Energie

Vandebron

9 reviews
44% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
22% negatief
Negatief
Ontevreden over Vandebron?

Probeer eens de beste keuze Pure energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 9 )

  • Herman
    Vandebron ervaringen 0 reacties

    Ik vond de klantenservice van Vandebron ontzettend aardig.
    Waar ik alleen wel tegen aan liep, is dat ze de gemaakte afspraken niet allemaal zijn nagekomen.
    Zo was er iets mis gegaan met het aansluiten van mijn gasaansluiting waardoor dit het allemaal nog niet deed.
    Hier over gebeld en ze zouden er naar kijken en mij er vervolgens over terugbellen.
    Dit hebben ze niet gedaan, dat vind ik jammer.
    Ik heb daarom zelf maar terug gebeld na een tijdje en toen is alles ook wel geregeld en hebben ze hun excuses aangeboden dat ze mij niet eerder belden.
    Het kan gebeuren dat iets niet altijd goed gaat en nu werkt het allemaal goed en is het ook goed geregeld.

    Herman 1 december 2020

  • kevin
    Vandebron facturen kloppen niet 0 reacties

    Mijn facturen kloppen niet. De berekeningen komen niet overeen met wat op het blad staat, of ze kunnen niet rekenen of er is iets dubieus aan de hand. Ze willen mijn facturen niet corrigeren. Mijn contract vaste tarieven zijn ook anders dan uiteindelijke factuur, hoger dan contract.
    Geld wat je jaarlijks moet terug krijgen, krijg je niet. Ze verrekenen dit met het nieuwe jaar, terwijl dit nergens zichtbaar is. Wanneer je contact met klantenservice hebt, krijg je steeds een andere antwoord. Je hebt recht op geld teruggave en correcte overzicht maar dat krijg je niet bij vandebron. Spuugzat met deze energiebedrijf. Ik heb ook mijn geld hard nodig, geef het dan ook terug! En zorg voor correcte facturen!

    kevin 27 november 2020

  • Wouter
    Vandebron ervaring 0 reacties

    Overstappen naar een andere leverancier / maatschappij lijkt vaak veel werk, maar in dit geval is het absoluut de moeite waard!
    Wij hebben hier zo’n goede ervaring mee dat ik het iedereen wel zou willen aanraden.
    Iedereen heeft energie nodig om te kunnen leven, dus laten we dan proberen de minst slechte te kiezen.
    En ik weet bijna zeker dat deze maatschappij dat voor velen zal zijn.

    Wouter 29 oktober 2020

  • Niek
    vandebron energie maatschappij 0 reacties

    Vandebron is een energie maatschappij die steeds meer naam aan het maken is. Ze staan volgens mij bekend als een goed bedrijf die de afspraken nakomt die ze hebben gemaakt en die de hele dag klaar voor je staan, mochten er problemen zijn. Wij hebben hier nog geen last van gehad, dus daar kan ik niet over oordelen. Maar over de energie en de kosten hiervan hebben wij niets te klagen.

    Niek 5 april 2020

  • Julian
    Vandebron goede energie maatschappij 0 reacties

    Wij zitten nu ruim twee jaar bij vandebron energie en als energie maatschappij zin wij hier erg tevreden over.
    Wat echter nog wel voor verbetering vatbaar is zijn de actie prijzen en de aanbiedingen, want hier doen ze haast niet aan.
    Zo gaan klanten erg lopen want andere maatschappijen bieden dit veel meer.

    Julian 18 januari 2020

  • Lenny
    Vandebron beoordeling 0 reacties

    Wij hebben een contract afgesloten bij Vandebron Energie omdat we bij onze vorige maatschappij niet tevreden waren.
    Mijn broer en zijn vrouw zitten ook bij Vandebron Energie, dus dat gaf voor ons de doorslag om hier ook bij te gaan.
    Sindsdien zijn we tevreden over de energie en ook over het geld dat het ons per maand/jaar kost, dit is niet absurd duur.
    Door ook nog eens bewuster om te gaan met dingen als de verarming en dergelijke, hopen we ieder jaar meer geld hier op te besparen. Dus voor Vandebron Energie een prima beoordeling.

