het gevoel dat mijn klacht serieus is genomen. Ik begrijp wel dat het park groot is en dat bezoekers zelf verantwoordelijk zijn voor hun gedrag. Maar het park is en blijft verantwoordelijk voor het park en naspreken van de regels op het park zelf!

    Ina 21 juli 2021

  • Ingrid V.
    Wildlands moet weer open 2 reacties

    Zal tijd worden dat Wildlands weer open gaat. Het is zo'n geweldig park waar onze kinderen van hebben genoten toen het nog open was. We hadden een jaarabonnement genomen, dit uiteraard voor nu niet verlengd. Zodra het park weer open gaat en het virus minder is, zullen we weer een jaarabonnement nemen. Nogmaals: voor kinderen is het geweldig en zelfs ik kan er super van genieten al die mooie dieren en sowieso de omgeving.

    Ingrid V. 3 april 2021

  • Dineke
    Wildlands corona en kosten 0 reacties

    Eerder durfde ik het niet aan om in deze corona tijd naar Wildlands te gaan, maar het duurt nu al zo lang en je wilt toch ook weer wat leuke dingen gaan doen met de kinderen. Toen hoorde ik van vrienden dat Wildlands heel goed rekening houdt met de maatregelen rondom corona.

    Dat was voor mij net datgene dat mij even over de streep moest trekken om het aan te durven en ik heb besloten toch maar kaarten te boeken voor dit weekend. We zijn dus heen geweest en inderdaad, er werd keurig rekening gehouden met de maatregelen die er op dit moment gelden. Het was er niet te druk en mensen hielden keurig afstand.

    Mijn kinderen en wij ook hebben een heerlijke dag gehad, maar ik blijf een beetje struikelen over die prijs. Ik vind het toch iedere keer wel erg veel geld voor een dierentuin, maar een abonnement kan voor ons ook weer niet uit. Dat is een beetje een dilemma waar wij ieder jaar in verkeren, maar desondanks een heerlijke dag dus.

    Dineke 11 oktober 2020

  • Rene
    Top nu het rustiger is in Wildlands 1 reactie

    Afgelopen weekend weer naar Wildlands geweest en moet zeggen dat we als famlie erg hebben genoten. Dat er nu minder mensen het park in mogen komt het park ten goede! Geen wachtrijen en drukte op de paden. Wij hebben nog kleine kinderen van 3 en 6 dus dat het wat rustiger is, is voor ons heerlijk. We moeten immers onze ogen al constant op de kids houden.
    Vanaf 1 juli mogen er weer meer mensen het park in denk ik?

    Rene 24 juni 2020

  • Fam. Tappel
    Mooi en geliefd park 0 reacties

    Laat dit soort parken maar gauw weer open gaan. Ik woon dichtbij Emmen en ging om het weekend even naar Wildlands omdat ik een jaarabonnement heb maar goed nu al enkele weken niet geweest omdat het dicht moet wegens corona. Wordt tijd dat het weer open gaat want vind het een heel mooi park, zelfs als je er al een tiental keren geweest bent, het verveeld nooit. Ik lees veel over dat mensen het te duur vinden maar een jaarabonnement is relatief erg goedkoop ten aanzien van een dagkaart. Nu snap ik wel dat de meeste mensen uit het westen moeten komen en dus altijd een dagkaart nemen maar oke, wilde het toch even zeggen hierop.

    Fam. Tappel 18 mei 2020

  • Lianne
    25 mei gaat Wildlands weer open ivm corona 0 reacties

    Ik heb meteen een afspraak gemaakt want je moet nu echt een afspraak maken want anders kom je er niet in volgens mij. 25 mei gaat het park weer open en moet zeggen dat ik er wel weer naar uit kijk. Fijne vind ik ook dat ze maar 25 tot 50% van de mensen toelaten dus je hoeft niet overal te wachten. Heb ook begrepen dat er 1 looproute is en dat je niet terug mag i.v.m. de veiligheid.

    Lianne 11 mei 2020

  • Petra
    Steun voor Wildlands Emmen 0 reacties

    Ik hoop zo dat er net als ik veel andere mensen zijn die nu tijdens de Corona crisis allerlei bedrijven en ondernemers willen steunen. Zo ook wildlands uit Emmen. Mijn neefje is binnenkort jarig en ik heb hem een bon voor Wildlands gegeven dat hij hier een keertje naartoe kan gaan als alles weer veilig is. Op deze manier hoop ik toch een beetje de inkomsten van deze dingen op te spijkeren, al is het maar een klein beetje

    Petra 22 maart 2020

  • Ina
    Wildlands druk 0 reacties

    Zo lang als ik me kan herinneren hebben wij al een abonnement op de dierentuin. Vroeger met onze kinderen en tegenwoordig nemen we vaak de kleinkinderen mee. Ik vind wildlands prachtig, nog mooier zelfs als de oude dierentuin van Emmen en ook mijn kleinkinderen vinden het er altijd geweldig. Die glijbaan naar beneden bij de ijsberen is altijd een groot succes. Of het overdekte deel waar je in zo’n bootje kunt vinden ze ook heel erg leuk. Je kunt er zo veel doen dat het ook haast onmogelijk is om alles in één dag te bekijken. En als je meerdere keren per jaar heen gaat, dan kan een abonnement al snel uit met zoiets.

