Dating

Twoo

3 reviews
0% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
67% negatief
Negatief
Ontevreden over Twoo?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews (3)

 • Ben nie gek
  Oplichting Twoo.nl 0 reacties

  Wel grappig als je op een app als Twoo met iemand matched, en vervolgens geworven word om met haar betaald te chatten.

  Het ziet er naar uit dat Twoo wat tests mag uitbreiden om daadwerkelijk de kwaliteit te testen en niet louter het aanmaken van een profiel, dit schetst namelijk een verkeerd beeld van de werkelijkheid.
  Voor wat ik lees is het aanmaken van nep-profielen door consument niet mogelijk, wel is het bezaaid met nep profielen op dit soort dating sites om enkel omzet te kunnen genereren. Graag zie ik dat Twoo daar meer aan doet, bij voorbaat dank. Jaren geleden was dit namelijk een van de drukkere datingsites! Zodra ze wat gaan deon aan de nep leden plus dat er meer actieve leden komen is dit minimaal een 5 ster datingsite!

  Ben nie gek 8 december 2019

 • Simon
  Twoo van Lexa en Ourtime 0 reacties

  Helaas is Twoo een beste tijd terug overgenomen door een of andere Media Group die tevens Lexa en Ourtime beheren. Sinds die tijd is er op Twoo echt niets meer te doen, hoe ongelofelijk dit ook klinkt. Eerder was het best druk op Twoo, ook omdat het gratis was, maar nu plots is er niemand meer. Iemand enig idee hoe dit komt?

  Simon 7 december 2019

 • Chris
  Pure oplichters zijn het daar bij Twoo 1 reactie

  Wat een vieze vuile oplichters ze zouden moeten verboden worden. Ze proberen via fake profielen op een goede dating website zoals badoo je zo gek te krijgen om je aan te melden bij deze oplichters website met alleen maar fake profielen om vervolgens credit te kopen om te chatten met alleen maar fake profielen. Kom je er daarna ook nog achter dat het van Lexa is bah bah bah 😠😠

  Chris 19 november 2019