Dating

Relatieplanet

8 reviews
13% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
88% negatief
Negatief

Relatieplanet is een datingwebsite met een grote naamsbekendheid in de Benelux. Ze maken gebruik van een datingcoach en zorgen voor continue verbetering van de website. Relatieplanet beschikt over het 'Keurmerk Veilig Daten' en staat bekend om hun goed te bereiken klantenservice.

Ontevreden over Relatieplanet?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews ( 8 )

 • Guilian
  Relatieplanet en Victoria Milan zelfde profielen 0 reacties

  Relatieplanet.nl is zo fake als maar kan. Ik had dus jaren lang een profiel gehad op Victoria Milan die ik vergeten was te verwijderen. Geeft verder niet. Spreekt opeens een mevrouw me aan van dat ze me had gezien op Relatieplanet.... Dus ik zeg dat ik helemaal geen Relatieplanet heb en dat ze waarschijnlijk de verkeerde voor zich had, totdat ze een print screen stuurde! Precies hetzelfde profiel met dezelfde profielteksten en al als op Victoria Milan!?
  Alle datingsites spelen tegenwoordig blijkbaar onder 1 hoedje. Feit dat Relatieplanet gewoon ook profielen van een sekssite zoeken geeft eigenlijk wel aan hoe serieus je dit allemaal moet nemen.

  Guilian 12 januari 2021

 • Alex
  Net doen alsof er veel leden actief zijn 0 reacties

  Op Relatieplanet worden duizenden oude profielen getoond van mensen die al tijden niet meer actief zijn en hun account niet bewust formeel beëindigd hebben. Slechts een zeer klein deel van de leden is recentelijk actief geweest. Wellicht minder dan 10%. Jongere mensen zijn minder actief dan ouderen. Ze zijn er ook sneller weer weg. Als man trof ik er tussen de dames van mijn leeftijd duidelijk de muurbloempjes. Vele vrouwen bedienen zich van foto's van minstens 20 jaar geleden. Dat is om snel op af te knappen. Het gros van de profielen is gebaseerd op standaard tekst, hetgeen snel tot verveling leidt en maakt dat onderscheid nauwelijks is te maken.Meerder keren maakte ik mee dat dames zonder ook maar één aardig woord om meer foto's vroegen. Het belangrijkste: de meeste vrouwen zijn geen betalend lid en een conversatie opstarten met hen is dan überhaupt niet mogelijk. Wellicht wachten en wachten en wachten zij op almaar betere reacties en prinselijke beloften. Schrijf je niet wat ze willen lezen, dan word je te pas en te onpas verder contact geweigerd zonder toelichting. Ik ben er verre van gecharmeerd van. Voor mij is beste omschrijving: zeer teleurstellend, zonde van je geld. Om triest van te worden.

  Alex 3 januari 2021

 • Patric
  OMG wat een slechte site 0 reacties

  HI Ruim een paar weken active op deze site, ik heb veel dating sites bezocht maar deze is bar slecht ze spreken hier van echte accounts maar ontdek zelf maar, echt NIET de moeite waard. maken gebruik van Chat operators, omdat je hier fysiek niet kunt afspreken. Wat een slechte site en in het gebruikers gemak van de site is ook heel slecht, persoonlijke mening gewoon niet doen is zonde van je geld. Je bent gewaarschuwd bij deze.

  Patric 11 juli 2020

 • Joep
  Wat een nepsite 0 reacties

  Wat een nepsite is relatieplanet, Je moet eerst een account aanmaken en die is gratis , dan reageren er allemaal leuke mooie jonge vrouwen , die gelijk helemaal geinteresseerd in je zijn, maar die kan je niet versturen zonder eerst een lidmaatschap te kopen, en als je dat gedaan zijn alle reacties ineens weg en wil niemand meer reageren op je , wat je ook doet ze reageren niet meer zoals voorheen wanneer je gewoon gratis lid bent , dit is allemaal in de hoop dat je dan nieuwe lidmaatschap koopt.
  Echt een oplichtersbende niet aan beginnen alles is nep echt FAKE

  Joep 19 oktober 2019

 • John
  Trap niet in deze oplichterssite 0 reacties

  De mensen die goede review schrijven over Relatieplanet dat zijn de oplichters van Relatieplanet zelf. De profielen die er opstaan zijn gekocht uit het buitenland dus omdat ze dat geld terug willen moet jij credits gaan betalen, wat mensen niet door hebben dat je met operators aan het chatten bent. En ik kan het weten omdat mijn nicht voor hun werkt. Ik was er bij en heb het gezien. Wat jullie met deze informatie is aan jullie' maar trap daar niet in. Pure oplichting!!!

  John 16 september 2019

 • Schalk Horstink
  nep zooitje Relatieplanet 0 reacties

  Beste Relatieplanet!

  Als allereerst wat een slecht opgezet zooitje is dit zeg. De meest kansloze site wat ik ooit heb gezien en dat ik hier 30 euro voor heb betaald, voor een maand lidmaatschap en niet eens een hele maand berichten kan sturen, na 1 week ongeveer kan ik nu ineens geen berichten sturen?? Omdat ik jullie door heb?? Kansloos zeg, geen woorden voor.. hopelijk zijn jullie gelukkig met me 30 euro en geniet ervan, maar ik ga ervoor zorgen dat hier werk van word gemaakt, slecht opgezet zooitje. Als je mensen wil naaien, doe het dan goed en niet met zo kansloos gebeuren en half afgezaagde reacties wat niet eens op een vraag/bericht slaat, maar compleet iets anders is. Dit gaat jullie kop kosten en verwijder me maar, heb overal screenshots van. Tot gauw!

  Hoogachtend,

  Schalk Horstink

  Schalk Horstink 10 juli 2019

 • Lex
  Slechte site 0 reacties

  Ik vind dat relatieplanet zijn naam totaal geen eer aan doet, ik vind het juist een hele slechte website. En dat terwijl er ook nog eens heel veel reclame voor wordt gemaakt op radio/tv/internet en noem maar op, dan had ik hier wel een stuk meer van verwacht. Maar toen ik eenmaal op de website zat had ik echt zoiets van is dit het jou?! Zware tegenvaller dus en mijn lidmaatschap hier zal dan ook echt geen dag langer duren dan dat ik voor betaald heb.

  Lex 9 juli 2019

 • Henk
  Relatieplanet review prima datingsite 1 reactie

  Eerder al eens gebruik gemaakt van de diensten van Relatieplanet, een prima datingsite die voldoet aan alle voorwaarden qua leden aanbod en dergelijke. Enig nadeeltje is veel vrouwen niet reageren maar lees dat dit op meer datingsites gebeurd dus dat reken ik relatieplanet niet aan.

  Henk 18 mei 2019