Daguitje

Walibi Holland

Biddinghuizen, Flevoland

4 reviews
50% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
25% negatief
Negatief

Attractiepark te Biddinghuizen, Flevoland.

Ontevreden over Walibi Holland?

Probeer eens de beste keuze Wildlands Adventure Zoo.


Reviews ( 4 )

 • Evie
  Walibi pretpark beoordeling 0 reacties

  Voor ons was dit altijd ons favoriete pretpark, per jaar gingen we hier denk ik wel minimaal drie keer naar toe. En toen kwam de hele corona toestand opzetten en sloten pretparken en dergelijke de deuren voor bezoekers. Inmiddels zijn ze wel weer open, maar toch voelt dit niet goed vind ik, dus wij zijn nog niet weer heen geweest.

  Ondanks dat er veel regels gelden en mensen zich hier hoogstwaarschijnlijk ook wel aan houden, durf ik het persoonlijk niet aan om deze gok te nemen. Ten eerste omdat ik mijzelf en mijn gezin niet ziek wil maken en ten tweede omdat ik in de zorg werk en deze mensen niet in gevaar wil brengen.

  Maar ik hoop dat alles snel weer 'normaal' wordt zodat we gauw weer heen kunnen, want ik merk regelmatig dat ik er aan denk dat ik toch wel heel graag weer een keertje gezellig met het gezin naar Walibi zou willen. Dit is het perfecte familie daguitje vind ik.

  Evie 12 september 2020

 • Kelly
  Leuk voor jonge kinderen 0 reacties

  Voor mij is het echt jaren geleden dat ik voor het laatst in Walibi ben geweest. Toen nog zonder kinderen en nu met de kleintjes erbij. Sinds de laatste keer dat we hier waren zijn er weer allemaal nieuwe dingen bij gekomen, waardoor het voor jonge kinderen ook leuker is geworden. Zo hebben ze nu ook een hele leuke speeltuin met een enorm klimtoestel, daar vermaken ze zich een hele tijd mee. Vaak is dat nog leuker voor ze dan de rest.

  Kelly 18 juni 2020

 • Janine
  Walibi valt tegen 0 reacties

  Ik was nog nooit bij Walibi geweest, maar ik hoorde er altijd zulke lyrische berichten over dat mijn man en ik het een keertje tijd vonden worden om de kinderen hier mee naartoe te nemen.
  Hebben wij hier even spijt van gehad, want wat een tegenvaller was dat!
  Het was hartstikke druk, overal stond een wachtrij en de attracties zelf waren niet eens bijzonder leuk.
  Voor ons een eens en nooit weer ervaring.
  Dan zijn er wel andere pretparken waar wij vele malen liever Naartoe gaan.

  Janine 29 november 2019

 • Jens
  Geweldig 0 reacties

  Ik vind Walibi echt helemaal geweldig, ieder jaar proberen we hoer wel minimaal een keer naar toe te gaan ket ons hele gezin en iedereen kijkt hier dan ook erg Nasr uit als het zo ver is.
  Mijn kinderen vinden het leuk en hebben een geweldige dag, maar mijn vrouw en ik ook!
  Altijd als onze kinderen mogen kiezen waar ze naartoe willen als pretpark of iets in die richting dan wordt er eigenlijk altijd voor Walibi gekozen en ik kan ze geen ongelijk geven.
  Zelf zou ik daar waarschijnlijk ook voor kiezen en je hebt er ook meer dan genoeg eettentjes zitten dus je kunt er prima een hele dag bivakkeren zonder dat je honger krijgt.
  Moet je niet te veel eten natuurlijk met de attracties hahahahaha

  Jens 23 juli 2019


Gerelateerde blogs

Coronavirus zorgt voor problemen daguitjes
Coronavirus zorgt voor problemen daguitjes

Iedereen heeft het erover: het Coronavirus. Moet ik boodschappen inslaan? Veel mensen blijven thuis of gaan thuis aan het ... Lees verder

Daguitje 13 maart 2020