Wildlands Adventure Zoo
Daguitje

12 reviews
Positief
10
Neutraal
2
Negatief

Wildlands Adventure Zoo Emmen is een belevenispark. Hiermee wordt bedoeld dat het een dierentuin en klein attractiepark in 1 is. Met Jungola, Serenga en Nortica heb je grote gebieden waar je doorheen kan wandelen om de sfeer te proeven. De achtbaan en boottochtjes, samen met alle leuke dieren, maken een dagje Wildlands een hele belevenis!


Ontevreden over Wildlands Adventure Zoo? Probeer dan eens Duinrell.
Deze pagina is 1.375 keer bezocht.

Reviews ( 12 )

  • Patricia (31)
    Hond niet mee naar wildlands 0 reacties

    Mooi park vind het alleen jammer dat je geen hond mee mag nemen. Wij wonen zelf in het westen en moeten 2 uur rijden alvorens we er zijn, hierdoor zijn we een gehele dag van huis en we willen onze hond dit niet aandoen. Nu staat er op de Wildlands website dat huisdieren niet zijn toegestaan en dat je die in de buurt voor een x prijs naar een kennel kan sturen. Het kost al 20 plus euro voor een kaartje en dan moet je dus ook nog omrijden om je hond ergens af te zetten wat je totaal niet kent en niet fijn voelt. Dat vind ik gewoon jammer, het park is geweldig dus het krijgt 5 sterren maar hopelijk gaan ze hier ooit nog iets aan doen.

    Patricia (31) 18 oktober 2019
  • Annita (50)
    Dierendag 0 reacties

    Begin oktober was er een hele leuke actie bij wildlands.
    Ik heb begrepen dat dit met dierendag te maken had.
    Alle mensen, jong en oud, konden voor een klein bedrag naar binnen het enige wat hierbij een vereist was dat je een inwoner in Drenthe was.
    Zelf woon ik mijn leven lang al in Drenthe dus ik was hier erg blij mee en ben met mijn partner hier naartoe geweest.
    Ik wilde altijd al graag een keer naar wildlands, maar vond het voorheen te duur en we konden het ons niet goed veroorloven, dus deze actie was voor ons een geweldige uitkomst!
    De actie was een week lang geldig en wij zijn de laatste dag heen geweest in de hoop dat het er dan iets minder druk zou zijn, dit was helaas niet het geval maar dat mocht de pret niet drukken!
    We hadden er bovendien super mooi weer bij en hebben een geweldige dag gehad.
    Ik vind het fantastisch dat er dit soort acties gedaan worden zodat iedereen een keer de mogelijkheid heeft om hier naartoe te gaan, ook de mensen die het geld normaal gesproken niet zo goed kunnen missen.

    Annita (50) 16 oktober 2019
  • Lianne (29)
    Entreeprijs Wildlands verlaagd 0 reacties

    Sinds de entreeprijs is verlaagd is het een stuk drukker en ik denk dat Wildlands hier wel van vooruit gaat. Sterker nog, ik denk dat mensen het bedrag wat in mindering is gebracht wel gaat uitgeven aan een patatje en wat drinken in het park. Ik vind het in ieder geval erg prettig, je moet denken dat de meeste mensen met kids daarheen gaan, dan betaal je al gauw voor 4 man (kids zijn iets goedkoper maar je snapt wat ik bedoel).

    Lianne (29) 19 augustus 2019
  • Chantal den Hoeve (30)
    Geweldig park 0 reacties

    Wildlands is verreweg de mooiste dierentuin van Nederland, hier kom niemand iets van zeggen. De prijzen zijn medio 2019 ook nog eens omlaag gegaan, prima keuze al is het goed mogelijk dat er hierdoor meer bezoekers komen en het dus nog drukker is dan wat het al was. Ik geef als tip dat je beter op een doordeweekse dag kan gaan omdat je dan nergens hoeft te wachten. In principe is dit bij elk goedlopend park zo overigens. 5 sterren van mij, geweldig park met veel dieren en mooie gebieden.

    Chantal den Hoeve (30) 25 juni 2019
  • Marjan en Rinus (48)
    Nieuw pad tussen Nortica en Serenga 0 reacties

    Ik las toevallig vandaag dat er een nieuw pad is gemaakt in Wildlands wat Nortica en Serenga met elkaar verbind. Dit is echt een grote verbetering omdat het park heel groot is en je daarom veel moet wandelen, om overal te komen moest je soms hetzelfde pad bewandelen om zo naar andere delen te kunnen. Nu kan er een soort ronde gelopen worden waardoor je alles kan zien, erg goede keuze. Ik heb een jaarabonnement dus we gaan vaak in het weekend even door het park wandelen, zeker met mooi weer, wat ze plannen voor dit weekend! Het is zeker een mooi park en een aanrader om eens te bezoeken als je er nog niet bent geweest. Wij wonen zelf dichtbij Emmen dus voor ons is het makkelijk praten, desondanks vinden wij het zeker de moeite waard, ook al woon je in het zuiden van het land.

