Telecom

Ritel

5 reviews
40% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
60% negatief
Negatief

Ritel, dè goedkoopste telecomspecialist van Nederland! Hier vind je de allernieuwste mobieltjes en kun je kiezen uit de mooiste cadeau's. En in veel gevallen zijn deze nog gratis ook! Kortom, (Ri)tel uit je winst!

Ontevreden over Ritel?

Probeer eens de beste keuze Lebara.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews ( 5 )

 • Koen
  Ritel ervaring 0 reacties

  Ik heb een hele goede ervaring met Ritel, in mijn ogen is dit dé beste en goedkoopste telefoonaanbieder die er is.
  Ik zat altijd bij een veel duurdere aanbieder daar gooide ik mijn geld mee weg, toen besloten om over te stappen en na wat online speurwerk kwam ik op Ritel uit.
  Sindsdien heel blij met mijn keus om hier naartoe te gaan.
  Goed advies gekregen en nu heb ik precies wat ik zoek en wat er bij mij past.
  Zo weet ik zeker dat ik niet te veel betaal voor dingen die ik helemaal niet nodig heb.
  Wat mij betreft is Ritel aan iedereen aan te raden die iets nieuws zoekt of iemand die simpelweg iets goedkopers zoekt.

  Koen 11 augustus 2020

 • jeroen
  zeer teleurgesteld in Ritel 0 reacties

  Al maanden bezig met Ritel voor me abonnement, eerst hebben ze een fout gemaakt door in juni me bundel niet onbeperkt te maken,na2 dagen bellen mail gekregen wordt gecompenseerd, maar me bundel zou per direct onbeperkt worden NIET DUS.AL twee maanden afgesloten omdat ik weiger een bedrag te betalen die niet klopt om me bundel onbeperkt had moeten zijn vanaf mei ,eerst een eeuwen lange gesprek gehad met ene Abraham die ook nog het Lef had tegen me te zeggen dat als ik niet betaald al is het Ritel de fout dat alle consequentie voor mij zou zijn, vervolgens kreeg ik een mail van costumer service van ene kristy die zou het gelijk gaan behandelen, we zijn twee maanden verder Ritel blijf rekeningen sturen maar hun fout erkennen en verhelpen Ho maar. Bellen heeft geen zin want ze verbinden me door door door en door wel tachtig keer dan krijg ik medewerkers aan de telefoon die maar zeggen ze kunnen niks vinden ik heb alle bewijzen, zelf bewijs dat het vanaf juli/aug onbeperkt had moeten zijn heb ik gestuurd maar ze weigeren te reageren dus ik zit vast aan Ritel zonder te willen want anders moet ik naar een andere provider en heb ik dubbele kosten..Echt ik ben zeer teleurgesteld in Ritel.

  jeroen 7 augustus 2020

 • Lars
  Ritel waarschuwing 0 reacties

  Ik wil de mensen vooral een waarschuwing geven om niet via Ritel een abonnement af te sluiten of te verlengen. Ik heb het hier namelijk verlengd en ineens moet ik meer betalen (voor hetzelfde abonnement) dan voorheen. Bij Ritel gaven ze aan dat dit bij de vaste klantenkorting hoorde en dat dit nu bij het verlengen komt te vervallen. Daar hebben ze bij het afsluiten van het abonnement nooit met een woord over gesproken dus ik vind dit absoluut niet fair. In principe misleiden ze je hier gewoon met mooie praatjes en beloftes en als puntje bij paaltje komt dan betaal je veel te veel, in ieder geval veel meer dan de bedoeling was.

  Lars 11 juli 2020

 • Rick
  Ritel helemaal ruk 0 reacties

  Ritel is echt een ruk aanbieder, je kunt er helemaal niets mee en het kost je alleen maar geld.
  Mensen ga hier niet naar toe want het is echt heel erg slecht.
  Ik heb hier even gezeten maar ben zo snel mogelijk weer over gestapt naar iets anders.

  Rick 6 juni 2020

 • Bob
  Nieuwe telefoon voor lage prijs 0 reacties

  Als er iets is dat voor mij totaal onbelangrijk is, dan is het een telefoon en of dit wel hip is of niet. Waar het mij om gaat is dat de telefoon naar behoren werkt en als dat zo is, is het voor mij voldoende. Ik zoek dan ook altijd naar de meest goedkope mogelijkheden om aan een telefoon te komen en in dit geval was dat Ritel. Zowel mijn eigen telefoon als die van mijn partner komen hier vandaan.

  Bob 29 mei 2020


Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020