    Ina 6 maart 2020

  • Bert Veening
    Dierenpark Emmen 0 reacties

    Waar zijn de tijden gebleven dat een dierentuin ook een dierentuin is? Ze roepen in Emmen allemaal dat het een belevenispark is. Achtbanen en dieren zijn naar mijn mening niet samen te voegen. Heel jammer vond het oude dierenpark persoonlijk mooier dan wat er nu staat ook al is het groter. Geef mij maar veel dieren en geen achtbaan.

    Bert Veening 5 maart 2020

  • Yrma
    Wildlands Emmen 0 reacties

    Ik vind het bijna gênant om toe te geven, maar ik had net als heel veel andere westerlingen, het idee dat Drenthe heel Boers en saai zou zijn. Mijn vriend Was al eens naar wildlands geweest en hij was hier super enthousiast over dus ik heb me toch maar laten overhalen om hier ook een keer mee naartoe te gaan en dit hebben we afgelopen weekend gedaan. En ik moet mijn mening bijstellen, dit geef ik graag toe. Het was heel mooi en ook heel gezellig en leuk! Maar niet alleen wildlands, het centrum van Emmen vond ook heel leuk om te shoppen en je had er lekkere eet tentjes.

    Yrma 28 februari 2020

  • Fam. Ter Hulst
    Wildlands geen goede vestigingsplek 0 reacties

    Ze hadden Wildlands beter in het midden van het land kunnen maken. Allereerst is het voor vrijwel heel bevolkend Nederland een beste tour naar Drenthe, dan kom je van de snelweg, geeft de navigatie een rit aan die helemaal niet meer bestaat, dan ga je over een zeer hobbelend pad waar je 70 mag helemaal door en rond Emmen heen. Het zit Wildlands ook niet mee hoor, had haast de neiging om terug te rijden na al dat gedoe. Park zelf was mooi en verfrissend maar het eerste wat je bijblijft is die super lange autorit en gekke doorverwijzingen.

    Fam. Ter Hulst 25 februari 2020

  • schuilnaam
    Ja zeker wel 0 reacties

    heel erg ver lopen om van het ene deel naar het andere te komen. Er zijn wel bootjes maar deze varen simpelweg een rondje in plaats van dat ze je in andere delen van het park brengen, gemiste kans. Het is ook enorm druk op een zaterdagmiddag, je waant je in een attractiepark waarbij je ook vrijwel altijd moet wachten voordat je in een attractie mag zitten voor 2

    schuilnaam 24 februari 2020

  • Remco
    Wildlands fan 0 reacties

    Ik weet dat er heel veel verschillende meningen zijn over Wildlands zoals het er nu uitziet. Veel negatieve berichten ook over dat het niet echt een dierentuin is maar meer een soort attractiepark wordt, maar ijs ie dat helemaal niet als iets negatiefs. Ik vind het juist leuk dat je hier van alles kunt doen, ook naast het bekijken van de mooie dieren die je hier hebt. Wat ik ook heel leuk vind, is dat je door een oude trein kunt lopen tussen de dieren door en dat ze ook een (echt) oud vliegtuig daar tussen hebben liggen.

    Remco 16 februari 2020

  • Sharon
    Regenachtige dag 0 reacties

    Een regenachtige dag met twee jonge kinderen die zich snel vervelen. Dan moet je niet naar de dierentuin gaan zou je denken want dan word je kletsnat. Toch heb ik dit wel gedaan, wij hebben namelijk een jaar abonnement en ik ben hier bekend en weet dus van het prachtige overdekte deel. Ook hebben ze binnen een heerlijke speel mogelijkheid voor mijn kinderen, dus zij hoeven zich niet te vervelen en kunnen lekker spelen en ik zit niet thuis met twee jengelende kinderen. Wat wil je nog meer hahaha

    Sharon 7 februari 2020

  • Rien
    Wildlands Emmen 0 reacties

    Wildlands in Emmen is een soort dierentuin maar toch ook weer niet vind ik, je hebt er zo veel meer dan alleen dieren en hier betaal je ook behoorlijk voor dat dan weer wel.
    Maar ik vind het echt iets heel erg leuks om naar toe te gaan als uitstapje, het kost wel even wat maar dan heb je ook wat.
    Je moet alleen niet hopen op een echte ouderwetse dierentuin, want dat is het niet.

