Creditcard

Veritas Card

2 reviews
50% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
50% negatief
Negatief
Ontevreden over Veritas Card? Probeer dan eens Viabuy.
Deze pagina is 1.310 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • oostvogels (58)
  oplichting 0 reacties

  Veritas is een bende oplichters, ik heb een card aangevraagd en gekregen alles ging goed tot ik €600 via mijn eigen bank op de card wilde zetten, wel van mijn rekening gehaald maar nooit op mijn Veritascard terecht gekomen, ze zijn ook niet te bereiken telefonisch op een meerkeuze bandje na. Op de mails die ik verstuurd heb via de app heb ik nooit 1 reactie gehad, met andere woorden ik ben mijn geld gewoon kwijt.
  Mensen begin niet aan oplichting

  oostvogels (58) 29 november 2019
 • Martijn (59)
  Veritas Card ervaring 0 reacties

  Als er geen Nederlandse betaalrekening beschikbaar is of wanneer je dit niet wilt, dan kun je er ook voor kiezen om een Engelse of een Franse betaalrekening te openen. Dit kan dan met een Veritas Card, dat is een soort prepaidcard en daar kun je dan geld als je je salaris of iets dergelijks op laten overmaken. Verder werkt dit gewoon hetzelfde als de Nederlandse rekeningen.

  Zelf heb ik de Classic creditcard, daar kun je per maand een 15.000 euro op zetten en het enige wat je dan wel moet doen is jezelf kunnen identificeren. Als je dit niet wilt, dan kun je kiezen voor de Basic optie, maar dan kun je maar 250 euro per maand er op zetten en dat vind ik zo weinig dat het de moeite niet waard is voor mij. Voor de Vip optie kun je er maximaal 50.000 per maand op zetten, maar dat komt bij mij niet eens ter sprake en ik denk dat er maar weinig mensen zijn die wel zoveel per maand verdienen en als dit zo is opzij willen/kunnen zetten.

  Maar de Veritas Card bevalt mij erg goed, en ik vind het ook goed dat je het zelf op laad dus je weet als het goed is precies hoeveel er op dat moment op staat. Dan kun je ook niet meer geld op maken dan wat je hebt.

  Martijn (59) 30 augustus 2019

Plaats een review