Telecom

Robin Mobile

11 reviews
37% positief
45% neutraal
18% negatief

Robin Mobile is nu Budget Mobiel.

Lebara is van alle telecomproviders de beste keuze.

Reviews (11)

 • Daan
  Robin Mobile is nu Budget Mobiel 0 reacties

  Ik zat altijd bij Robin Mobile voor mijn mobile telefoon dus toen ik door kreeg dat dit zou veranderen in Budget Mobiel was het voor mij ook gemakkelijk om hier voor te kiezen.
  Ik heb het basis budget van ‘maar’ 15 euro per maand. Je kunt hier heel veel verschillende pakketten kiezen maar die dure pakketten zijn in dit geval helemaal niet nodig. Je hebt gewoon internet en je kunt sms’en en bellen voor die vijftien euro. Ook heb ik ear plugs ter waarde van 99 euro erbij gekregen. Ik had het niet verwacht, maar deze dingen heb ik nu heel erg veel aan. Het is met de gekste dingen erg handig, bijvoorbeeld tijdens het grasmaaien of tijdens andere dingen in het huishouden, dan zit je nooit met die snoeren die in de weg zitten. Dus dat dat juist op dit moment erbij kwam en dat gratis, kwam heel erg goed uit.

  Daan 1 december 2020

 • Harm Bos
  Robin Mobile is nu Budget Mobiel 0 reacties

  Altijd positief gestemd geweest over Robin Mobile, is nu overgezet naar Budget Mobiel. Zelfde signaal, redelijk goede service dus weinig te klagen. Het maximaal aantal internet mbit per seconde is 5. Dit is hetzelfde als wat je had bij het Robin Mobile Junior pakket.

  Harm Bos 11 augustus 2020

 • Thijs
  Hele goede provider 0 reacties

  Ik vind dit echt een hele goede provider, Robin Mobile. Het is een keer wat anders dan al die bekende telecom providers en deze providers zijn vaak een stuk minder goed dan deze. Dus echt een topper onder de telecom aanbieders is Robin mobile. Heel goed en bovendien lekker goedkoop. Heel blij zijn wij dat we ervoor hebben gekozen om deze switch van aanbieders te maken.

  Thijs 7 augustus 2020

 • Anoniem
  Overgegaan naar Budget Mobile 0 reacties

  Ik had altijd Robin Mobile, in principe een prima service en daarbij vrij goedkoop. Ik kreeg plots een brief in de bus dat Robin Mobile vanaf nu Budget Mobile zou heten dus nou prima dacht ik maar ik vind die service een stuk minder. Vanaf het moment dat ik ben over gegaan krijg ik vaak te horen dat ik niet te bereiken ben en het internet is niet wat her geweest is.

  Anoniem 27 februari 2020

 • Ines
  Robin Mobile is Budget Mobiel geworden 0 reacties

  Ik wilde een abonnement nemen bij Robin Mobile maar zag ineens dat het was overgenomen door Budget Mobiel. Vrienden van mij hadden Robin Mobile en waren hier wel tevreden over maar goed dat kan dus nu niet meer blijkbaar. Budget Mobiel bestaat nog niet zo lang? Zal het eens in overweging nemen. Vind het wel echt spijtig dat er zo zonder overleg ineens van naam en bedrijf wordt gewisseld.

  Ines 11 februari 2020

 • Tristan
  Robin mobile en KPN 0 reacties

  Ik zat altijd bij KPN maar ben voor de prijs overgestapt naar Robin Mobile. Kort daarna kwam ik er pas achter dat zij gebruik maken van het netwerk van KPN dus grote kans dat ze hier ook onderdeel van zijn. Ondanks het lage maandbedrag dat ik hier maar hoef te betalen ben ik heel blij met mij 4G internet dat het altijd goed doet. En dat alles voor lekker weinig geld, daar word ik blij van.

  Tristan 8 februari 2020

 • Joep
  Duurder abonnement gewend 0 reacties

  Ik ben een veel duurder abonnement gewend, ik betaalde me altijd scheel aan kosten hier voor maar daar kreeg ik dan ook veel voor terug. Een telefoon, alles was geregeld, dus wat dat betreft ben ik nu erg verwend en als je dan bij deze provider komt waar het allemaal een stuk minder uitgebreid is dan valt het wel even vies tegen. Maar dat is niet eens de schuld van de provider dat geeft gewoon. Met mijn wensenpakket te maken.

  Joep 7 februari 2020

 • Ronald
  Robin mobile review 0 reacties

  Eindelijk een x een provider die dagelijks opzegbaar is en dat je niet voor langere tijd ergens aan vast zit, dit ken ik van geen enkele andere provider in heel Nederland.

  En heel fijn dat je hier voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik kunt maken van je mobiele telefoon. Allemaal pluspunten dus voor Robin Mobile.

  Ronald 2 februari 2020

 • Marco
  Robin Mobile naar Budget Mobiel 0 reacties

  Als je naar de website van Robin Mobile gaat, dan kom je op Budget Mobiel uit dus volgens mij zijn die samengevoegd als ik dit zo zie.
  Ik heb gisteren een contract afgesloten bij budget mobiel omdat het hier maar 15 euro kost, wel met eenmalige aansluitkosten maar dat vind ik niet erg.
  Dat is een bedrag die ik één keer betaal en daarna nooit weer.
  Maar 15 euro per maand is in ieder geval zeker niet duur!
  De kwaliteit hiervan kan ik nog niet goed beoordelen omdat we nog maar net zijn overgestapt, maar ik kan me niet voorstellen dat dit een probleem wordt.

  Marco 31 januari 2020

 • Thom
  Robin Mobile onbeperkt 0 reacties

  Robin Mobile is één van de weinige providers en misschien zelfs wel de enige provider die echt onbeperkt online internet biedt en onbeperkt laat sms’en en bellen.
  Dit allemaal voor een vast maandbedrag van nog geen 20 euro en dat is op zich een hele goede deal als je het mij vraagt!
  Dan moet je er wel rekening mee houden dat het internet in dit geval een stuk langzamer is in vergelijking met provider waar je meer voor moet betalen.
  Maar dat is de afweging die je maakt en ik heb het er wel voor over dat mijn internet ietsje langzamer is en dat ik dan lekker mijn geld verder in mijn portemonnee houd.

  Thom 11 januari 2020

 • Simon
  Robin Mobile beoordeling 0 reacties

  Ik zit al best lang bij Robin Mobile en ben hier eigenlijk altijd tevreden over geweest.
  Vanmiddag zat ik met een aantal vrienden van mij op het terras, lekker in de zon met wat hapjes en drankjes er bij en toen kregen we het toevallig over onze aanbieders.
  Het verbaasde mij hoeveel geld zij allemaal wel niet per maand moeten betalen voor hun aanbieder en zij verbaasden zich er weer over hoe weinig ik maar betaal per maand.

  We hebben het er een tijdje over gehad waar dit aan zou kunnen liggen en of dat dan ook merkbaar is in kwaliteit, maar naar mijn weten is dat niet het geval.
  In ieder geval één vriend van mij is al overtuigd en wil binnenkort ook de overstap maken naar Robin Mobile en een aantal anderen twijfelen hier ook over.
  Maar ik vind het wel bijzonder dat je voor hetzelfde waar zoveel verschillende prijzen kun vragen, dan ben ik wel blij dat ik de meest gunstige prijs van allemaal had.

  Simon 25 augustus 2019