    Rien 25 januari 2020

  • Karel Amersfoort
    Wildlands 2020 0 reacties

    Wij zijn in Januari 2020 naar Wildlands Emmen geweest en ondanks dat het vrij koud was konden we erg genieten van het park. Het is heel groot en zeker vermakelijk voor de kids. Relatief is het helemaal niet zo duur als je het vergelijkt met andere pretparken en dierentuinen, zelfs iets goedkoper al zal dit bij de meeste mensen weer teniet worden gedaan door reiskosten. Zeker een aanrader om eens heen te gaan. Als tip wil ik nog zeggen dat je beter op een door-de-weekse dag kan gaan in plaats van op een zaterdag of zondag, dan is het heel druk.

    Karel Amersfoort 24 januari 2020

  • Gijs
    Prachtig park in 2020 0 reacties

    De afgelopen jaren, met name in 2019, zijn enorme stappen gezet om het park completer en aantrekkelijker te maken.

    Dieren zijn nu goed zichtbaar. In bepaalde verblijven lopen ze los en het zijn er gewoon meer. Het themagebied Nortica heeft behoorlijke veranderingen ondergaan en met tijdelijke evenementen als Wildnights en de Backstage Tour is het park nu ook op meerdere momenten in het jaar te bezoeken.

    Waar ik in sommige dierentuinen af en toe toch twijfel aan de kwaliteit van de verblijven, is dat in Wildlands dik in orde. Hetzelfde geldt voor de thematisering. De attracties en shows zijn duidelijk gericht op kinderen, dus bekijk ze ook vanuit die mindset. De boottour door de jungle en de safari zijn ook voor volwassenen de moeite waard.

    Tot slot vind ik het erg prettig dat het park dier en milieu hoog in het vaandel heeft staan. Dat zie je overal in het park terug.

    Gijs 7 januari 2020

  • Family5
    Prima vermaak en leerzame dag voor het hele gezin 0 reacties

    Prima route bij dit park, speelgelegenheden zo nu en dan voor de kinderen onderweg waardoor er afwisseling is. Mooi aangelegd. De kritiekpunten van eerder (geen dieren te zien, ellenlang lopen) herken ik niet. Ook de afwisseling in attracties (rondvaartboot, safaritruck, tijdreis) is leuk. De Tweestrijd vind ik wel onzinnig. Ik heb er geen plattegronden gezien (dat is wel jammer) en de kinderen deden alles uit het boekje. Jim's commentaar in de rondvaartboot was ook boeiend voor iedereen denk ik. Ook de "nieuwe sluiproute" naar de "arctic" konden we alleen ontdekken door een tip van een ander bezoeker. Ik zou graag zien dat het net zo interessant wordt als "vroeger" om een abonnement te nemen. De binnenspeelplaats leent zich daar minder voor dan vroeger de speeltuin en het abonnement is tegenwoordig ook duurder (te duur).

    Family5 7 januari 2020

  • Bastiaan
    Wildlands zuigt de Gemeente Emmen leeg 1 reactie

    Al het geld gaat hier naar de dierentuin en er is amper nog geld om de buitengebieden te steunen in dingen wat veel belangrijker is. Ik snap het, het was een grote gok om zoveel aandelen en geld in Wildlands te stoppen, nu kunnen ze helaas niet meer terug en zitten de buitenwijken met de gebakken peren. Sporthallen die niet gebouwd worden, wegen die niet meer kunnen, alles komt in de uitstelmodus omdat het geld er niet meer is. Dan de rietplas waar nu al 2 jaar te weinig water in staat, sterker nog, bootje varen is niet meer mogelijk zonder telkens vast te zitten. Het ziet er niet meer uit, stranden waar je meer leem / klei ziet dan geel zand. Verlengde herendijk moet al 2 jaar iets aan gedaan worden en er gebeurd niets, de snelweg waar een dempende laag op zou komen omdat de decibel veel te hoog is op dit moment vanaf zwartemeer naar erica, ook weer uitstel. Tja, wat moet je ermee. Gemeente heffingen maar afschaffen? Of geef de emmenaren een gratis Wildlands lidmaatschap, daar betalen we immers allemaal aan mee! Het centrum is wel mooi geworden trouwens, dat dan weer wel. Wel een mooi park overigens, krijgt van mij 4 sterren maar denk dat de Gemeente Emmen ook meer aan andere dingen mag denken.

    Bastiaan 9 december 2019