Winkel

Wehkamp

10 reviews
60% positief
Positief
10% neutraal
Neutraal
30% negatief
Negatief
Ontevreden over Wehkamp?

Probeer eens de beste keuze My nametags.


Reviews ( 10 )

  • Marielle
    Wehkamp kleding bestellen 0 reacties

    Ik ga echt nooit meer naar winkels toe om kleding te passen en te kopen, heel slecht daar ben ik me van bewust. Ik bestel eigenlijk altijd mijn kleding, of op de Wehkamp of op Zalando. Daar kun je alles vinden wat je nodig hebt en als ik twijfel tussen twee maten bestel ik ze gewoon allebei en stuur ik vervolgens een van de twee weer terug. Ook voor mijn zoontjes bestel ik bijna al hun kleding hier, zij zijn 1 en 2 jaar oud. Die krijg ik echt niet mee een kledingwinkel in om kleding te gaan passen, zelfs al zou ik dit willen. Dus dan ga ik die strijd ook niet aan en doe ik het op deze manier en dat bevalt mij heel erg goed. Het enige nadeel vind ik is dat de kledingwinkels in de dorpen/steden hier heel erg onder lijden en daar ben ik me goed van bewust. Dus wanneer de corona tijd weer voorbij is of in ieder geval genoeg is afgezwakt zal ik weer een keer naar de echte winkels toe gaan om hier wat te gaan kopen. Zo moeten we elkaar steunen, helemaal in deze gekke tijden.

    Marielle 1 oktober 2020

  • Britt
    Wehkamp mailtjes 0 reacties

    Ben ik de enige die heeeeeelemaal gek wordt van al die mailtjes die je krijgt van de wehkamp?! Elke dag krijg ik er wel wat met aanbiedingen etcetera.
    En dat terwijl het ook heel vaak zo is dat je datzelfde product ergens anders ook nog eens goedkoper kunt halen, dus dat het niet eens zo’n goede deal is als ze doen voorkomen.
    Aan de andere kant moet ik ook wel toegeven dat ik zelf ook vaak wat bestel hier, omdat ik het gewoon ontzettend handig vind dat je hier werkelijk alles kunt kopen en zo dus niet allerlei verschillende webshops bij langs hoeft.
    Dus misschien is het mijn eigen schuld dat ik zo veel mails van hem krijg, maar ik vind ze wel bloed irritant.

    Britt 2 augustus 2020

  • Simone
    Wehkamp discreet 0 reacties

    Laatst moest ik een zwangerschapstest kopen en dit wilde ik logischerwijs niet in de buurtsuper doen, dus dit heb bij de Wehkamp besteld. Ik vind het heel erg fijn dat ze hier zo discreet zijn en de producten goed verpakken, zodat niemand kan zien wat er inzit tenzij ze het open maken.

    Je moet dan wel verzendkosten betalen, maar in dit geval had ik dat geld erg graag voor over als je bedenkt dat ik het risico dan vermijd om de buurvrouw of een andere bekende tegen te komen met een zwangerschapstest in mijn hand.

    Simone 7 juli 2020

  • Marlous
    Online shoppen 0 reacties

    Ik deed altijd al veel aan online shoppen, maar toen de lockdown kwam begin dit helemaal de spuigaten uit te lopen.
    Uit verveling bestelde ik het ene na het andere item, van kleding tot gadgets.
    Nu alles weer een beetje begint te versoepelen wil ik dit online shoppen ook echt weer gaan minderen, maar websites als de wehkamp maken dit ook zo aantrekkelijk en makkelijk, dat je voordat je er erg in hebt alweer iets hebt besteld.

    Marlous 4 juli 2020

  • Vera
    schandalige ervaring 0 reacties

    Nu echt een schandalige ervaring rijker bij de Wehkamp na jaren van trouwe klandizie. Cambridge Audio Subwoofer van € 575,00 (was laatste exemplaar en zeker geen 2e kansje) geleverd gekregen in een doos die duidelijk aan alle kanten amateuristisch weer dicht was getapet, Met slecht gevoel de doos geopend en zag dat er geen piepschuim aanwezig was om de bovenkant te beschermen. Subwoofer lag ook dwars in de doos en heeft dus flink wat klappen moeten incasseren tijdens het transport. Beschermhoes lag er ook gewoon bovenop, in plaats van netjes er omheen. Als je nou zo met je klanten om durft te gaan, in de hoop dat ze het maar accepteren, aangezien dit het laatste exemplaar was, dan ben je gewoon schofterig bezig en was dit gelijk voor mij de laatste keer dat ik hier heb besteld. Fijn dat ik het gelijk kan terugsturen, maar zo ga je absoluut niet met je klanten om

