Gokken

Staatsloterij

8 reviews
25% positief
38% neutraal
37% negatief

Reviews (8)

 • Fred
  Is het doorgestoken kaart ja of nee 2 reacties

  Ik ben wel benieuwd. Ik win nooit wat, dat snap ik want de kans is wel erg klein. Maar er gaan zogenaamd ieder jaar 200 Mini Coopers uit, met mooie staatsloterij teksten. Waarom zie ik die dan nooit rijden? Je zal toch denken dat je er heel soms 1 tegen zou moeten komen.
  Iemand die ooit een Mini Cooper of 10.000 + euro heeft gewonnen? Ben wel erg benieuwd of het doorgestoken kaart is of dat je wel daadwerkelijk flinke winst kan maken.

  Fred 1 januari 2021

 • Felix
  Staatsloterij winkans 0 reacties

  Laatst ging ik opzoeken hoe groot de winkans ongeveer is als je mee gaat doen aan de Staatsloterij. En het percentage dat hier uit kwam was niet heel erg hoopgevend, dus je kunt maar beter niet op de hoofdprijs hopen.

  Aan de andere kant blijft het wel altijd leuk en spannend en tegen beter weten in blijf ik gewoon elke keer meedoen. Goed idee of slecht idee, het is mij om het even en waar het mij om gaat is dat ik het leuk vind.

  Felix 13 juli 2020

 • Bas
  Geldklopperij 0 reacties

  Ik zie loterijen in het algemeen alleen maar als regelrechte geldklopperij. Ze zeggen dat ze geld geven aan allerlei goede doelen maar ondertussen zijn zij zelf het grootste goede doel. Ik kan hier niet in meegaan en ben er ook heel erg tegen. Dat mensen hier een goed gevoel van krijgen om hier aan mee te doen snap ik niet en zal ik waarschijnlijk ook nooit snappen.

  Bas 30 mei 2020

 • Leo
  Tegen loterijen 0 reacties

  Ik ben een vel tegenstander van alle loterijen die er zijn. Het maakt mensen verslaafd zonder dat ze het door hebben. Ze geven er bakken met geld aan uit en krijgen er amper of zelfs niets voor terug. Ik kan zo toen dingen opnoemen die je beter met je geld zou kunnen doen dan het uitgeven aan loterijen

  Leo 29 april 2020

 • Bea
  Staatsloterij kans op winst 0 reacties

  De kans dat je iets bij de Staatsloterij wint is best wel groot. Het is een heel groot begrip met veel verschillende prijzen. Bij deze prijzen zitten een par dingen die iedereen wel zou willen winnen. Nu in de saaie tijd met de lockdown erbij is dit extra leuk, want het zorgt ervoor dat je je gedachten even tijdelijk ergens anders hebt.

  Bea 16 april 2020

 • Sandra
  Leuke bezigheid staatsloterij 0 reacties

  In deze tijd vervelen we ons allemaal en om ervoor te zorgen dat je elkaar niet in de haren vliegt moet je toch een leuke bezigheid zien te vinden.
  Voor mij is dit de staatsloterij, samen met diamond painting, die twee dingen zorgen bij mij voor afleiding en zorgen ervoor dat ik niet gillend gek word.
  Helaas nog niets gewonnen , maar wiet weet.

  Sandra 10 april 2020

 • Lenny
  Staatsloterij klacht 0 reacties

  Waarom moeten die prijzen hier altijd zo hoog zijn, maak er liever een stuk of honderd kleinere prijzen van.
  Dan winnen meer mensen iets, dus die mensen blij.
  En als je dan de jackpot wint van 34, nog wat miljoen of zoiets wat moet je daarmee?
  Dat krijg je in je leven helemaal niet op, dan kun je dat bedrag toch beter verdelen en er veel meer mensen een plezier mee doen.

  Lenny 17 januari 2020

 • Maurice
  Staatsloterij beoordeling 0 reacties

  Al 13 jaar lang koop ik ieder jaar wel een aantal eindejaarsloten van de Staatsloterij en ik heb echt ALTIJD pech hiermee. Ik maak ieder jaar opnieuw verlies. Dit jaar ook weer, mij broer had 1 lot gekocht en die won meer geld dan ik met mijn 5 loten. Dat is toch oneerlijk, maar wie kan er wat aan doen. Het ergste is nog dat ik dan ook niet denk om er mee te kappen, maar het jaar erop gewoon weer opnieuw loten koop. Je kunt ook niet klagen dat de kans dat je iets wint hierbij klein is, want er zijn echt honderden prijzen met oud en nieuw, dus het ligt echt gewoon aan mij en mijn pech in dit geval.

  Maurice 7 januari 2020