Wellness

SpaWeesp

Weesp, Noord-Holland

2 reviews
100% negatief
Ontevreden over SpaWeesp?

Wellness en Spa prijzen vergelijken.


Reviews (2)

 • Esther
  Drama sauna 0 reacties

  Drama afgelopen maandag.
  Veel te veel saunagangers, alles vol, lang wachten voor je een sauna in kon en als je dan eindelijk in de sauna zat, dan kwamen er veel te veel mensen binnen. Totaal geen toezicht. De handgel dispensers waren leeg.
  I.h.k v Corona zeer onveilige situaties, 1,5 m afstand is onmogelijk.
  Het kosteloze opgietritueel vond eenmalig plaats om 14 30 uur en was slechts voor 8 personen, volslagen idioot. De betaalde versies waren om 11.00 uur al volgeboekt.
  Nooit meer SpaWeesp voor mij.

  Esther 18 augustus 2021

 • Chantal
  Serveerster veroorzaakt ernstige nekklachten 0 reacties

  hele slechte keten en service. de serveerster uit het restaurant doet de seizoen shinshiro behandeling. Betaald voor 50 minuten, maar na 40 minuten stond ik alweer buiten. Hierna belandde ik op de huisartsenpost met een beknelde spier in mijn nek/schouders. Met enorme hoofdpijn en het niet kunnen uitoefenen van mijn eigen werkzaamheden als gevolg. Al de hele week probeer ik contact te krijgen om deze klacht bespreekbaar te maken. Na eerst een paar dagen te zijn genegeerd, geven zij nu aan niks te doen met mijn klacht en mij hier niet mee kunnen helpen. Nu zit ik door de peperdure 'massage' door een serveerster aan fysiotherapie vast en kan ik niet meer mijn werkzaamheden uitvoeren. Slecht, ronduit schande voor de grote keten!

  Chantal 1 november 2019