    Vera 1 juli 2020

  • Janneke
    Wehkamp vaak duur 0 reacties

    Het is leuk dat je allerlei producten van allerlei verschillende merken kunt kopen, maar tenzij het in de sale is vind ik het hier toch vaak duur.
    Bij babyspullen voor mijn kleinkind is het ook regelmatig uitverkocht. Luieren daarentegen bestel ik hier altijd voor haar, dat vind ik bij de wehkamp ideaal.
    Andere dingen voor mezelf zoek in vaak gewoon op op internet en dan kids ik de site waar dit item het goedkoopst is uit, wehkamp is dit bijna nooit.

    Janneke 21 juni 2020

  • Erik
    Wehkamp overal goed voor 0 reacties

    Ik dacht altijd dat de Wehkamp alleen maar voor het bestellen van kleding was, had ik het even goed mis.
    Je hebt hier werkelijk van alles te koop, van badartikelen tot tuinspullen. Zo heb ik laatst een heel nieuw lounge set hier besteld, deze werd gisteren geleverd.
    Het is jammer dat het nog niet echt mooi weer is, maar anders hadden we hier al lekker op kunnen vertoeven.
    Het wordt gratis bezorgd, wat ook heel nice is, dat is lang niet overal vanzelfsprekend maar hier gelukkig wel.

    Erik 1 mei 2020

  • Silvia
    Bezorgkosten 0 reacties

    Waarom moet je toch altijd die belachelijke bezorgkosten betalen. Vanaf 20 euro is dit gratis en dat is prima, maar ik vind dat ze sowieso geen geld zouden moeten rekenen voor bezorgingen. Ze maken er toch wel winst op dus waarom zou je hier dan moeilijk over gaan doen ik snap dat niet zo goed. Soms is het goedkoper om nog even iets voor een euro erbij te bestellen zodat je net boven de twintig euro uitkomt, dan dat je er net onder zit en bezorgkosten moet betalen, dat is toch eigenlijk te gek voor woorden als je er over nadenkt.

    Silvia 8 januari 2020

  • Marissa
    levering dezelfde dag 0 reacties

    Wanneer je onverwachts een gelegenheid hebt en hier nog snel even wat voor moet bestellen, dan is de Wehkamp echt ideaal! Als je daar 's ochtends voor een bepaalde tijd besteld, dan heb je het diezelfde dag nog in huis. Het kost logischer wijs wel iets extra's voor deze optie, maar dat vind ik niet meer dan normaal. Want het is dan een soort spoed levering en alles moet dan binnen een paar uur geregeld worden, maar als je zelf de hele dag moet werken en dus geen tijd hebt om nog te gaan shoppen, maar wel iets nets of iets feestelijks of wat dan ook nodig hebt, dan is iets als dit heel erg handig. Ik moet bekennen dat ik dit al meer dan één keer heb gedaan en ik er iedere keer nog erg tevreden over was.

    Marissa 5 januari 2020

  • Dennis
    Wehkamp snelle bezorging 1 reactie

    De wehkamp is zo’n webshop waar je werkelijk alles kunt krijgen, van kleding tot aan tuingereedschap.
    En voor 23:00 besteld is morgen in huis en dat heeft mij al meerdere keren uit de brand geholpen.
    Ik bestel hier heel vaak kleren, maar ook verjaardagscadeaus en andere dingen.
    Het is minder goed voor winkels in steden al dat online shoppen dat weet ik maar het is zo ontzettend handig dat ik het echt niet kan laten.

    Dennis 26 december 2019


Gerelateerde blogs

Fentisani 15% korting!
Fentisani 15% korting!

Fentisani, gevestigd te Hengelo, beschikt over een showroom van 1.500 vierkante meter. Hier kan je terecht voor een goed ... Lees verder

ACTIEWinkel 6 september 2020

Webshops verkopen Chineese producten
Webshops verkopen Chineese producten

Wanneer je een online aankoop doet, wordt de kans steeds groter dat het product niet uit een Nederlands magazijn komt. Dit ... Lees verder

Winkel 23 mei 2020