Vakantiepark

Vakantiepark Dierenbos

Vinkel, Noord-Brabant

8 reviews
63% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
13% negatief
Negatief

Vakantiepark te Vinkel, Noord-Brabant.

Ontevreden over Vakantiepark Dierenbos?

Probeer eens de beste keuze Vakantiepark Beerze Bulten.


Reviews ( 8 )

  • Ria
    Dierenbos camping beoordeling 0 reacties

    Vakantiepark Dierenbos is een hele mooie camping met heel veel groen in de buurt. Een perfecte plek om lekker met je gezin naar toe te gaan. Voor jonge en oudere kinderen is er genoeg te doen en zelfs als je alleen met je partner weg zou willen, zou dit in mijn ogen een goede plek zijn. Wij zijn hier nu één keer geweest maar ik verwacht dat we hier nog wel vaker zullen gaan vertoeven. Het is ons allemaal erg goed bevallen en de kinderen hadden het er al over dat ze hier nog wel vaker naar toe zouden willen.

    Ria 17 september 2020

  • Kuiper
    Loze Beloftes 0 reacties

    Wij zijn deze zomervakantie geweest. Na lang wikken en wegen om wel of niet te gaan vanwege Corona. Overtuigt door het personeel die ons telefonisch beloofde dat de schoonmaak op topnivo zou draaien ivm Corona. Niets was minder waar. De eerste week werd er maar 1 keer per dag schoongemaakt en dan ook nog met een franse slag. De desinfectant was non stop op. 1,5 week moeten knokken voor opschaling van de schoonmaak. Eindelijk meerdere keren per dag schoongemaakt. Alleen was de desinfectant vaak op de handdoekjes vaak leeg. Dit was niet alleen bij het Sanitair. Overal waar desinfectant nodig was, bv bij het bowlen en restaurant was vaak op. Moest je een half uur wachten voor er nieuwe kwam. Meerdere mensen aanspreken, dan werd het gevuld. MET ZEEP. De bowlingbanen zouden om en om open zijn om tijd te hebben om alles te reinigen. Niet dus, er werd niets gereinigd tussentijds. Afspraken maken met de medewerkers, die je meestal welwillend te woord stonden, en de managers, werden niet nagekomen en zeker niet teruggekoppeld. Verbrand eten op het terras. Wel met excuses, en een drankje goedgemaakt. Onbeschoft te woord gestaan per telefoon, omdat er intern niet gecommuniceerd wordt. Respectloos. Al met al een zeer slechte ervaring. Voor kinderen t/m 8 jaar was er wel animatie, daarboven moest zich maar redden. Een camping waar we lang naar uitkeken om te bezoeken, is in een deceptie geeindigd. Wij komen hier nooit meer. Jammer dat zo'n mooi park, wat dat is het wel, zichzelf zo te grabbel gooit.

    Kuiper 11 augustus 2020

  • Tim
    Mooi weer uitje 0 reacties

    Dit is een heel erg leuk uitje om met je gezin naartoe te gaan, vooral voor mensen met kinderen is dit heel erg leuk.
    Maar ook als je alleen met je partner hier naartoe gaat, zonder kinderen, ook dan kun je een hele leuke dag hebben.
    Weer of geen weer, een leuke dag heb je hier altijd.
    Natuurlijk is het leuker als de zon lekker schijnt bij dit soort uitstapjes, maar daar heb je helaas zelf geen inspraak in.

    Tim 1 maart 2020

  • Luuk
    Dierenbos camping ervaring 0 reacties

    Wij zijn in 2019 in de zomermaanden het vakantiepark Dierenbos geweest en wij hadden geluk dat we hier net in de periode van het mooie weer waren, dus we hebben ons opperbest vermaakt.

    Één dag regende het helaas, waar we niet over mogen klagen aangezien het maar één dag was, maar dan is er ook meteen maar erg weinig wat je daar kunt doen.

    Dus dat zou ik wel als verbeterpunt meegeven, als vakantiepark in Nederland waar het toch regelmatig regent, om ook wat dingen te doen te hebben voor als het een keer regent

    Luuk 9 januari 2020

  • Valerie
    Dierenbos vakantiehuizen 0 reacties

    Bij dit vakantiepark kun je zowel kamperen of je kunt er voor kiezen om lekker een vakantiehuis hier huren.
    Wij gaan dan voor het huisje en dat is dan gewoon super de luxe, alles zit er op en er aan dus je bent van alle gemakken voorzien,
    Overdag kun je lekker naar de kinderboerderij en helpen met de dieren verzorgen of je kiest voor het animatie team, er is altijd wel wat leuks te doen.

    Valerie 27 december 2019

  • Janny
    Dierenbos vakantiepark beoordeling 0 reacties

    Ik ben hier wel eens met mijn kinderen geweest, vooral toen ze allebei nog jong waren.
    Toen vonden ze het helemaal het einde, maar naarmate ze ouder werden zag ik hun interesse in dit vakantiepark verliezen.
    Op het park zelf kun je ook duidelijk zien dat ze vooral gericht zijn op de jongere kids dan op de wat oudere, dus dat is zeker iets om rekening mee te houden voor de mensen die overwegen hier naartoe te gaan.

    Janny 31 augustus 2019

  • Familie Bos
    Vakantiepark met veel mogelijkheden 0 reacties

    Mijn gezin en ik gaan al drie jaar naar Vakantiepark Dierenbos en de kinderen vinden het hier helemaal geweldig. De meeste parkfaciliteiten bevinden zich op loopafstand van de accommodaties. Zo vind je bij het centraal gelegen hoofdgebouw het zwembad, het restaurant, de bowlingbaan, een loungehoek met speciaal ingerichte kinderhoek, de midgetgolfbaan, speeltuin en de speelvijver. Daarnaast vind je ook op diverse plaatsen in het park dierenverblijven en is er zelfs een kinderboerderij. Ook vind je op het park diverse speeltuinen, kun je een fiets huren, vissen in het meer en meedoen met de activiteiten van het animatieteam! Wat wil je nog meer, zo hebben mijn vrouw en ik een heerlijk ontspannen vakantie en hoeven de kinderen niet bang te zijn dat er te weinig leedvermaak op het park te vinden is. Iedereen blij!

    Familie Bos 7 juli 2019

  • Richard en Hermieke
    Dierenbos vakantiepark review 0 reacties

    Reeds vorig weekend (met het heerlijke weer) genoten op vakantiepark Dierenbos te Noord-Brabant met mijn vrouw en twee dochters! Je komt er echt tot rust en met 25+ graden en zon kom je echt tot rust op het strand. Wij hebben gekozen voor een vakantiehuis in plaats van een kampeer plek, hou zelf niet zo van kamperen, vandaar. De ligging van de huisjes is echt heel mooi, je hoort de vogeltjes al vroeg fluiten in de ochtend en je zit vlakbij het water. Ging in het begin iets mis met de boeking omdat we het online hadden aangevraagd maar we waren de tickets vergeten uit te printen, kon het via de telefoon alsnog laten zien en alles kwam goed.

    Richard en Hermieke 26 juni 2019