Hotel

Van der Valk Hotel Leiden

Leiden, Zuid-Holland

7 reviews
29% positief
43% neutraal
28% negatief

Hotel te Leiden, Zuid-Holland.

Ontevreden over Van der Valk Hotel Leiden?

Probeer eens de beste keuze Fletcher Wellness-Hotel Sittard.

Hotels prijzen vergelijken.


Reviews (7)

 • Fam. Van Twillert
  Driegangen keuze menu niet doen. 0 reacties

  Het driegangen keuze menu als onderdeel van het arrangement was zo beperkt en van zo een slechte kwaliteit dat we de 2e dag gebruik hebben gemaakt van het gewone keuze menu. In plaats van de 34,50 euro die bij het arrangement keuze menu staat vermeld, werd slechts 27,50 euro aftrek gegeven. Een (schriftelijke) klacht indienen mocht niet baten. Geen van der Valk hotel waardig!

  Fam. Van Twillert 20 augustus 2021

 • Oudheusden
  Onvriendelijk personeel bij Van der Valk Leiden 0 reacties

  Wij hebben twee nachten geboekt bij van der Valk hotel Leiden. De ontvangst bij de receptie was vriendelijk en correct. De kamer was netjes,ruim en schoon. Het eten viel enigszins tegen,niet de kwaliteit van van der Valk zoals wij altijd gewend zijn. Het terras werd om twee uur al bijna volledig ingedekt zodat er buiten bijna geen plaats meer was voor de gasten van het hotel. De bediening was bij sommige zeer onvriendelijk waarbij ik als gast ook nog als leugenaar werd uitgemaakt. Tijdend het ontbijt was het weer raak waarbij een gast op zeeeer onvriendelijke wijze werd toegesproken door een personeelslid. Toen ik vroeg of dat niet vriendelijker kon liep ze snel weg. Dit is tot nu toe de slechtste van der Valk welke wij hebben meegemaakt als van der Valk fans. Ik raad dan ook de mensen niet aan om hier te boeken

  Oudheusden 17 juni 2021

 • Max
  Hotel van der Valk duur 0 reacties

  Wij moesten laatst in Leiden overnachten en zijn bij het van der Valk hotel hiervan uitgekomen, dit was voor ons de meest praktische keuze op dat moment.
  Maar voor een hotel op die plek, vind ik dat ze wel erg veel geld vragen voor een overnachting.
  Je krijgt een keurige kamer en het eten is er goed, maar ik vind het niet perse iets meer hebben dan welk ander hotel dan ook.
  Dus waarom dan wel die hoge prijzen?
  En ook de locatie van dit hotel vond ik niet bijster mooi, ik heb wel veel betere locaties gezien.

  Max 30 november 2020

 • Lotte
  Van der Valk hotel luxe 0 reacties

  Van der Valk hotels zijn naar mijn weten één van de meest luxe hotels waar je naartoe kunt gaan in Nederland, dat komt ook omdat ze relatief nieuw zijn. De kamers daar zijn altijd erg netjes en mooi vind ik altijd en het maakt niet echt uit naar welke vestiging je gaat, ze zijn (bijna) allemaal even mooi. Moet ik er wel bij zeggen dat de vestiging in Zwolle denk ik mijn favoriet is. Daar zit je ook dicht bij de stad en dicht bij de Ikea bijvoorbeeld, dus dan kun je ook nog even lekker shoppen als je daar zin in hebt. En wij vrouwen houden daar natuurlijk van hahahahaha. Het ontbijt hier was overigens heerlijk, heel uitgebreid en alles was er even lekker. Ik zou iedereen dit hotel kunnen aanbevelen.

  Lotte 29 augustus 2020

 • Niels
  van der Valk mindere kwaliteit 0 reacties

  Ik slaap veel en vaak in Van der Valk hotels, voor mijn werk, dus ik heb nogal wat vergelijkingsmateriaal en ik vond dit hotel een beetje tegen vallen.
  Normaal ben ik altijd erg lovend over deze hotels, maar ik vond de kwaliteit van dit hotel aan de magere kant.
  Ten eerste vond ik het eten hier niet geweldig en daarnaast vond ik dat de kwaliteit van de communicatie van het personeel ook wel wat te wensen over liet.
  Volgende keer weer een kans, binnenkort slaap ik hier namelijk weer en ik hoop dat mijn ervaring daar dan beter zal zijn.

  Niels 24 mei 2020

 • Thijmen
  Prijzig hotel 0 reacties

  Dit hotel in Leiden is een heel mooi hotel en alles is keurig verzorgd dus er dat betreft mag je zeker niet klagen!
  Wel is het een behoorlijk prijzig hotel, dus ik kan me goed voorstellen dat dit voor menen een reen is om niet voor dit hotel te kiezen maar naar een ander hotel toe te gaan.

  Thijmen 8 januari 2020

 • Gerard
  Van der Valk fan 0 reacties

  Ik ben altijd een groot van van Van der Valk hotels. Wanneer wij een keertje ergens naartoe gaan inclusief overnachting, dan kiezen we indien mogelijk altijd voor een Van der Valk hotel. Het is daar altijd keurig verzorgd, bij welk hotel hiervan je ook komt. De kamers zijn prachtig en het eten is altijd goed. Ik zal niet snel voor een ander hotel kiezen als Van der Valk ook een mogelijkheid is, dus dat is een welverdiende pluim voor hun! We gaan hier al jaren naartoe en hopen dit nog vele jaren te kunnen blijven doen.

  Ons laatste uitje was naar het Van der Valk hotel in Leiden en ook hier was het weer hartstikke goed verzorgd en de omgeving was prachtig! We hebben een heerlijke tijd gehad.

  Gerard 7 december 2019