Mode

Undiemeister

3 reviews
100% positief

Voor ongekende premium en duurzame herenondermode, ben je bij Undiemeister aan het juiste adres. Het doel van deze webwinkel is om de klant een prettige winkelervaring te bieden op de logische en overzichtelijke website. Op de website kan je veel informatie vinden over de artikelen die zij verkopen, zodat de klant gemakkelijk de juiste keuze kan maken. Undiemeister maakt gebruik van Mellowood, dit is een unieke stof die Undiemeister zelf heeft ontwikkeld en alleen hier te verkrijgen is. Deze stof zorgt voor een optimale draagervaring doordat het zijdezacht is, maximaal ventileert en het krimpt nauwelijks.

Ontevreden over Undiemeister?

Probeer eens de beste keuze El Vita.


Reviews (3)

 • Harrold
  Undiemeister ondergoed 0 reacties

  Undiemeister heeft verreweg het beste ondergoed voor mannen. Hun boxershorts zijn misschien duur, maar het is het geld meer dan waard. Volgens mij kun je ook besparen door middel van Meisterstaffel, maar ik weet niet precies wat dit is en hoe dit werkt. Wel handig als je een vaste klant bent bij Undiemeister. De kwaliteit van Undiemeister is echt ongeëvenaard. Ze verkopen leuke pastelkleurtjes wat ik persoonlijk het mooiste vindt voor ondergoed. Het comfort is super en veel beter dan reguliere boxershorts. Ik heb mijn Undiemeister boxershorts ook al heel vaak gewassen en ze zijn nog als nieuw, dus ik ga ervan uit dat de kwaliteit ook zeer hoog is. Dat mag je natuurlijk ook wel verwachten voor die prijs. Ik wil geen andere boxershorts meer en ik ga mij eens verdiepen in de Meisterstaffel. De pasvorm is perfect en je hebt geen last van pijpjes die omhoog gaan. Het materiaal schijnt ook nog allerlei voordelen te hebben, maar hier weet ik het fijne niet van. Ik ben in ieder geval erg te spreken over het ondergoed van Undiemeister. Hiervoor had ik altijd Puma boxershorts, maar deze gingen altijd best snel kapot. Ik heb wel gemerkt dat de kwaliteit van Undiemeister veel hoger is. Dan hoef ik ook niet zo vaak nieuwe boxershorts te kopen, wat de prijs ook meer rechtvaardigt. Ik kan iedereen Undiemeister ondergoed aanbevelen. Je zult er geen spijt van krijgen.

  Harrold 16 september 2021

 • Martijn
  Ich bin Undiemeister 0 reacties

  De slogan "Ich bin Undiemeister" bleef maar in mijn hoofd zitten na de reclame gezien te hebben op tv. Ik verveelde mij een keer en besloot eens op hun website te kijken. De prijs vond ik best hoog voor een boxershort maar het zag er wel kwalitatief uit. Ik las wat over het materiaal waarvan hun boxershorts gemaakt zijn. Hun boxershorts zijn gemaakt van Mellowood. Dit schijnt beter te zijn dan bamboe en katoen. Enkele voordelen van Mellowood zijn dat het zijdezacht is, goede ventilatie biedt en hypoallergeen is. Daarnaast schijnt de kwaliteit zeer goed te zijn wat zich uit in dat het nauwelijks krimpt en kleurvast is. Ik heb ook wel eens gelezen over boxershorts van bamboe maar Mellowood schijnt nog een stuk beter te zijn. Hier kan je alles over lezen op hun website.

  Na mij wat verdiept te hebben in de boxershorts van Undiemeister, heb ik besloten om zo'n boxershort aan te schaffen. De boxershort was binnen een paar dagen in huis en hij zit als gegoten. Heel fijn stofje en na een paar keer wassen is die nog als nieuw. Ik vind het de fijnste boxershort die ik ooit gehad heb maar ze zijn wel erg duur. Ik snap dat je voor kwaliteit extra betaald. Het heeft mij niet weerhouden om nog twee extra boxershorts van Undiemeister te bestellen. Dat heb ik net namelijk gedaan. Hopelijk gaat de prijs in de toekomst wat naar beneden want eigenlijk wil ik geen boxershorts meer van een ander merk.

  Martijn 12 september 2021

 • Bas
  Beste boxershorts van Undiemeister 0 reacties

  Via een televisiecommercial leerde ik Undiemeister kennen. Destijds droeg ik altijd boxershorts van Puma en de HEMA. Deze zaten wel lekker maar er kwamen snel gaten in. Helemaal als je voetbalt krijgt een boxershort toch meer te verduren dan wanneer je dit niet doet. Ik besloot om een paar Undiemeister boxershorts te bestellen. Volcano Ash (zwart) en Storm Cloud (blauw). Toen ik ze binnen had, viel mij gelijk de kwaliteit op. Het materiaal voelt erg fijn en de pasvorm is perfect. Ze zien er ook gewoon erg mooi uit. Ik was ook erg benieuwd hoe dit met voetbal zal gaan, want het Mellowood textiel is anti-transpirant, geeft maximale ventilatie en temperatuur regulerend. Ook is het hypo-allergeen en antibacterieel. Perfect voor het sporten. Het voelde erg fijn tijdens mijn training en ik wil niet meer anders. Ik kan het alle mannen aanraden, helemaal voor sporters. Binnenkort ga ik er zeker nog een paar bij bestellen. Ze zijn wel duur maar dat vind ik het zeker waard. Ze beweren kleurvast te zijn en dat de stof nauwelijks krimpt dus ik denk dat het wel goed komt. Het is dus nog even afwachten hoe lang ze meegaan maar ik heb er alle vertrouwen in. Het voelt kwalitatief gewoon erg goed aan.

  Bas 30 augustus 2021