Internet Tv

Tele2 Thuis

8 reviews
50% positief
Positief
13% neutraal
Neutraal
38% negatief
Negatief

Tele2 Thuis is een aanbieder voor internet en tv.

Ontevreden over Tele2 Thuis? Probeer dan eens Oxxio Alles-in-1.
Deze pagina is 1.736 keer bezocht.

Reviews ( 8 )

  • Ronnie
    Tele2 thuis 0 reacties

    Eerder dacht ik altijd dat Tele2 alleen voor de telefoon was, maar dat had ik dus even helemaal mis. Tele2 is niet alleen voor de telefoon, maar kan ook voor internet en televisie. En aangezien wij onze telefoon hierbij hebben aangesloten leek het ons een logische keus om dat dan ook te doen met de internet en televisie. Dus dat hebben we dan ook maar gedaan. Maar om nu te zeggen dat we hier zo weg van zijn kan ik ook niet zeggen. Het werkt prima en de prijs is ook niet verkeerd, maar het is niet zo dat het veel beter is dan andere maatschappijen.

    Ronnie 9 februari 2020

  • Tim
    Tele2 thuis slecht 0 reacties

    Ik vind Tele2 thuis heel erg tegen vallen, ik had hier veel meer van verwacht toen ik voor ons dit dure abonnement hier afsloot.
    Voor dat geld vind ik dat ze ondermaats leveren.

    Tim 2 februari 2020

  • Sander
    Tele2 goedkoop 0 reacties

    Tele2 is echt veel goedkoper dan een heleboel andere aanbieders en waar dat aan ligt weet ik niet want de kwaliteit die ze leveren is net zo goed, al dan niet beter, als de duurdere aanbieders. Schijnbaar kan het voor hun uit om een lager bedrag te vragen dan de dure aanbieders, dit is ook wel slim want op die manier werf je natuurlijk klanten. Maar aan de andere kant heb je wel veel meer klanten nodig om het zelfde bedrag te ontvangen, maar dat is ook niet mijn probleem. Wij zijn in elk geval erg blij dat ze niet zo veel geld vragen om hier lid te mogen zijn. We zijn nog nooit ergens zo goedkoop uit geweest als hier.

    Sander 31 januari 2020

  • Ted
    Tele2 bezuinigen 0 reacties

    Als je moet bezuinigen op je huishoudbudget of als je dit gewoon graag wilt en je zoekt iets waar je minder geld aan kunt spenderen, dan is internet en tv vaak iets wat hier uitkomt.
    Bij ons was het ook nodig dus ik ben gaan onderzoeken wat de verschillende aanbieders kosten per maand.
    Dit resulteerde in mijn schrikken want ik wist niet en had ook nooit verwacht, dat hier zo’n groot verschil in prijs zou zitten.
    Tele2 is vele malen goedkoper dan een aantal andere bekende aanbieders.
    Wat hebben wij hier veel geld aan weggegooid, ik wou dat we veel eerder naar Tele2 waren gegaan.

    Ted 30 januari 2020

  • Tobias
    Tele2 thuis kan beter 0 reacties

    Tele2 thuis kan in mijn ogen beter. Veel andere maatschappijen hebben allerlei extra’s die kenkritiek of erbij kunt nemen als je daar een abonnement afsluit, maar bij Tele2 is dit eigenlijk niet zo waardoor ze zich niet bepaald onderscheiden van de rest. Dat vind ik zonde en ik denk dat ze hierdoor ook veel klanten mis lopen.

    Tobias 25 januari 2020

  • Jesse
    Leuke pakkende reclame 0 reacties

    Tele2 heeft altijd van die leuke en pakkende reclames vind ik. Ik zit zelf in dat wereldje namelijk dus ik herken dat soort dingen als de beste en de reclame van Tele2 die blijft je echt bij en dat is natuurlijk wat je wilt. Dat het in mensen hun hoofd gaat zitten en dan krijg je ze zover om over te stappen. Bij ons was dat niet nodig, wij zitten al jaren bij Tele2 en zijn hier heel tevreden over.

    Jesse 24 januari 2020

  • Flip
    Valt tegen 0 reacties

    Ik hoorde altijd zo veel positieve berichten over Tele 2 maar als ik naar mijn eigen ervaring hiermee kijk dan moet ik bekennen dat ik het behoorlijk tegen vind vallen.
    Dat is allemaal heel sneu en lullig misschien voor Tele 2 zelf om te lezen, maar aan de andere kant als ik niet eerlijk hem dan weten ze ook niet dat er iets moet veranderen lijkt me.

    Flip 10 juli 2019

  • Herman
    Tele2 goed 1 reactie

    Tele2 heeft heel goed en snel internet en tv, dat is ook niet zo heel vreemd aangezien het een van de grootste aanbieders van heel Nederland is samen met ziggo denk ik.
    Over ziggo hoor ik best veel klachten en over Tele2 hoor ik dit veel minder vaak en veel.
    Of het ook echt beter is weet ik niet, de kans is ook wel aanzienlijk groot dat het een beetje vergelijkbaar aan elkaar is.
    Bij mij in de vriendengroep zit bijna iedereen van wie ik het weet bij Tele2 of bij ziggo en het verschil zit hem dan vooral in de sportkanalen daar heeft ziggo wat meer van.
    Maar de box die ziggo heeft is dan volgens mij weer slechter, maar dat kan ik moet uit eigen ervaring zeggen.

    Herman 3 juni 2019