    Marjan en Rinus (48) 21 juni 2019
  • Patrick Bult (39)
    Veel lopen groot park maar wel mooi 1 reactie

    Je moet wel heel erg ver lopen om van het ene deel naar het andere te komen. Er zijn wel bootjes maar deze varen simpelweg een rondje in plaats van dat ze je in andere delen van het park brengen, gemiste kans. Het is ook enorm druk op een zaterdagmiddag, je waant je in een attractiepark waarbij je ook vrijwel altijd moet wachten voordat je in een attractie mag zitten voor 2 minuutjes. Genoeg geklaagd, voor de rest is het park erg mooi, schoon en je kan zien dat het nieuw is: mooie landschappen en elementen. Het park is nog wel ietwat in opbouw dus over 2 a 3 jaar ga ik er nogmaals heen om te kijken naar de vorderingen.

    Patrick Bult (39) 15 juni 2019
  • Patrick (37)
    Wildlands valt tegen 0 reacties

    Ik ging altijd al vaak naar de dierentuin in Emmen, ook toen dit nog gewoon het dierenpark was en niet wildlands met al zijn bijzonderheden.
    Sinds wildlands er is hoor je ontzettend veel verschillende meningen en wanneer je je hier in gaat verdiepen merk je ook dat die meningen vaak wel kloppen.
    Het is namelijk een prachtige dierentuin geworden waar je werkelijk je ogen uitkijkt!
    Maar het klopt ook dat het aantal dieren in hoeveelheid enorm verminderd is, wat wel weer jammer is.
    Daarnaast is het park werkelijk gigantisch, waardoor je iedere keer wel weer iets nieuws ontdekt en dat vind ik persoonlijk heel erg gaaf.
    Maar dit heeft weer als tegenhanger dat je het gehele park haast niet in 1 keer volledig kunt bekijken.
    Dus ja, moet je nu positief of negatief zijn als je de meningen goed kunt onderbouwen valt overal wel iets over te zeggen.

    Patrick (37) 2 juni 2019
  • Wessel ten Hoor (31)
    wildlands online actietickets 2019 ... 1 reactie

    Als je via de online site van Wildlands kaartjes besteld krijg je wel een beste korting, je betaald minder dan 20 euro per persoon. kan overigens ook door op de knop hier links te klikken 'Bezoek Wildlands'. Daarna op tickets klikken en je ziet de actieprijs. Wildlands heeft sinds kort een korting doorgevoerd in bezoekersprijzen en dat valt dus wel te zien, zeker online is blijkbaar nog een stuk goedkoper dan aan de kassa. Ik wil deze zomer het park eens een keer bezoeken maar vond het eerder te duur, nu is het voor ons ook haalbaar gelukkig.

    Zie, op de wildlands pagina:
    ONLINE ACTIETICKETS 2019, per persoon v.a. € 19,50

    Ik kan verder niet inhoudelijk ingaan op het park qua review dus ik geef het 4 sterren. Zodra ik er ben geweest zal ik er een tekst bijvoegen omtrent het park zelf maar wat ik er over hoor is het erg mooi.

    Wessel ten Hoor (31) 2 juni 2019
  • Alexander (41)
    Wildlands great park review 0 reacties

    Wildlands is really great, I come from Norway for a weekend Ameland where we did go on the last day to Wildlands in Emmen. Great and big zoo with a lot to do! They even have a little rollercoaster and botes, it was really fun and the next time when i'm in the Netherlands i will go again without a doubt!

    Alexander (41) 26 mei 2019
  • Fam Siepel (30)
    Nieuwe achtbaan Wildlands 2 reacties

    Sinds die nieuwe achtbaan er is wil mijn zoontje van 8 al weken heen en heeft het over bijna niets anders, de kinderen in zijn klas zeggen telkens tegen hem dat het zo - cool - is dus we gaan dit weekend naar WildLands Emmen, erg benieuwd. Na het lezen van de recensies alleen maar positiever geworden.

    Fam Siepel (30) 24 mei 2019
  • De vries (49)
    Wildlands Emmen prima park 1 reactie

    Veel bagger nieuws gelezen over Wildlands, woon zelf in het westen dus heb even getwijfeld om heen te gaan. Nu naderhand ben ik blij dat ik gegaan ben want het is een fantastisch park. Het is inderdaad een ander park dan een normale dierentuin, je moet veel lopen om weer een diertje ergens te kunnen bekijken bijvoorbeeld maar op die weg ernaartoe valt ook van alles te zien, mooie architectuur en er worden overal showtjes opgevoerd door de medewerkers van Wildlands.

    De vries (49) 22 mei 2019
  • Henk Spaan (51)
    Wildlands dierentuin review 0 reacties

    Een mooie dierentuin, al noemen ze het in Emmen graag belevenis park om zo het geringe dierenaantal op te vangen. Vooraf wat klachten gelezen op enkele fora maar als je er eenmaal bent geweest kan je alleen maar positief zijn, de prijs is misschien wat hoog voor een familie met kinderen maar dat is dan ook het enige puntje negativiteit. Het park is werkelijk geweldig, ziet er goed uit en er valt genoeg te beleven!

    Henk Spaan (51) 20 mei 2019

Plaats een review