Dating

Relatieplanet

6 reviews
17% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
83% negatief
Negatief
Ontevreden over Relatieplanet?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews ( 6 )

 • Patric
  OMG wat een slechte site 0 reacties

  HI Ruim een paar weken active op deze site, ik heb veel dating sites bezocht maar deze is bar slecht ze spreken hier van echte accounts maar ontdek zelf maar, echt NIET de moeite waard. maken gebruik van Chat operators, omdat je hier fysiek niet kunt afspreken. Wat een slechte site en in het gebruikers gemak van de site is ook heel slecht, persoonlijke mening gewoon niet doen is zonde van je geld. Je bent gewaarschuwd bij deze.

  Patric 11 juli 2020

 • Joep
  Wat een nepsite 0 reacties

  Wat een nepsite is relatieplanet, Je moet eerst een account aanmaken en die is gratis , dan reageren er allemaal leuke mooie jonge vrouwen , die gelijk helemaal geinteresseerd in je zijn, maar die kan je niet versturen zonder eerst een lidmaatschap te kopen, en als je dat gedaan zijn alle reacties ineens weg en wil niemand meer reageren op je , wat je ook doet ze reageren niet meer zoals voorheen wanneer je gewoon gratis lid bent , dit is allemaal in de hoop dat je dan nieuwe lidmaatschap koopt.
  Echt een oplichtersbende niet aan beginnen alles is nep echt FAKE

  Joep 19 oktober 2019

 • John
  Trap niet in deze oplichterssite 0 reacties

  De mensen die goede review schrijven over Relatieplanet dat zijn de oplichters van Relatieplanet zelf. De profielen die er opstaan zijn gekocht uit het buitenland dus omdat ze dat geld terug willen moet jij credits gaan betalen, wat mensen niet door hebben dat je met operators aan het chatten bent. En ik kan het weten omdat mijn nicht voor hun werkt. Ik was er bij en heb het gezien. Wat jullie met deze informatie is aan jullie' maar trap daar niet in. Pure oplichting!!!

  John 16 september 2019

 • Schalk Horstink
  nep zooitje Relatieplanet 0 reacties

  Beste Relatieplanet!

  Als allereerst wat een slecht opgezet zooitje is dit zeg. De meest kansloze site wat ik ooit heb gezien en dat ik hier 30 euro voor heb betaald, voor een maand lidmaatschap en niet eens een hele maand berichten kan sturen, na 1 week ongeveer kan ik nu ineens geen berichten sturen?? Omdat ik jullie door heb?? Kansloos zeg, geen woorden voor.. hopelijk zijn jullie gelukkig met me 30 euro en geniet ervan, maar ik ga ervoor zorgen dat hier werk van word gemaakt, slecht opgezet zooitje. Als je mensen wil naaien, doe het dan goed en niet met zo kansloos gebeuren en half afgezaagde reacties wat niet eens op een vraag/bericht slaat, maar compleet iets anders is. Dit gaat jullie kop kosten en verwijder me maar, heb overal screenshots van. Tot gauw!

  Hoogachtend,

  Schalk Horstink

  Schalk Horstink 10 juli 2019

 • Lex
  Slechte site 0 reacties

  Ik vind dat relatieplanet zijn naam totaal geen eer aan doet, ik vind het juist een hele slechte website. En dat terwijl er ook nog eens heel veel reclame voor wordt gemaakt op radio/tv/internet en noem maar op, dan had ik hier wel een stuk meer van verwacht. Maar toen ik eenmaal op de website zat had ik echt zoiets van is dit het jou?! Zware tegenvaller dus en mijn lidmaatschap hier zal dan ook echt geen dag langer duren dan dat ik voor betaald heb.

  Lex 9 juli 2019

 • Henk
  Relatieplanet review prima datingsite 1 reactie

  Eerder al eens gebruik gemaakt van de diensten van Relatieplanet, een prima datingsite die voldoet aan alle voorwaarden qua leden aanbod en dergelijke. Enig nadeeltje is veel vrouwen niet reageren maar lees dat dit op meer datingsites gebeurd dus dat reken ik relatieplanet niet aan.

  Henk 18 mei 2019