Energie

Vandebron

6 reviews
50% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
17% negatief
Negatief
Ontevreden over Vandebron?

Probeer eens de beste keuze Budget Energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 6 )

 • Niek
  vandebron energie maatschappij 0 reacties

  Vandebron is een energie maatschappij die steeds meer naam aan het maken is. Ze staan volgens mij bekend als een goed bedrijf die de afspraken nakomt die ze hebben gemaakt en die de hele dag klaar voor je staan, mochten er problemen zijn. Wij hebben hier nog geen last van gehad, dus daar kan ik niet over oordelen. Maar over de energie en de kosten hiervan hebben wij niets te klagen.

  Niek 5 april 2020

 • Julian
  Vandebron goede energie maatschappij 0 reacties

  Wij zitten nu ruim twee jaar bij vandebron energie en als energie maatschappij zin wij hier erg tevreden over.
  Wat echter nog wel voor verbetering vatbaar is zijn de actie prijzen en de aanbiedingen, want hier doen ze haast niet aan.
  Zo gaan klanten erg lopen want andere maatschappijen bieden dit veel meer.

  Julian 18 januari 2020

 • Lenny
  Vandebron beoordeling 0 reacties

  Wij hebben een contract afgesloten bij Vandebron Energie omdat we bij onze vorige maatschappij niet tevreden waren.
  Mijn broer en zijn vrouw zitten ook bij Vandebron Energie, dus dat gaf voor ons de doorslag om hier ook bij te gaan.
  Sindsdien zijn we tevreden over de energie en ook over het geld dat het ons per maand/jaar kost, dit is niet absurd duur.
  Door ook nog eens bewuster om te gaan met dingen als de verarming en dergelijke, hopen we ieder jaar meer geld hier op te besparen. Dus voor Vandebron Energie een prima beoordeling.

  Lenny 14 januari 2020

 • Marcel
  Vandebron Energie 0 reacties

  Wij zijn al jaren klant bij Vandebron Energie en al die tijd zijn wij ontzettend tevreden over hun geweest. Wanneer er iets aan de hand is, wat we gelukkig nog maar één keer gehad hebben, dan zorgen zij ervoor dat binnen korte tijd iemand langs komt om dit te regelen en indien nodig weer te maken. Hier wordt helemaal geen belachelijk hoog bedrag voor gerekend, maar gewoon een normaal bedrag wat je overal zou kunnen vinden. Het is een vrij onbekende energie leverancier, maar daarentegen wel een goede en wij zien ook geen reden om over te stappen naar een andere. Waarschijnlijk zullen wij nog jaren lang hier klant blijven, tenzij er iets heel geks gebeurt maar dat kan ik mij eerlijk gezegd haast niet voorstellen.

  Marcel 9 januari 2020

 • Ramon
  Zonne energie kan niet uit 0 reacties

  Iedereen heeft het tegenwoordig altijd maar over duurzame energie en duurzaam leven.
  Ieder mens moet hier volgens hun per direct een steentje in bijdragen en iedereen moet overstappen op elektrisch auto’s op groene stroom en op zonne energie.
  Nou sorry hoor maar mijn gezin heeft nog geen enkele van deze aanpassingen gedaan, omdat dit voor ons nog niet uit kan.
  En ik kan nou niet zeggen dat het geld ons op de rug groeit en het voor ons niet uit maakt of we wat meer moeten betalen hiervoor.
  Dan kies ik liever voor de goedkopere opties zodat ik mijn kinderen ook nieuwe voetbalschoenen kan geven wanneer ze dit nodig hebben.

  Toch ben ik er wel een voorstander van hoor, dat absoluut.
  En ik weet ook zeker dat wanneer onze kinderen zijn uitgevlogen en mijn vrouw en ik wat meer geld over hebben, we hier echt wel even serieus naar gaan kijken en dan alsnog wellicht een aantal aanpassingen gaan doen om duurzamer te gaan leven.

  Maar op dit moment kan zonne energie, maar ook bijvoorbeeld een elektrische auto voor ons echt nog niet uit.
  Ik heb het geld die je hiervoor nodig hebt om erin te investeren gewoonweg niet, makkelijk zat.

  Ramon 27 november 2019

 • Wesley
  Kleine maatschappij doet het goed 0 reacties

  Vandebron is maar een kleine maatschappij of leverancier op het gebied van het leveren van energie maar doet doet niks af aan de kwaliteit die zij verzorgen.
  Ik vind dat ze het hartstikke goed doen en ik heb nog geen enkele keer klachten gehad over de energie of over andere bijkomstigheden die hier bij komen kijken.
  Je hebt van die mensen die altijd alleen maar bij de bekendste maatschappijen willen zitten omdat dat volgens hen het beste is, maar dat is lang niet altijd zo.
  Buren van ons zitten bij een van de grootste leveranciers van Nederland en als ik hoor hoe vaak de buurman wel niet moppert over hun maatschappij dan ben ik blij dat wij bij vandebron zitten.

  Wesley 6 juni 2019