PSP

TargetPay

8 reviews
0% positief
Positief
13% neutraal
Neutraal
88% negatief
Negatief

Reviews ( 8 )

  • Sebastiaan Groenen
    Targetpay blokkeert bedrijven zonder reden ... 0 reacties

    Wat is er gebeurd met Targetpay? Vroeger naar mijn mening 1 van de betere payment service providers die er was. Maar nu hebben ze volgens mij enkele verkeerde keuzes gemaakt. Maten van mij waren om onbekende reden plots verwijderd van Targetpay zonder ook maar een reden mee te geven, was een of andere klacht maar zodra je vroeg wat de klacht betrof konden ze niks zeggen. Te gek voor woorden, dat verhaal staat hier ook op de site las ik. Maar ik zie ook nooit meer bij een iDeal betaling op een webwinkel dat ze samenwerken met Targetpay, vergane glorie? Zag de website, die ziet er nog wel oud en vertrouwd uit. Momenteel ben ik bezig om wat webshops op te zetten en denk dat ik toch maar weer naar Mollie ga, komt het beste over 100%.

    Sebastiaan Groenen 14 september 2020

  • Gerard
    TargetPay is niet meer wat het geweest is 0 reacties

    Jaren terug heb ik een goede samenwerking gehad met Targetpay.com, let wel dit was nog in de tijd dat er nog amper ideal was en dat je eigenlijk alleen kon betalen per mobiele call 1,30 per minuut en dergelijke. Daar ging dan ook nog een flinke marge van af naar TargetPay maar goed dat was toen ter tijd het enige wat mogelijk was, prima ook alles werkte soepel. Sinds kort zit ik weer in de online wereld en had dus iDeal nodig en ik moest me toch veel dingen aanleveren van mijn bedrijf, moeilijk moeilijk. Na een week over en weer te hebben gemaild was ik er wel klaar mee. Erg jammer dat het zoveel moeilijker is geworden. Wellicht het personeel van vroeger maar weer aan nemen? Ik snap dat anno 2020 de regels van de banken e.d. lastiger zijn geworden maar geen enkele medewerker denkt mee en helpt je daadwerkelijk. Heel spijtig.

    Vroeger 5 sterren.
    Nu 1 ster.
    Gemiddelde 3 sterren...

    Gerard 16 juni 2020

  • D.J.
    Targetpay oplichtersbedrijf 0 reacties

    Dit is een oplichtersbedrijf, heb hier ooit mee samengewerkt en moet bekennen dat ik er nog steeds een vieze smaak van in de mond heb. Eerst deden ze al moeilijk omdat er te weinig informatie in onze voorwaarden zou staan moest dit dus gaan aanpassen nadat ik dat had gedaan was er iets weer niet goed aan een document die ik had aangeleverd en zo ging het maar door. Dit terwijl we al wel waren goedgekeurd en er al best wat geld bij Targetpay op de balie lag en wat ze niet wilden overmaken naar mij toe terwijl het gewoon ons geld was.

    D.J. 27 februari 2020

  • Simar
    Slecht personeel als compliance officer 0 reacties

    Een zeer verouderd systeem en met name de homemade scripts zijn amper te gebruiken. Het is gecodeerd in php 4 lijkt het wel terwijl we inmiddels al bij php 7 zijn. Spijtig. Een vrouw die werkt als compliance officer doet ook lastig voor geen reden, die zal wel met het verkeerde been uit bed zijn gestapt. Kost je klanten zo'n medewerkster TargetPay, doe er iets aan. Dat de scripts verouderd zijn kan je niet zo 1,2,3 iets aan doen maar slecht beleid cq personeel wel.

    Simar 22 januari 2020

  • Ben
    TargetMedia heeft heel slecht personeel 1 reactie

    Ik word misselijk van die review dat TargetMedia blijkbaar mensen / bedrijven er uit gooit zonder ook maar een geldige reden kenbaar te maken.

    https://www.reviews.nl/review/targetpay/targetpay-heel-slecht-140

    Hoe is het nou mogelijk? Een psp aanbieder verdiend juist geld aan iedere klant die sales genereert, ze doen hiermee dus voor hun eigen portemonnee ook geen goede zaken, heel vreemd en nadat ik dit heb gelezen heb ik mijn account bij TargetMedia per direct opgezegd. Mijn vertrouwen is weg want had zelf ook al een aanvaring gehad met een nieuwe mevrouw die daar ging werken. Een trut is het.

    Ben 3 december 2019

  • Ben B
    Targetpay Targetmedia klacht 0 reacties

    Ik las net een enorme review omtrent een bedrijf die was uitgesloten door targetpay en targetmedia, maar ze wilden de klacht niet doorspelen naar het bedrijf waar het om gaat na een jarenlange samenwerking. Dit enkel omdat targetmedia een nieuwe compliance medewerker had aangesteld die zichzelf even wilde gaan bewijzen. Hoe het mogelijk is dat zo'n leuk bedrijf (heb zelf jaren lang samengewerkt met targetpay) nu zulke fratsen uithaalt waar honden nog geen brood van lusten. 10 jaar geleden was dit psp bedrijf echt een van de beteren met mobiele betalingen en zodra ideal erbij kwam waren ze er ook als eersten bij. Nu zijn alle scripts verouderd, callbacks die pas na 15 minuten komen en dan ook nog het personeel die er de ballen verstand van hebben blijkt. Zonde, had graag nog bij targetpay gezeten als ze gewoon normaal hadden blijven doen maar helaas, Mollie is the way to go voor mij op het moment. Snellere betalingen, nieuwere codering, betere prijzen en een betere klantenservice.

    1 ster van mij. Dit vooral omdat ik geschokt ben over het verhaal over de compliance medewerkster die echt walgelijke dingen uithaalt naar bedrijven.

    Ben B 1 september 2019

  • Anoniem
    Targetpay ongeregeld zooitje 0 reacties

    Zooitje ongeregeld is het bij TargetPay, hele slechte service waarbij je minimaal een dag moet wachten voordat je een reactie per mail krijgt. 5 jaar terug was het veel beter. Ten eerste snellere service en ten tweede deden ze niet zo moeilijk over alles, je bent nu weken bezig om überhaupt een account goedgekeurd te krijgen. Erg jammer, TargetPay was fijn om mee te werken maar nu is het achterhaalt en doen ze nog moeilijk ook.

    Anoniem 19 juli 2019

  • Ferdinand
    Targetpay heel slecht 21 reacties

    TargetPay doet niets meer met dating. Na tientallen jaren goed met ze te hebben samengewerkt, naam de baas plots ontslag en ging elders werken. De nieuwe Compliance Officer, genaamd ***** **********, gooide het over een andere boeg en wilde niet meer samenwerken met datingsites omdat toen ter tijd datingsites slecht te boek kwamen te staan door credit datingsites, wat de onze zeker niet was! Paar keer met ze te hebben gebeld omdat we wel wat meer informatie wilden, kregen we telkens iets anders te horen, heel gek. TargetPay is dan ook een hele slechte service waar je NIETS van op aan kan! Nooit mee samenwerken, nadat de eerdere baas weg is gegaan, waar alles goed was, is het nu een grote bende.

    Ferdinand 14 juli 2019