Creditcard

Revolut Card

2 reviews
50% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
50% negatief
Negatief
Ontevreden over Revolut Card?

Probeer eens de beste keuze Viabuy.


Reviews ( 2 )

 • Xanne
  Schulden door creditcard 0 reacties

  Ik hou persoonlijk zelf helemaal niet van dingen als creditcards en dergelijke.
  Er zijn tegenwoordig zoveel mensen die al in de schulden zitten en het hebben van een creditcard vergroot deze kans des te meer!
  Mensen met een creditcard hebben niet door hoeveel ze hebben uitgegeven en blijven dingen kopen, pas achteraf hebben ze spijt en dan is het vaak al te laat.
  Dus ik zou graag zien dat hier strengere maatregelen voor komen en dat niet iedereen zomaar aan een creditcard zou moeten kunnen komen.
  En als ze dan toch een creditcard willen hebben, dat ze eerst heel goed worden ingelicht over de voordelen en de nadelen hiervan.

  Xanne 31 juli 2019

 • Hans
  Goede en snelle service 2 reacties

  Ik had in een korte periode tijd ineens een creditcard nodig en bij heel veel banken werd hier moeilijk over gedaan en wilden ze me hem niet zo snel verstrekken.
  Dan had ik hem pas gekregen als het al te laat was geweest en was het dus niet meer nodig.
  Totdat ik dus hier kwam en het hier wel snel geregeld kon worden, dus ik was heel blij en vooral dankbaar voor de klantenservice .
  Ze hebben mij hier heel erg goed geholpen en zonder van Revolut was het mij ook niet gelukt en had ik echt (financiële) problemen gehad, dankzij Revolut dus niet.

  Hans 20 juli 2019


Gerelateerde blogs

Prepaid Creditcards
Prepaid Creditcards

Prepaid Creditcards zijn tegenwoordig niet meer uit ons bestaan te denken. Wil je een aankoop doen op internet of ga je vaak ... Lees verder

Creditcard 15 juni 2019