Telecom

T-Mobile

6 reviews
50% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
17% negatief
Negatief

T-Mobile is een topper in de mobiele wereld. Goede pakketten voor een goede prijs.

Ontevreden over T-Mobile? Probeer dan eens Robin Mobile.
Deze pagina is 1.738 keer bezocht.

Reviews ( 6 )

 • Stefan
  T-Mobile prijzen worden ieder jaar duurder 1 reactie

  Vroeger altijd gebruik gemaakt van T-Mobile, had 500MB internet, ging altijd vrij snel op en vanuit daar werd je internet beperkt. Hiermee kon je geen films streamen maar nog wel gewoon Whatsappen, Facebook enzovoort. Voor mij persoon prima. Nu zie ik dat T-Mobile ieder jaar de prijzen verhoogd en denk ik er toch over na om eens een andere provider te proberen, het geld groeit me immers niet op de rug. Iemand een goed idee? Zie dat Budget Mobiel hier als beste uit de test komt, heb hier echter nog nooit van gehoord.

  Stefan 27 februari 2020

 • Robine
  T mobile mobiele telefoon review 0 reacties

  Ik heb nu sinds een jaar mijn abonnement bij t-mobile, omdat deze véél goedkoper was dan waar ik daarvoor zat en dit scheelde mij bijna de helft van het geld. Ik ben echt heel erg blij dat ik ben over gestapt, want ondanks dat ik veel minder geld moet betalen, is mijn bereik/internet/etc. niet achteruit gegaan. Misschien zelfs nog wel eerder vooruit, dus ik ben op alle fronten vooruit gegaan, behalve qua kosten. Die zijn verminderd, dus ik ben een hele tevreden klant.

  Robine 18 januari 2020

 • Danny
  T-mobile goede middenweg 0 reacties

  Ik vind het belangrijk om goed bereikbaar te zijn op mijn mobiele telefoon, maar vind het dan weer niet nodig om altijd maar het duurste van het duurste te hebben en in dit geval was een abonnement bij T-Mobile de goede middenweg.
  Het is een prima aanbieder, ik ben altijd bereikbaar en het doet wat het moet doen.
  Daarbij heb ik dan weer niet alle opties en luxe behandelingen die je bij een vodafone abonnement of een ander luxe abonnement dan weer wel hebt, maar dat vind ik niet erg. Dat is de keus die ik heb gemaakt door hier voor te kiezen.

  Danny 14 januari 2020

 • Karin
  T mobile beoordeling 0 reacties

  Hier onder las ik een bericht van iemand die aangeeft dat hij bij T mobile altijd goed bereik heeft overal.
  Dat bericht verbaasd mij nogal want mijn bereik is het grootste deel van de tijd heel erg beroerd en wanneer ik bel valt de verbinding soms zelfs weg.
  Dus t mobile werkt bij mij niet zoals het hoort in ieder geval.
  Ik laat mijn abonnement hier aflopen en daarna verleng ik hem niet opnieuw.

  Karin 25 oktober 2019

 • Kev
  T mobile Sim Only fijn in gebruik 0 reacties

  T Mobile heel fijn in gebruik. Op de app kan je goed en snel je gebruik en kosten inzien, ook kan je hier snel je gegevens wijzigen. Ik heb gekozen voor een Sim Only omdat ik het geld voor een mobiele telefoon wel heb liggen en ik een hekel heb aan hoge vaste lasten. Eens in de 5 jaar koop ik een nieuwe iPhone of Samsung, die gaan anno 2019 makkelijk die tijd mee. Ik betaal nu uit mijn hoofd 12 euro en kan vrijwel alles onbeperkt, het internet wordt gehalveerd als ik over mijn 2GB heen ga maar dat haal ik nooit. Tenzij je op 4G filmpjes gaat kijken natuurlijk.. :)

  Kev 27 juni 2019

 • Pluim
  T Mobile goed bereik 0 reacties

  Reeds overstapt naar T-Mobile omdat ik met Vodafone thuis geen goed bereik had. De verkoper in de winkel zei dat ik op een ander netwerk moest gaan want Vodafone gebruikt haar eigen netwerk en T-Mobile zit op een andere. En inderdaad, via een map kon ik op internet zien of ik wel of geen goed bereik zou hebben en ja hoor, perfect bereik! Door het hele huis en zelfs in de kelder 5 bars. Schijnt dat het ligt aan hoever de betreffende zendmast van jou vandaan is, is voor iedereen dus verschillend.

  4 sterren van mij T-Mobile, prima service, goed bereik. Mag alleen ietsje goedkoper. :)

  Pluim 23 mei 2019