Hotel

Van der Valk Hotel Leiden

Leiden, Zuid-Holland

4 reviews
50% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
25% negatief
Negatief

Hotel te Leiden, Zuid-Holland.

Ontevreden over Van der Valk Hotel Leiden?

Probeer eens de beste keuze Fletcher Wellness-Hotel Sittard.

Hotels prijzen vergelijken.


Reviews ( 4 )

 • Lotte
  Van der Valk hotel luxe 0 reacties

  Van der Valk hotels zijn naar mijn weten één van de meest luxe hotels waar je naartoe kunt gaan in Nederland, dat komt ook omdat ze relatief nieuw zijn. De kamers daar zijn altijd erg netjes en mooi vind ik altijd en het maakt niet echt uit naar welke vestiging je gaat, ze zijn (bijna) allemaal even mooi. Moet ik er wel bij zeggen dat de vestiging in Zwolle denk ik mijn favoriet is. Daar zit je ook dicht bij de stad en dicht bij de Ikea bijvoorbeeld, dus dan kun je ook nog even lekker shoppen als je daar zin in hebt. En wij vrouwen houden daar natuurlijk van hahahahaha. Het ontbijt hier was overigens heerlijk, heel uitgebreid en alles was er even lekker. Ik zou iedereen dit hotel kunnen aanbevelen.

  Lotte 29 augustus 2020

 • Niels
  van der Valk mindere kwaliteit 0 reacties

  Ik slaap veel en vaak in Van der Valk hotels, voor mijn werk, dus ik heb nogal wat vergelijkingsmateriaal en ik vond dit hotel een beetje tegen vallen.
  Normaal ben ik altijd erg lovend over deze hotels, maar ik vond de kwaliteit van dit hotel aan de magere kant.
  Ten eerste vond ik het eten hier niet geweldig en daarnaast vond ik dat de kwaliteit van de communicatie van het personeel ook wel wat te wensen over liet.
  Volgende keer weer een kans, binnenkort slaap ik hier namelijk weer en ik hoop dat mijn ervaring daar dan beter zal zijn.

  Niels 24 mei 2020

 • Thijmen
  Prijzig hotel 0 reacties

  Dit hotel in Leiden is een heel mooi hotel en alles is keurig verzorgd dus er dat betreft mag je zeker niet klagen!
  Wel is het een behoorlijk prijzig hotel, dus ik kan me goed voorstellen dat dit voor menen een reen is om niet voor dit hotel te kiezen maar naar een ander hotel toe te gaan.

  Thijmen 8 januari 2020

 • Gerard
  Van der Valk fan 0 reacties

  Ik ben altijd een groot van van Van der Valk hotels. Wanneer wij een keertje ergens naartoe gaan inclusief overnachting, dan kiezen we indien mogelijk altijd voor een Van der Valk hotel. Het is daar altijd keurig verzorgd, bij welk hotel hiervan je ook komt. De kamers zijn prachtig en het eten is altijd goed. Ik zal niet snel voor een ander hotel kiezen als Van der Valk ook een mogelijkheid is, dus dat is een welverdiende pluim voor hun! We gaan hier al jaren naartoe en hopen dit nog vele jaren te kunnen blijven doen.

  Ons laatste uitje was naar het Van der Valk hotel in Leiden en ook hier was het weer hartstikke goed verzorgd en de omgeving was prachtig! We hebben een heerlijke tijd gehad.

  Gerard 7 december 2019