    Lenny 14 januari 2020

  • Marcel
    Vandebron Energie 0 reacties

    Wij zijn al jaren klant bij Vandebron Energie en al die tijd zijn wij ontzettend tevreden over hun geweest. Wanneer er iets aan de hand is, wat we gelukkig nog maar één keer gehad hebben, dan zorgen zij ervoor dat binnen korte tijd iemand langs komt om dit te regelen en indien nodig weer te maken. Hier wordt helemaal geen belachelijk hoog bedrag voor gerekend, maar gewoon een normaal bedrag wat je overal zou kunnen vinden. Het is een vrij onbekende energie leverancier, maar daarentegen wel een goede en wij zien ook geen reden om over te stappen naar een andere. Waarschijnlijk zullen wij nog jaren lang hier klant blijven, tenzij er iets heel geks gebeurt maar dat kan ik mij eerlijk gezegd haast niet voorstellen.

    Marcel 9 januari 2020

  • Ramon
    Zonne energie kan niet uit 0 reacties

    Iedereen heeft het tegenwoordig altijd maar over duurzame energie en duurzaam leven.
    Ieder mens moet hier volgens hun per direct een steentje in bijdragen en iedereen moet overstappen op elektrisch auto’s op groene stroom en op zonne energie.
    Nou sorry hoor maar mijn gezin heeft nog geen enkele van deze aanpassingen gedaan, omdat dit voor ons nog niet uit kan.
    En ik kan nou niet zeggen dat het geld ons op de rug groeit en het voor ons niet uit maakt of we wat meer moeten betalen hiervoor.
    Dan kies ik liever voor de goedkopere opties zodat ik mijn kinderen ook nieuwe voetbalschoenen kan geven wanneer ze dit nodig hebben.

    Toch ben ik er wel een voorstander van hoor, dat absoluut.
    En ik weet ook zeker dat wanneer onze kinderen zijn uitgevlogen en mijn vrouw en ik wat meer geld over hebben, we hier echt wel even serieus naar gaan kijken en dan alsnog wellicht een aantal aanpassingen gaan doen om duurzamer te gaan leven.

    Maar op dit moment kan zonne energie, maar ook bijvoorbeeld een elektrische auto voor ons echt nog niet uit.
    Ik heb het geld die je hiervoor nodig hebt om erin te investeren gewoonweg niet, makkelijk zat.

    Ramon 27 november 2019

  • Wesley
    Kleine maatschappij doet het goed 0 reacties

    Vandebron is maar een kleine maatschappij of leverancier op het gebied van het leveren van energie maar doet doet niks af aan de kwaliteit die zij verzorgen.
    Ik vind dat ze het hartstikke goed doen en ik heb nog geen enkele keer klachten gehad over de energie of over andere bijkomstigheden die hier bij komen kijken.
    Je hebt van die mensen die altijd alleen maar bij de bekendste maatschappijen willen zitten omdat dat volgens hen het beste is, maar dat is lang niet altijd zo.
    Buren van ons zitten bij een van de grootste leveranciers van Nederland en als ik hoor hoe vaak de buurman wel niet moppert over hun maatschappij dan ben ik blij dat wij bij vandebron zitten.

    Wesley 6 juni 2019


Gerelateerde blogs

Vattenfall Nintendo Switch deal
Vattenfall Nintendo Switch deal

Het is Black Friday week met veel leuke acties en aanbiedingen. Vattenfall steekt hier met deze aanbieding flink bovenuit, ... Lees verder

ACTIEEnergie 25 november 2020

Besparen op je vaste lasten
Besparen op je vaste lasten

De meeste mensen weten niet dat je veel geld kunt besparen en blijven vaak jaren lang bij dezelfde energieleverancier en ... Lees verder

Energie 4 oktober 2020