Reviews (1)

 • Cindy
  Roadtrip met ustravel 0 reacties

  Ik heb samen met een vriendin van mij een roadtrip door Amerika en Canada gedaan en dat hadden wij allemaal geboekt via UStravel en dat is ons heel erg goed bevallen.
  Vooraf hadden we heel veel informatie ontvangen over wat er allemaal te bekijken en te beleven is voor een toerist en wat je echt gezien moet hebben als je daar komt.
  We hebben dit samen met UStravel zo goed mogelijk ingedeeld zodat we zo veel mogelijk konden bezichtigen in de periode dat we hier waren en ook nog tijd genoeg over hadden om leuke dingen te doen in onze tijd als toeristen.
  Zonder UStravel hadden we dit lang niet zo optimaal kunnen beleven en ervaren als nu en we hebben echt de tijd van ons leven gehad in die periode, ik had het voor geen goud willen missen!
  Als ik er nu aan terug denk dan zou ik zo weer terug willen, het enige nadeel is alleen dat een roadtrip zo veel geld kost dus dat is ook de enige reden dat ik het niet weer doen, of in ieder geval niet binnen korte tijd.
  Dan zou ik eerst weer een hele tijd moeten sparen voordat ik zoiets weer allemaal kan betalen, maar ik ben UStravel heel erg dankbaar voor alle hulp die ze ons gegeven hebben en het goed organiseren van onze roadtrip!

  Cindy 21 juli 2019