Wellness

Spabron Hesselerbrug

Oosterhesselen, Drenthe

4 reviews
50% positief
50% neutraal

Reviews (4)

 • Robert
  Voordelig wellness genieten met hotel 1 reactie

  Was heerlijk verblijf. Wellness niet te groot.
  Maar wel sfeervol en supermarkt personeel en heerlijk eten. Genoeg sauna’s bubbelbaden.
  We zijn bij veel sauna’s geweest, maar hier was het erg schoon en verzorgd. Hoewel sommige zaken oud leken, was te zien dat er aandacht aan besteed was.
  Bij afrekenen waren we verrast hoe goedkoop het was.

  Robert 17 september 2021

 • Sita
  Hesselerbrug druk 0 reacties

  Mijn vriendin en ik hadden het idee om lekker de eerste Kerstdag in de sauna door te brengen, als alle andere mensen het druk zouden hebben met familie diners en dergelijke.
  Schijnbaar waren er meer mensen die ditzelfde goede idee hadden haha want het was er hartstikke druk!
  Maar ik moet wel zeggen dat we hier geen last van hadden, het was niet zo dat we overal lang moesten wachten.
  Ik hou er alleen niet zo van als het zo druk is in de sauna, ik heb het liever lekker rustig en stil dan kan ik optimaal genieten.
  Maar daar kunnen ze bij de hesselerbrug ook niet zo veel aan doen helaas, wel apart dat er zo veel mensen met kerst naar de sauna gaan dat had ik echt niet verwacht.

  Sita 27 december 2019

 • Wilco
  Bekenden 0 reacties

  Ik hou er ook erg van om af en toe even lekker naar de sauna toe te gaan, maar ik woon daar ongeveer 5 tot 10 kilometer vandaan, dus ik ben bij zo'n sauna dan toch bang om bekenden tegen te komen en daar zit ik niet bepaald op te wachten.
  Ik ben er wel eens geweest en het was ook erg goed en keurig onderhouden, maar dan toch zit ik er niet helemaal ontspannen bij, omdat ik constant de mensen aan het screenen ben om te kijken of er niet iemand tussen loopt die ik ken.
  Dan ga ik toch liever een stukje verder in de auto om naar een sauna te gaan die misschien iets verder weg is, maar waar ik wel in alle rust kan ontspannen en kan genieten van mijn dagje rust.
  Dus de sauna zelf kan hier niets aan doen dat ik me er niet helemaal prettig bij voel, maar dat is echt mijn eigen hoofd die het me dan lastig maakt waardoor ik niet optimaal van de ervaring kan genieten.

  Wilco 8 augustus 2019

 • Eline
  Niet groot wel mooi 0 reacties

  Als je naar Spabron Hesselerbrug gaat, dan kun je goede kwaliteit verwachten.
  Het is geen grote sauna, maar wel een mooie en schone sauna.
  De mederwerkers zijn allemaal erg aardig en heel behulpzaam als er iets is en alle apparatuur die ze hebben werkt altijd goed en is ook altijd goed schoon.
  Ik ga hier zelf heel graag naartoe, samen met een vriendin en we komen hier altijd tevreden weer weg.
  Nog nooit hebben we een onaangename ervaring gehad, dat hebben we bij andere spabronnen wel eens gehad bijvoorbeeld dat iets niet hygiënisch was of dat bepaalde dingen het niet deden.
  Hier hebben we nog nooit iets op kunnen aanmerken en dat hopen we ook zeker dat dit zo blijft, ik kan ontzettend genieten van een lekker dagje sauna en kom daar zo tot rust dat ik hier zeker één keer in het kwartaal naar toe probeer te gaan.
  Hesselerbrug is in dit geval absoluut mijn favoriet en ook nog eens lekker in de buurt van waar ik woon, dus dat komt helemaal goed uit.

  Eline 8 augustus 2019