Baby en kind

Van Asten Babysuperstore

8 reviews
63% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
13% negatief
Negatief
Ontevreden over Van Asten Babysuperstore?

Probeer eens de beste keuze Sevils.


Reviews (8)

  • K.
    Van Asten ervaring ZEER NEGATIEF 0 reacties

    Ik ben een zwangere moeder en heb bij Van Asten een Co-Sleeper Ledikant besteld. Om te beginnen wordt er niet gevraagd of de bezorging op etage bezorgd moet worden (desnoods tegen extra vergoeding). Dus ik ging vanuit dat dit standaard bij mij op 2e etage bezorgd zou worden. Bij aflevering bleek dit al gauw niet het geval te zijn. Het ging om een doos van 22KG! die ik uiteraard niet zelf kan optillen. Gelukkig was mijn man thuis en is het goedgekomen.

    Bij het uitpakken van het product zagen we dat er verfbeschadigingen aanwezig waren. Dit konden we uiteraard niet zo accepteren en wilden we het uiteraard retourneren. Maar dat gaat niet zomaar... Want je moet dat doos van 22KG zelf afleveren bij de post en fikse retour kosten uit je eigen zak betalen, terwijl er willens en wetens een ondeugdelijke product naar mij is verzonden. Dus NOOIT MEER VAN ASTEN BABYSUPERSTORE VOOR MIJ!!!

    K. 28 augustus 2020

  • Anniek
    Van asten babysuperstore mindere kwaliteit 0 reacties

    De van Asten babysuperstore staat er een beetje om bekend dat alles hier zo lekker goedkoop is en in de meeste gevallen is dit ook zo. Ik vind alleen wel vaak dat de kwaliteit hier dan ook wel echt te wensen over laat.

    Zelf ben ik iemand die dan liever eenmalig wat meer betaalt en dat de kwaliteit dan goed is, dan dat we meerdere keren iets goedkoops kopen en op deze manier uiteindelijk juist meer geld kwijt zijn dan in het andere geval.
    Dus je moet echt goed kijken wat je koopt hier en dan gaan bekijken of je voor de goedkopere of de duurdere versie kiest.

    Anniek 14 juli 2020

  • Lianne en Stefan
    goed geholpen door van asten 0 reacties

    Mooie winkel en je wordt er zeer goed geholpen door vrouwen die daadwerkelijk weten waar ze over praten. Mijn man en ik hebben hier vrijwel alles gekocht voor ons aankomende kindje! Een kinderwagen, kledingkast, bedje, autostoel en ga zo maar door. Koste ons in totaal 1500 euro maar dan heb je ook echt alles.

    Lianne en Stefan 23 mei 2020

  • Joyce
    Van asten baby superstore goedkoop 0 reacties

    Deze van asten baby superstore is echt veel goedkoper dan bijvoorbeeld prenatal of de babypark ofzo waar je vooral a merken kunt kopen.
    Je kunt ook prima a merken kopen hier, maar dus ook de minder dure b merken en dat kost je echt ontzettend veel geld.
    Alleen heb ik wel al meerdere keren meegemaakt dat je ook best wat kwaliteit moet inleveren hierdoor, dus dat is de afweging die je wel even moet maken.
    Zelf kijk ik gewoon per product of het nodig is dat dit van de beste kwaliteit is of dat het best iets goedkoper kan.

    Joyce 3 mei 2020

  • Annelies
    Van asten altijd laag geprijsd 0 reacties

    Als je goedkope babyspullen zoekt, dan kun je het beste naar de winkel of de webstite van Van Asten gaan.
    Hier houden ze altijd lage prijzen aan en kun je ook veel mooie spullen vinden van B-merken, deze zijn vaak net zo goed of soms zelfs beter dan dezelfde producten van de hele dure merken.
    Bijna onze hele baby uitzet komt bij van asten vandaan.

    Annelies 27 april 2020

  • Esme Utrecht
    5000m2 babywinkel 0 reacties

    Van Asten is 5000m2 groot.... Wij deden altijd online aankopen hier, tevens bij ons eerste kindje. Toen we zagen op de website dat er zo'n groot oppervlak aan winkel was, gingen we toch even een keer naar Tilburg om te kijken. Ons tweede kindje is een meisje geworden, dan heb je toch veel meer keuze qua kleding als bij een jongetje waar alles donkerblauw is en je alleen de keuze hebt tussen een broekje en truitje. Dit vond ik zelf wel leuk al is er zoveel keuze hier dat je haast in 1 dag de winkel niet doorkomt omdat je toch overal even bij gaat kijken en om informatie vraagt. In 3 jaar tijd is er best veel veranderd, tussen ons 1e en 2e kindje had je nieuwe autostoelen die beter gecertificeerd waren bijvoorbeeld, isofixen zijn nu helemaal in en ga zo maar door. Even weer on-topic: het is echt een grote aanrader om eens naar deze of een andere babywinkel te gaan, zeker bij je eerste kindje. Verkopers hebben namelijk veel handige informatie waar je veel mee kan. Wij hadden persoonlijk geen verkoper die perse veel en dure dingen wilde verkopen, gewoon een reële man.

    Esme Utrecht 3 maart 2020

  • Tina
    Van Asten Babywinkel 0 reacties

    Geweldige winkel met verreweg de meeste keuze als het gaat om baby artikelen. Wij hebben hier vrijwel alles in 1 keer online gekocht, denk dan aan een kinderwagen, autostoeltje, hele kinderkamer en een box. Om het op te vrolijken nog wat teddybeertjes en een lamp die goed kan dimmen en er heel leuk uit ziet. Waren in totaal iets van 1500 euro kwijt en hebben niet eens overal het goedkoopste gekozen. Zie soms alleen al kinderkamers van die prijs voorbij komen dus was erg blij met mijn aankoop. Moest alles wel in elkaar zetten en vooral de kinderkamer was een dagtaak omdat we een grote kast hadden, een commode en ledikant.
    Natuurlijk kan je zeggen: goedkoop is duurkoop maar dat is in dit geval zeker niet waar. Daarnaast ben ik van mening dat je geen dure autostoel hoeft aan te schaffen omdat die toch maar maximaal 9 maand mee kan, bij ons was dit overigens al 5 maand.... grote jongen is het.
    Hopelijk hebben jullie wat aan mijn tips.

    Tina 15 februari 2020

  • Irene en Bas
    Van Asten Babysuperstore review goedkoop 1 reactie

    Sinds 3 maanden zijn wij gezegend met een mooie baby. Ik kijk terug op een drukke tijd waar je erg veel moet regelen waaronder babywinkels vergelijken want je moet toch best veel aanschaffen voor je kind, zeker als het je eerste is. Van Asten Babystore was voor ons de babywinkel met verreweg de goedkoopste prijzen voor dezelfde producten. Denk bijvoorbeeld aan een babystoel die 30 euro goedkoper is bij Van Asten als bij andere winkels of een babykamer waar je zo 100 euro op kan besparen. Dit mag toch wel gezegd worden! Bedankt Van Asten! Overigens hebben we alles online besteld, Tilburg is voor ons helaas niet te doen. We hadden vaak bij de plaatselijke babywinkel gekeken en dan online gekocht, kan je ook veel geld besparen trouwens.

    Irene en Bas 8 januari 2020