TargetPay

TargetPay
PSP

3 reviews
Positief
Neutraal
Negatief
3

Deze pagina is 1.252 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Ben B (56)
  Targetpay Targetmedia klacht 0 reacties

  Ik las net een enorme review omtrent een bedrijf die was uitgesloten door targetpay en targetmedia, maar ze wilden de klacht niet doorspelen naar het bedrijf waar het om gaat na een jarenlange samenwerking. Dit enkel omdat targetmedia een nieuwe compliance medewerker had aangesteld die zichzelf even wilde gaan bewijzen. Hoe het mogelijk is dat zo'n leuk bedrijf (heb zelf jaren lang samengewerkt met targetpay) nu zulke fratsen uithaalt waar honden nog geen brood van lusten. 10 jaar geleden was dit psp bedrijf echt een van de beteren met mobiele betalingen en zodra ideal erbij kwam waren ze er ook als eersten bij. Nu zijn alle scripts verouderd, callbacks die pas na 15 minuten komen en dan ook nog het personeel die er de ballen verstand van hebben blijkt. Zonde, had graag nog bij targetpay gezeten als ze gewoon normaal hadden blijven doen maar helaas, Mollie is the way to go voor mij op het moment. Snellere betalingen, nieuwere codering, betere prijzen en een betere klantenservice.

  1 ster van mij. Dit vooral omdat ik geschokt ben over het verhaal over de compliance medewerkster die echt walgelijke dingen uithaalt naar bedrijven.

  Ben B (56) 1 september 2019
 • Anoniem (34)
  Targetpay ongeregeld zooitje 0 reacties

  Zooitje ongeregeld is het bij TargetPay, hele slechte service waarbij je minimaal een dag moet wachten voordat je een reactie per mail krijgt. 5 jaar terug was het veel beter. Ten eerste snellere service en ten tweede deden ze niet zo moeilijk over alles, je bent nu weken bezig om überhaupt een account goedgekeurd te krijgen. Erg jammer, TargetPay was fijn om mee te werken maar nu is het achterhaalt en doen ze nog moeilijk ook.

  Anoniem (34) 19 juli 2019
 • Ferdinand (35)
  Targetpay heel slecht 19 reacties

  TargetPay doet niets meer met dating. Na tientallen jaren goed met ze te hebben samengewerkt, naam de baas plots ontslag en ging elders werken. De nieuwe Compliance Officer, genaamd ***** **********, gooide het over een andere boeg en wilde niet meer samenwerken met datingsites omdat toen ter tijd datingsites slecht te boek kwamen te staan door credit datingsites, wat de onze zeker niet was! Paar keer met ze te hebben gebeld omdat we wel wat meer informatie wilden, kregen we telkens iets anders te horen, heel gek. TargetPay is dan ook een hele slechte service waar je NIETS van op aan kan! Nooit mee samenwerken, nadat de eerdere baas weg is gegaan, waar alles goed was, is het nu een grote bende.

  Ferdinand (35) 14 juli 2019

Plaats een review