Telecom

Tele2 Mobiel

5 reviews
60% positief
Positief
20% neutraal
Neutraal
20% negatief
Negatief

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt zowel de consumenten- de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket van communicatiediensten. Tele2 biedt vaste en mobiele spaar-, data-, internet-, tv- en ICT-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën.

Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Ontevreden over Tele2 Mobiel? Probeer dan eens Robin Mobile.
Deze pagina is 1.677 keer bezocht.

Reviews ( 5 )

 • Tom
  Tele2 veel te duur 0 reacties

  Iedereen in ons gezin heeft een abonnement bij Tele2 en hier hebben we nooit echt bij stil gestaan. Laatst hoorden we wat mijn broer en schoonzus betalen met hun gezin voor het abonnement en dat was voor ons even een realiteitscheck. Nooit gedacht dat hier zo’n verschil in kon zitten. Tele2 was veel duurder dan waar zij hun abonnement hebben.

  Tom 24 mei 2020

 • Julia
  Veel meer bellen 0 reacties

  Ik bel meer dan ooit tevoren, nu in de Corona tijd. En wat ben ik dan blij met mijn goedkope internet en bel abonnement van Tele 2, ik heb een vast bel tarief dus dat loopt gelukkig niet hoog op in de maand en kan ik net zo veel bellen als ik zelf wil

  Julia 26 april 2020

 • Tristan
  Tele2 telefoon 0 reacties

  Voor Tele2 mobiel betaal je maar een schijntje. Het is het goedkoopste abonnement dat ik ken en dat is ook precies wat ik zocht. Ik gebruik mijn telefoon dat dat helemaal prima is, dus ik heb de goede keus gemaakt. Mensen die ruim 50 euro voor een telefoon abonnement betalen zijn naar mijn mening ook echt niet goed snik.

  Tristan 16 april 2020

 • Max
  Tele2 prijzig 0 reacties

  Ik vind Tele2 een hele goede telecom aanbieder en we hebben ook nooit klachten hier over gehad.
  Het is daarentegen wel een prijzige aanbieder en als je een iets minder bekende variant moest dan scheelt dit je toch zeker een hele hoop geld hier heb ik al onderzoek naar gedaan.
  Ik ben alleen erg bang dat de kwaliteit dan zo achteruit gaat dus ik heb het tot nu toe nooit aan gedurfd om voor een goedkopere variant te kiezen.
  Misschien dat dat voor ons iets is voor 2020

  Max 31 december 2019

 • Bert
  Tele2 beoordeling 0 reacties

  Tele2 is een hele snelle en betrouwbare provider die overal veel en goed bereik heeft.
  Ik heb nog nooit het probleem gehad dat ik door het toedoen van mijn provider niet te bereiken was en ik ken mensen waarbij dit wel het geval is geweest (deze mensen hadden een andere Provider).

  Bert 18 november 2019