Dagaanbieding

SlaJeSlag

8 reviews
25% positief
13% neutraal
62% negatief
Ontevreden over SlaJeSlag?

Probeer eens de beste keuze 1Dagactie.nl.


Reviews (8)

  • Johanna
    Smart TV gewonnen 0 reacties

    Via Slajeslag heb ik een Smart TV van Samsung gewonnen! Ik had echt niet verwacht dat ik de veiling zou winnen, maar toch is het gebeurd. Ik ben helemaal blij. Ook omdat ik de televisie voor een hele goede prijs heb weten te winnen. Onder de normale verkoopprijs. Ik bied wel vaker op veilingen, maar dit is de eerste keer dat ik echt iets win. Slajeslag is dus echt betrouwbaar. Ze hebben enorm veel leuke veilingen en ze zijn dus ook betrouwbaar. De Samsung televisie heeft inmiddels een mooi plekje in mijn huis. Ik kan het nog steeds bijna niet geloven. Bedankt Slajeslag!

    Johanna 9 juni 2021

  • Frank
    Hoogste bod en toch wint iemand anders 0 reacties

    Was de hoogste bieder gedurende laatste 10 seconden
    Ik zag geen hoger bod meer verschijnen.
    Normaal begint bij een hoger bod daarna de tijd opnieuw te lopen
    Zodat er weer kan worden mee geboden.
    Nee dus
    U bent helaas niet de winnaar maar truusje x
    Volgens mij was het bod voor hun te laag en op deze wijze cq met deze truuk
    Wordt het artikel niet verkocht maar later weer opnieuw asngeboden
    Die zien mij nooit meer terug

    Frank 13 april 2021

  • smits
    goedkoop is duurkoop 0 reacties

    Deze site is echt waardeloos, zinloze veilingen van uren om uiteindelijk iets te kopen, DUS NIET WIINEN. wat nog veel te duur is als je verder kijkt dan je neus lang is en naar de kwaliteit kijkt, veel duistere producten en als iets wel ergens anders te vinden is dan goedkoper, volgens mij vergeten veel mensen die 11,45 euro die er minimaal nog bij komt, die zogenaamde adviesprijzen die vermeld worden slaan ook nergens op, mensen gebruik je verstand nou eens en als je dat niet hebt, nou, misschien kun je het winnen, ik bedoel kopen bij slajeslag.

    smits 12 februari 2021

  • Gerard
    Oplichters 0 reacties

    In december 2019 een geluidsinstallatie gekocht. Kwam iets te laat, maar de aansluit onderdelen en de bekabeling miste.
    Direct aan de bel getrokken en het zou worden opgelost. Na maanden nog steeds niks ondanks aanmaningen e.d.
    In oktober 2020 een rechtszaak aangezegd en het bedrijf kwam in actie. Na weer talloze e-mails en telefoontje kwam SlaJe Slag met de mededeling, heel simpel, we kunnen de onderdelen niet meer leveren en zullen wij u uw geld terug geven.
    Na diverse aanmaningen heb ik na 2 maanden nog mijn geld niet terug.

    IK RAAD AAN NOOIT BIJ DIT BEDRIJF TE KOPEN.
    HET ZIJN OPLICHTERS.

    Gerard 5 januari 2021

  • Simon
    slechste sla je slag 0 reacties

    Ga nooit op deze site slechste site allertijden. Artikel kost in winkel €10,- Op de site betaal je €20,- Let op want je wordt altijd genaaid. Goedkoop is duurkoop uiteindelijk, word wakker en ban deze site, het zijn pure oplichters

    Simon 15 juli 2020

  • Rosanne
    Goede ervaring 0 reacties

    Op tv de reclame gezien, beetje sceptisch ging ik bieden op een artikel. Mooi prijsje en binnen 5 dagen had ik het in huis. Keurig verpakt en Het artikel zag er prachtig uit. Kortom erg blij mee.

    Rosanne 9 juni 2020

  • Nico
    Misleidend en duur 0 reacties

    3 x wat gekocht via Sla-je-Slag en 2x moeten retourneren. 1x niet werkend product en 1x heel slechte kwaliteit.

    Beide keren wel mijn geld retour gekregen, maar MINUS verzendkosten heen, verzendkosten retour, en administratie kosten. Dus voor een koptelefoon heb ik 28 euro betaald en uiteindelijk maar 14 euro terug gehad.

    Em met wat googelen later, kwam ik het zelfdr apparaat tegen voor precies die 26 euro bij Bol terwijl er op de Sla-Je-Slag website een richtprijs van 68 euro aangegeven werd.

    Verder is heel het magere aanbod van twijfelachtige kwaliteit en herkomst. Met andere woorden, laatte keer dat ik via deze waardeloze site iets koop.

    Nico 28 mei 2020

  • Esme
    Slajeslag.nl op tv gezien 0 reacties

    Zag een advertentie op tv over Slajeslag.nl dus even gekeken maar weinig soeps qua artikelen wat ik wens te hebben op dit moment. Wie weet voor in de toekomst, zal het een beetje in de gaten houden. Ik hou wel van een veiling systeem, toch een beetje spanning en je kan zo wel goedkoop aan wat spullen komen maar wat ik al zei, er zit op het moment niets bij wat ik nodig heb. En ga natuurlijk niet aan veilingen deelnemen puur voor het veilen, zal een beetje zonde zijn.

    Ik geef het overigens 3 sterren, gewoon normaal want heb zelf nog niet deel genomen aan een veiling dus vandaar.

    Esme 22 februari 2020